По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 456
  • 905
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Само днес ли?  Joy Трябва да поработя над това, че ще ми падне имиджа  hahaha

# 121
ей, страхотен сандвич
БРАВО

малко отчетче от мен
виненият сос стана чудесен
въпреки че го дават само за риба мисля да го пробвам и с други меса
рецептата вече е в темичката

лека вечер

# 122
До "ЗлаВещица" -  smile3511 smile3514

# 123
Здравейте! Stop

Влизам набързо да поздравя рожденичката.

КРИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Бъди жива, здрава, много щастлива и все така чаровна и мила!  love001

Възхищавам ти се! omm

# 124
  • Пловдив
Някой ще ми вземе тигана да ме цапардоса за спам  

# 125
До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

До "ЗлаВещица" - smile3508

# 126
Кри , честит рожден ден , бъди все така чаровна   Hug Hug Hug
Някой ще ми вземе тигана да ме цапардоса за спам  
Готово Вещи fight Hug

# 127
  • Пловдив
И теб няма да те подминат  Mr. Green Внимавай докато пишеш  

# 128
  • София
Честит Рожден ден и от мен на Кри Grinning Всичко най - хубаво ти желая. Честито бебче и на Зеленко. Желая много здраве и всичко да е наред Grinning

На мен днес ми е 18 ден на режима. Много искам да се отчета с колко кг съм отслабнала за този период, но незнайно защо реших да не се меря преди тази диета, за да не се депресирам дали свалям или не. И така до ден днешен не съм се премерила и мисля да се доверявам само на дрехите и очите ми, а и на мнението на околните. Отслабването ми е вече видимо и голямо. Много съм доволна, а и за сега се справям с режима. Последните 2 дни само включих малко сол, защото ям супи. До сега не бях вкусвала. Дано не даде отражение на кг-те. Желая същия успех и на останалите  bouquet

И аз отивам да гледам новия епизод на Prison break Crazy Лека нощ и от мен Grinning

# 129
Момичета, помощ - питане имам.

Аз още като почвах режима си накупих трици най-различни, овесени едри, овесени дребни, пшенични. Та тези последните, са едни доста ситно смляни - като брашънце са. И за тричавата палачинка нали пише, че се слага от тях в рецептата. И съм слагала няколко пъти. Сложих и в хляба за сандвича, който правих.

Ноооооооооооооо изведнъж, една феичка, ми подсказа, че май на тия трици пише, че не са за термична обработка. И ооооо опулих се аз #Crazy и на мойте пише.

Една кутийка е  с 4 пак х 50 гр. Пише: Пакетирано от ЕТ "Веди" за "Рай" ООД Варна.
На тясната страна на кутийката, където е начин на консумация пише:
1-2 пъти дневно по 1 ..... бла бла бла - и това с нормален шрифт, и след това с по-големи букви "ДА НЕ СЕ ПОДЛАГА НА ТЕРМИЧНА ОБРАБОТКА".

Моля кажете, защо го пише това, и наистина ли и това не може да се обработва топлинно.

Предварително ви благодаря и се извинявам, ако е обсъждано много.

# 130
  • Пловдив
Не съм гледала кутиите, те са толкова много и различни, но Дюкан дава палачинка с 2 лъжици овесени и 1 лъжица пшенични трици.

# 131
Именно Вещи, аз и затова не се бях замисляла до сега. Питането ми е, ако някой знае, каква би могла да бъде причината, да бъде написано това и ако се обработва термично, какво му става - отровно, неотровно или не знам си какво.
И дали не го пише по всички кутии, а да не сме обръщали внимание до сега???

# 132
Mma Ramotswe, това за печенето на палачинките е гИнЯлнУ  bouquet
Ей затова не чета  newsm78
.....Пише: ........ "ДА НЕ СЕ ПОДЛАГА НА ТЕРМИЧНА ОБРАБОТКА".

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 22:40 от baci

# 133
Бразилка, добре дошла, радвам се, че сваляш и имаш видими резултати, но като не се мериш и не знаеш колко си свалила, за колко време после ще практикуваш трета фаза, или ще го караш на око и малко завишено за всеки случай

Тунинг, радвам се на лентичката ти  Hug

# 134
Спам  Grinning къде го гледате Prison break

Общи условия

Активация на акаунт