По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 447
  • 905
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря на всички Ви за подкрепата.   love001
А, я сега да ви попитам, някой от вас използва ли парафиново олио, какво е на вкус и като обикновеното олио ли се използва?
 newsm03

# 106
Парафиновото олио всъщност е течен парафин, намира се в аптеките. НЕ става за термична обработка! Има слабителен ефект при проблеми с WС го препоръчват!

Това е цитат от първа страница. Не се ползва за готвене, защото е токсично при термична обработка. АЗ не бих го ползвала, освен по лекарско предписание - продава се в аптеките.

# 107
Кри, честит рожден ден!  newsm59Аз съм от новите и не те познавам лично, но се възхищавам много на резултатите ти!
Момичета и Тунинг, днес ядох едно пуешко филе в момент на липса на нещо друго режимно, но в съдържанието му пишеше, че има декстроза. Какво означава това? newsm12

# 108
Благодаря Крисче   love001

# 109
  • Пловдив

Това по какъв случай?   Flutter  Laughing  newsm78

# 110
Уффф хвалете се вие , а аз като съм заковала и немърдам  Cry
Верно че и колело трябва вече да карам ама  и мързела ми е в повече не само килата (иначе щях ли да се докарам до тук)
Онзи ден сънувах че съм слабичка и с едни токчета ама то беше голямо фръцкане .
Хайде ще ви погледам па дано от утре в П да има вече резултат
Дес на работата едни интриги ,едни истории та нямам никакво настроение

# 111
Благодаря на всички Ви за подкрепата.   love001
А, я сега да ви попитам, някой от вас използва ли парафиново олио, какво е на вкус и като обикновеното олио ли се използва?
 newsm03

Парафиновото олио е течен парафин, който се намира в аптеките. Да се отбягва термичната обработка. Може да се ползва в салатите, разредено с газирана вода(за-по хубаво). Има слабително действие. Аз съм подмазвала веднъж тефновония тиган, за да си направя, или по-точно , за да ми се обърне палачинката, но не е препоръчително. Аз за това и палачинк спрях да правя. еми то след 20 опита като не се обърнаха и преминах на кексчета, митове, милинки, сиринки. Всичко си го правя по едни и същи начин, но си го подправям с различни подправки и съответно си го именувам по мое му. hahaha hahaha hahaha
Кой тук се оплаква, че е свалил "само"13 кг за един месец JoyАз 8 ги борих...я да видим в лентичката ми.... hahaha
Добре дошли на новите момичета! горе главата - аз не вярвах ама е ма на...не че кой знае колко и какво, ама що пък да не се фукна. Я!
Никога не ми попречи, ако някой на масата до мен яде нещо нережимно. Бъни - не им забелязвай. Ти си "по-голяма" от една
баница. Бъди над тези неща. Хи-утре ти им ги купи hahaha Да гледат ей така #Crazy и да спрат да те дразнят.

# 112
Честито на всички рожденнички, да са живи и здрави  Hug  bouquet
Записвам се и аз в новата тема  Grinning

# 113
До "ЗлаВещица" - Има ли значение? Но хубаво де, щом не я искаш - си ми я върни!

# 114
  • София
Тунинг за теб говоря, не се почесвай умно  Joy
Ето дори и ти сам си го казал
До "vakill" -
Цитат
"Ела, Пиле!"

# 115
  • Пловдив
Парафиновото олио е течен парафин, който се намира в аптеките. Да се отбягва термичната обработка. Може да се ползва в салатите, разредено с газирана вода(за-по хубаво). Има слабително действие. Аз съм подмазвала веднъж тефновония тиган, за да си направя, или по-точно , за да ми се обърне палачинката, но не е препоръчително.

Не е непрепоръчително, а си е забранено - при термична обработска става токсично!

# 116
До "Furia" - Нищо не съм казвал, просто цитирах Joy Иначе предположих, че мен визираш, не ТЕ е срам hahaha Hug

# 117
  • София
Никак даже   Flutter
Честита лентичка и нова цел

# 118
  • Пловдив
Тунинг, ама много си бърз - бързо даваш и бързо обратно вземаш  Joy

# 119
До "Furia" - Мерси Simple Smile

До "ЗлаВещица" - Днес си много лоша нещо! Аз гледам да се сближа, а ТИ..

Общи условия

Активация на акаунт