По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 443
  • 905
  •   1
Отговори
# 90
  • Стара Загора
Хей,банда !!!!! Hug Hug Hug
Зеленкото много се радвам за теб .Желая ти лека бременност  и най красивото  здраво бебче!!!
Кричестит рожден ден да си жива  и здрава !
Честито на всички с поводи ,извинявам се че не изброявам по имена, но ме е страх да не пропусна някой.
Добре дошли на новите момичета и само минуси.

# 91
Добър вечер на всички, Дюкески и  на нашето момче тунинг Simple Smile   bouquet Какво ново около вас?  Hug Аз съм щастлива от минусчето днес ,мноого   bouquet

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 20:49 от Krisinka

# 92
До "ВСИЧКИ" - Мацкиии.. я кажете марки и модели горчици и кетчупи, който могат да се използват?

До "Krisinka" - ТИ от ден на ден си все по-Щастлива, което е чудесно Hug Само започни да се подготвяш за задържане (което не значи - несваляне) за да не се шашкаш после!

# 93
Дижонска горчица на  фирма BORNIER- няма захар , но малко е лютичка.

Кетчуп обичам много , но не съм открила такъв без захар.

# 94
                 Ооооооооооо, да не Ви изпусне човек за малко, изписахте 10 тина страници набързо.  Искам да благодаря на Вещито и на всички които спретнаха новата тема, браво момичета - вие сте чудесни.
                 Дания - благодаря за подкрепата!
                 Духи Пухи - Честит РОЖДЕН ДЕН на мъжО ти, да ти е жив и здрав.
                 Бяло цвете - честит РОЖДЕН ДЕН и на твоята Щерка.
                 Мира - Честит рожден ден и на теб, пожелавам ти всичкото добро на света!
                 Вакил - добре дошъл, ти какво захапа сандвича на Жадиря и изчезна - така не става бе момче, тук се иска всекидневна и подробна информация - кой, къде, кога, защо и т.н. Е поне не си сам - имаме си и едно Тунингче - ДОБРЕ ДОШЪЛ и успех.
                 Слабе -  ти болничка ли си - пък аз пак не съм разбрала, хайде оздравявай, че хич не го мога това, искам те весела и здрава.
                  Цоци - ти как я тикаш - само като си помисля, че ще пътуваш при това положение и
мммммммммммм - кураж ти си печена, ще се оправиш.
                  Радвам се много, че има толкова много новички - на всички с най-топли чувства добре дошли и успех  в отслабването. Обаче, момичета умната и по книгата и не забравяйте
тук не се хленчи, тук се действа - И ПИЙТЕ МНОГО ВОДА.
                  ГУШКИ И  ФИЛЮДКИ!!!

# 95
Здравейте,
На килограми не свалям, но след почивката като ме видя една колежка и веднага поиска да й кажа как съм отслабнала - т.е. явно на мерки продължавам.
Дадох й книгата да чете, ще чакам другата седмица да почне.
Поздрави и отслабваща вечер!

# 96
Веднъж и аз се престраших и си купих Дижонска горчица Sick едва се оправих след това, толкова  е люта Shockedа кетчуп не съм намерила до сега подходящ Rolling Eyes

# 97
Мила Кри, честит рожден ден!
Пожелавам ти да бъдеш много здрава, усмихната и все така позитивна!

Krische, сандвичът и снимката са мммм чудни Crazy

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 21:10 от baby_doll

# 98
Sofia_B аз за 3 месеца свалих колкото теб, а ти се оплакваш, я горе главата

между другото кетчуп и аз не съм открила режимен, ако има свиркайте  Peace

лека вечер на всички   bouquet

# 99
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Krische, сандвичът и снимката са мммм чудни Crazy
Май си гладна!!!  Twisted Evil Да не ти се хапват зеленчучки??!!  Mr. Green

# 100
Кри,честит рожден ден!
Много здраве,щастие,любов и късмет да има в живота ти  Heart Eyes .
За един страхотен човек,каквато си ти   bouquet

# 101
Не мога да не вляза и аз и да не поздравя една Видна дюканка за празника!  Hug

Кри, честит рожден ден! Пожелавам ти кошница от сбъднати мечти!

Трета фаза, за онези, които ме помнят и са чували за мен върви  чудесно килограмите са между 56-57, а влязох 59...  Mr. Green

# 102
  • Пловдив
И аз да се изкажа за горчицата. Казвала съм го и друг път, но тук повторението е на почит, дори ако е на всяка страница ще е най-добре Wink И аз съм на Дижонска на Сан Марко и тъй като е много люта си я разреждам с кисело мляко - 1 лъжица горчица с 2-3 лъжици мляко.
Ето Росчо, дори и Сузана се появиха. Ще направите ли среща в петък в Стара Загора или да ви я направя аз  Sunglasses

# 103
  • В сърцето на любимите мъже!
Всъщност исках да попитам за моята горчица, за тази, която аз съм намерила: на КОСН "Лютива горчица", съдържа само синапени семена, сол, оцет и подправки. Има ли проблем да консумирам 60 гр на ден?

Благодаря ви, че споделихте какви ползвате вие, но аз тях не ги откривам, където пазарувам, затова се интересувам за тази горната.

# 104
До "ЗлаВещица" -  remybussi

Общи условия

Активация на акаунт