По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 434
  • 905
  •   1
Отговори
# 75
  • В сърцето на любимите мъже!
Момичета, да питам нещо за една горчица...

Горчицата е на KOCH  и е ЛЮТИВА ГОРЧИЦА,  не че е люта де, ама така я водят. Няма добавени нито захар,нито олио. Много ми е вкусна и май попрекалявам с нея... Примерно на едно ядене изяждам по около 65 гр. Това, разбира се, веднъж на ден.
Иначе за информация съдържанието на 100 гр е следното: прот - 5.46 гр, мазн - 5.46 гр, въгл - 4.2 гр. Абе не е много, ама нещо ме чопли дали да не я откажа...

# 76
Зеленкотоооооооо честитооооооооо  preggo stork-boy stork-girl 1stroller  ylinfant smile3504 newsm32 1crib 

# 77
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Момичета, да питам нещо за една горчица...

Горчицата е на KOCH  и е ЛЮТИВА ГОРЧИЦА,  не че е люта де, ама така я водят. Няма добавени нито захар,нито олио. Много ми е вкусна и май попрекалявам с нея... Примерно на едно ядене изяждам по около 65 гр. Това, разбира се, веднъж на ден.
Иначе за информация съдържанието на 100 гр е следното: прот - 5.46 гр, мазн - 5.46 гр, въгл - 4.2 гр. Абе не е много, ама нещо ме чопли дали да не я откажа...

На мен лично не ми харесва съотношението: белтъчини/мазнини/въглехидрати, но пак зависи какво съдържа като продукти.Мойта е Джиджонска на СанМарко, съдържа само семена, сол, оцет и вода, ама е огън.Само на върха на вилицата и ставаш дракон.

# 78
зелено човече Благодаря...научих по късно  и за съжаление сложих 1 лъжица на канелените бисквити #2gunfire.Изядох 1 бисквита,другото в кошчето  Sick #Shocked
Надявам се да нямам последствия  Shocked

# 79
Честит Рожден Ден ,Кри
Да си ми жива и здрава, много любов , късмет и сбъднати мечти. Бъди все така красива, млада, позитивна, усмихната и благородна .   bouquet

# 80
Благодаря ви за подкрепата,момичета. Е, аз свалям толкова бързо,защото имам много килограми за сваляне. И все пак се надявам моето задържане да не е 6 седмици, като твоето, Дани. newsm10  Явно си много нахъсана. Е, и аз съм нахъсана, май ще започна да се тегля през 1-2 дни, че поне да не се дразня. Трябва да провам на един крак какво ще ми покаже кантара  smile3503

# 81
Здравейте и от мен!!! Heart Eyes
Първо искам да честитя на зеленкото и да и пожелая лека и безпроблемна бременност  Heart Eyes
Кри    newsm59  , желая ти здраве и много , много любов!!! Heart Eyes

Аз съм по-лекичка с още 2 кг и вече с нетърпение чакам да вляза в трета. От вчера съм на работа и всички , които не са ми виждали 3 месеца ахнаха, но имаше и такива колежки , които ми завидяха. Ами така е , защото съм много променена и подмладена.
Вещи , заглавието на темета е страхотно- точно вчера се замислих за размерите на панталоните ми - от 56 размер на 48, но пък имам нужда от дрехи newsm78  Дано от шопинга за учениците остане и някой лев за мен...

# 82
  • В сърцето на любимите мъже!
На мен лично не ми харесва съотношението: белтъчини/мазнини/въглехидрати, но пак зависи какво съдържа като продукти.Мойта е Джиджонска на СанМарко, съдържа само семена, сол, оцет и вода, ама е огън.Само на върха на вилицата и ставаш дракон.

Петтеса,
съдържанието е ок, има само синапени семена, сол, оцет и подправки. Не съдържа сол, мазнина и консерванти, та съм сигурна, че е режимна, но ме притеснява количеството... Какво ще кажете?

# 83
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Simple Smile

До "krikri" - Честит Рожден Ден Hug Голяма да пораснеш - но не на килограми.

До "*˙·٠•● ELI ●•٠·˙*" -  Thinking

До "Pauliana" - Ееее.. +/- 1 килограм всеки варира. Нали затова чакаме по няколко дни за потвръждение на нови резултати Simple Smile

До "Silverfox" - Почти перфектно мога да изглеждам най-рано за другото лято, а перфектно - никога!

До "kachulska/Качулска/" - Мерси за четката..

До "vakill" -
Цитат
"Ела, Пиле!"

До "Furia" - newsm78

# 84
  • New Zealand
и аз се записвам в новата тема Simple Smile преди малко закусих дежурните овесени трици с мляко и успях да забъркам ананасово желе за обяд Simple Smile днес съм по- тежка с почти един килограм от вчера, но не се шашкам и вманиачавам. нека си варират килограмите, важен е крайният резултат Sunglasses

# 85
Nino4ka  дано след 4 месеца и аз да имам като твоите резултати.И аз тръгвам горе долу от твоите килограми.И дано Нова година е прекарам с по стеснени дрешки.

# 86
още веднъж Честито на зеленкото, да мине неусетно чакането
и Честит Рожден Ден на Кри , с теб май сме една зодия

и аз съм в отбора с по-малките размери
от 44-46 - на 40 (по ЕС)
голям кеф

написах нещо в блок-сайта - мое мързеливо откритие за незалепващи палачинки - пека по 6 наведнъж в тава, постлана с хартия за печене, във фурната - на 200град при мен, за около 15 мин

Цоци, много ми хареса разказа ти, а и снимките
кой е хотелът, ако не е тайна

сега ще правя бяла риба на фурна със сос от бяло вино
ако ми хареса вкуса, ще пусна рецептата

целувки и минусови поздрави (и буквални - при нас есента дойде и то доста сериозно)

# 87
Кой не можеше да понася трицитеееееееееее newsm10
Ето от мен
един абсолютно режимен сандвич, който може да се яде и в П дните, без краставиците и домата, всъщност май може колелце краставичка (като добавка) и е с пуешко филенце и мъничко ескуизаHeart Eyes
Толкова е вкусно, даже ще искаш да ядеш още, но като гледам май дневната доза се съдържа в една такава филийка Laughing А пък му турих на хлебчето и подправки и то стана за чудо и приказ. Госпожицата направо си припадна от кеф преди малко и пита за още, ама й казах, че ощето е за утре за закуска. newsm44

Ще сложа снимките и мойта вариация с подправките в рецептите, така че който иска, ще ги види и там Peace

п.с. това с хартията за печене и аз го открих, преди малко хляба го направих в тава покрита с хартия за печене, без грам мазнина и въобще не залепва, а се отделя перфектно. Аз също ще сложа снимки в рецептите от етапите на приготвяне. Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 сеп 2008, 20:23 от Krische

# 88
Tuni, мерси,че ме успокои....Аз от пет дена се чудя какво става...ама приемам нормално нещата...Отдавам го на това,че първите 5 кила ги качих последните 2,3 месеца и затова ги свалих бързо....ама другите са поне 4 ,5 годинки....(Ако изобщо им авръзка едното с другото...ама ми помага да се успкоявам, поне )
Това мъжко пиле Вакил се мерна за малко и изчезна...да не сме го стреснали..Ама няма с к'во днеска само хубави вести Simple Smile В тая връзка...пак да честитя на рожденниците и на бъдещата мама  bouquet Hug

Лео и аз като теб по ми е лесно да не близна изобщо....отколкото да си кажа "От едно нищо няма да стане " И после гледай к'во става  newsm55

# 89
Коте  nbirthday, желая ти здраве и много щастие Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ надявам се да ме надминеш и ново якенце да си купиш Laughing

Общи условия

Активация на акаунт