Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за диетата?
Какви са ползите от диетата?
За кого е предназначен режимът?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за диетата?
-
Какви са ползите от диетата?
Диетата предлага няколко предимства, включително липса на преброяване на калории, възможност за неограничено хранене с разрешени храни, гарантирана загуба на тегло и липса на наддаване след достигане на целта. Това прави диетата подходяща за хора с умерено затлъстяване, които искат да загубят между 10 и 20 паунда, хора със значително затлъстяване (30 или повече паунда), както и за жени, които искат да се повторят преди лятната ваканция.
-
За кого е предназначен режимът?
-
Как действат протеините в режим на отслабване?
-
Какви храни са разрешени и забранени в режим или диета?
И както е опзаглавена темата "По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме". Благодарим за новата темичка ВеЩи.

за КРИ
магията с "М" май работи
веднага бих махнала всички м-та в моя прифил
Окуражавам те... 1 седмица не е повод за притеснение...нормално е да има задържане.....
.ама наистина..не всички са режимни.....и на нережимните ще им дойде реда...аз съм оптимист!
Аз ако сваля толкоз, директно минавам в 3 фаза, ама ще има да си чакам май минимум 3 месеца, че като гледам вече съм 3 седмица, ама едва 3,1 кг съм мръднала
Не знам при вас как е, но аз като започна да свалям и коремът ми щръква - т.е. първо топя сланинките около него, след това той остава да стърчи, а после се поприбира. И така през 2-3 килограма. Т.е на 56 стърчи повече, отколкото на 59 например. Сега пак щръкна, значи сланинките около него се топят
Ура!