По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 261
  • 905
  •   1
Отговори
# 780
  • Пловдив
Леле, Цоци, кога си купи кола, кога я потроши?!?!  Laughing

Това ми напомня, че щях да си сменявам х'аватара ... тематично Whistling

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 00:09 от zvezdopad

# 781
  • София
Тук съм Вещи,чета редовно форума,но в трета фаза е малко по-безинтересно,не свалям,нямам какво да споделям...Възхищавам се на много от хората тук,няма да цитирам имена,защото ще пропусна някой,за упоритостта им и волята да достигнат поставената цел  smile3525
Филюдка,специални поздрави от мен!!!Радвам се,че се запознахме!

# 782
              ЦОЦИ - да там съм си, добре съм, тук е още лято! Отслабвам, надявам се до два - три дни да си сместя дупето на пейката на деветките. Малей, хората се борят за петица, апък аз съм в луда радост, че ще хвана деветката. Днес кантарев ми намига 100.300, а да видим утре!
Ще си оцапаш бялата рокличка мацинка!  Hug Hug Hug
               РОСИНИ - и аз мила, радвам се че срещнах такива хора като теб и останалите момичета. Hug Hug Hug

# 783
ФИЛЮДКА............хич да не ти пука ...всеки си има собствената цел ... и килограмите които му "отиват" ....сетих се аз и ти на какво бихме замязали ако се преборим за пейката на петиците ..... като за "статисти " за филм за концлагерите ...а у физиономиите готови за ролята на Баба Яга ( бе нужда от грим ..... така че ние ще сме си мацки и половина .... с килата от които някой мацки стартират диетата .... да ти призная аз и в момента с 75кг се чувствам "готино парче " .... с талия и форми ....

# 784
  • Бургас
Привет,дружина дюканска!
Все нямам време,влизам за малко ,почета,тръгвам да свърша нещо,пак чета и така доста време.Едва сега ви изчетох!Много пишете!Много момичета са се появили отново,радвам се да ви чета отново! newsm51
Да честитя на патерички на рожденичките (Танчето и Сузи)като им пожелая сбъдване на мечтите!
Пухчо -Леко бременеене и леко раждане,миличка!

Риен,бързо оздравяване!Здравето е преди всичко!
Поздравления на всички с минуси и месечинки!  bouquet
За сладоледа съм казвала и пак ще кажа,става само с машинка за сладолед,която си купих от ТСМ за 19лв.Там се бърка и замразява и става като от уличните машини. eat
Цоци,новото аватарче е супер!
veri,винаги когато съм правила диети/а аз съм правила много/,след смъкването на 20-я кг.,започва страшен косопад и сега е същото.Спасявам я с подстригване/предният път много късо/,сега леко я намалих,витамини -Пантогар и маски с мас,зехтин,витамин А,жълтък.Сега прочетох и съветите от форума"Тайната на дългата и гъста коса" и започнах маски с тривитаминол.
ФИЛЮДКА HugИ аз бях в луда радост,когато видях девятката и така трябва да бъде,това ни стимулира да вървим напред!
Цоци,а ти наистина изглеждаш перфектно! yes

Лека и отслабваща вечер!

# 785
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Цоцииииииии, ей мъ уеееееееееее! Тук съм! . Жисток нов аватар  Flutter Crazy

ФОЛИИИИИИИИИИ! Виждам Фолиииииииииии! Липсваш ми тооооолкова много, много, много

Сънче - мен си мъ изпуснала!  Rolling Eyes Cry ........ Ама знам, че съм в сърцето ти............. Ай ша ти простя  Mr. Green Heart Eyes

Духииииии - радвам се, че си напреднала с плана  Whistling Flutter

Сузана, ЧРД на патерички   bouquet Blush

На ви са един голям СПАМ, и хич ни мъ е срам!

# 786
До "foli" -  remybussi

До "ФИЛЮДКА" - Не се давам така лесно.. споко..

# 787
  • Велико Търново
Добро утро!

А вие изядохте ли си триците? Joy Joy

Лек и отслабващ ден  love001 на всички!

Аз отивам да се трудя, но само до 14 часа newsm44 . Ех, тия жеги.. #Silly #Silly

# 788
Крисченка ,извиняваи за забавянето на отговора,но ми се скапа компа и тая сутрин нещо тръгна.
За сладоледа-аз го правя с обезмаслено домашно мляко и фризера ми е настроен на -10градуса.
Държа го няколко часа там,а ако се забавя да го извадя го оставам да се отпусне малко на стайна температура и винаги ми се получава.В къщи всички го обичат и го правя от години.Сажалявам, че не се е получил с млеко от магазина макар ,че не би трябвало-все пак е млеко

# 789
         Добро утрооооо Laughing
Днес мойто кантарче удари-55 килца Party,това ми е и крайната цел-обачИ
кантарчето в съседната стая ми показва 57 и нещо си Joy Joy Joy.Имам далечен спомен,че режима започнах именно по него и за това няма да спирам втора фаза докато не видя и там заветната цифра. Mr. GreenЛинийката също няма да поправям.
Отивам да си правя

# 790
  • В сърцето на любимите мъже!
Veri, да ти кажа за косата, макар че тя Sanny3 донякъде е хвърлила светлина върху темата.

След ВСЯКА диета, която ограничава качеството на храната (както е в случая само П, без мазнини и въглехидрати) се получава този ефект върху косата. И не е проблемът в трета фаза, защото косата по принцип реагира малко по-късно - след няколко месеца. Ще попада, ще попада и ще спре. Хубаво е да съчетаеш витамините с външно третиране - маски, ампули и пр. Аз също правех маската с тривитаминол и наистина е хубава. Също мога с две ръце да препоръчам ампулите на Виши срещу косопад, винаги са ми помагали. Но дори и нищо да не ползваш, с времето и като се храниш вече по-богато, косата ти ще се възстанови, междувременно ще я потърпиш по-рядка... Hug

# 791
Добро утро момичета и момчета,
хайде и от пен по едно кафенце, че предното е било много рано Grinning

Аз днес нямам ни минус, но и нямам плюс. Днес , утре си чакам МЦ, така, че ще отчитам след 5-6 дни какво е положението.
Снощи ходих в едно заведение във Мол Варна - Рок кафе Българче. Тъй като бях последен ден П си поръчах пилешка пължора и едно пилешко шишче на скара. Шишчето беше добре овкусено , опечено, но пържолката нещо беше си малко алангле. Абе не, че нямаше какво да се яде ама другия път може и да не отидем там. Но май това е единственото заведение там което предлага нещо режимно.  Rolling Eyes

Цоци страшен аватар. Grinning
зелено човече и аз в четвъртия месец се чудих дали съм бременна, чуствах се прекрасно и не ми личеше.

И при мен проблема с косата се прояви, и това е от няколко седмици. Дори онзи ден си я постригах точно заради това.

# 792
  • Бургас
Добро утро,момичета прекрасни и прекрасно момче! Hug
Днес кантарчо ме зарадва надолу и се надявам утре да го затвърди!
Желая на всички ви един слънчев,отслабващ и усмихнат ден!  Nature Sun With Face

# 793
Добро утро и от мен милинки и Туни Simple Smile Хайде от мен един чай

Днес отчитам минус и твърдо сядам при 5-ците Simple Smile  Hug

И мен от няколко дена ми пада косата...В началото си мислих,че е изтощена от слънцето,морскста вода...ама..после се сетих,че може заради режима.... newsm78 Значи викате ампули....и маски оправяли положението.....Може би като за начало няма да е зле да я намаля малко.... newsm78

Честото на всички с минусчера....

Цоци...много як аватар.....Звезопад и твоя е  супер  Hug

# 794
Добро утро.   love001
Авентура, не се притеснявай, доста имаха този  "проблем" с качването на кг в ПЗ, но е временно, само в началото. Ето ти цитат от книжката:
" По принцип количеството не е ограничено. Препоръчвам все пак да не се преминават границите на здравия разум само защото няма ограничение. Познавам пациенти, които се настаняват пред чудовищно количество мешана салата и дъвчат, без да са гладни, както се дъвче дъвка. Внимавайте с това изкушение, зеленчуците не са толкова безобидни, яжте, докато задоволите глада си, но не повече. Това предупреждение впрочем не отменя принципа за количествена неограниченост, който лежи в основата на плана Протал.
Колкото и да погълнете, ще продължите да слабеете, но по-бавно.
По този повод трябва да ви предупредя за една честа реакция, която се наблюдава при прехода от ударния режим към подобрения със зеленчуци протеинов режим. Много често през първата фаза отслабването е било светкавично, а после, с въвеждането на зеленчуците, кантарът сякаш замръзва и стрелката спира да слиза, дори като че ли леко се покачва. Не се безпокойте, не сте сбъркали пътя. Какво всъщност става? През ударната фаза ограниченото само до белтъчини хранене дава тласък на мощен хидробежен ефект, който не само стопява резервните мазнини, но и прогонва голямо количество застояла в организма вода. Точно този двоен ефект обяснява значителния спад в теглото. Но щом зеленчуците се прибавят към белтъчините, изкуствено прогонената вода отново насища тъканите, което пък обяснява неразбираемия застой. Истинската загуба на тегло, свързана с топенето на мазнините, продължава, макар и намалена от въвеждането на зеленчуците, но тя е скрита зад водата. Малко търпение - щом дойде редът на протеиновия режим, водата отново ще бъде изхвърлена и ще открие истинското ви тегло. Знайте все пак, че през смесения период, който ще продължи, докато постигнете желаното тегло, главната роля ще се изпълнява винаги от режима „белтъчини без зеленчуци". Така че не се учудвайте, когато забележите, че теглото ви спада стъпаловидно - скача надолу с чистите белтъчини и се задържа на едно място със зеленчуците. "
Hug
Зарибената , Пухчо  ще ни зарадва с бебе, Духи Пухи работи по въпроса Wink Hug
Пираня, радвам се да те "видя" HugКъде изчезна Hug
Ориии, ама така се радвам да те видя и прочета. Влизай често, липсват хубавите ти постове и разяснения, интересните ти разсъждения Kissing Heart
Цоци, ако само кисненето ми във форума ще помага за килата, няма да излезам, колко му е Joy Hug
Вери, не мога да ти помогна с опит за косата. При мен имаше временен косопад, но реших, че е от сезона и третирането с боя. Спрях боята за известно време и се оправих. Не ползвам маски и такива неща, но моята коса , да чукна на дърво е здрава. Ето интересно инфо по темата:
http://mlm.daflorn.com/probiotics-cosmetics-info.html
Татииит, нямам емотикони, дето да покажат колко ми липсваш и как искам да те нагушкам txtloves  love001 Kissing Heart lovekiss
Ривелкааа, и сега.....ами ако имаше още един кантар. Ми и аз имам един, дето ми показва други кила hahahaЗависи как се чувстваш, килата нямат нищо общо, те са само коректив. Hug
Тунинг, hug
Звездопад, предишният ти аватар ми харесваше повече. Някакси се отъждествяваше с ника ти, с тези разпилени като звездопад коси Hug

Стана много дълго и досадно. После пак ще пиша. Хубав ден newsm51

Общи условия

Активация на акаунт