По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 291
  • 905
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро момичета и Тунинг !
Дени , с удоволствие ти прегледах албума - толкова си променена - отслабнала , усмихната и мноого чаровна  Flutter Браво !  newsm10 .
Цоци , моята майка също задържа 75 кг вече два месеца и се убеждаваме с нея да влиза в трета фаза , но тя е упорита , и се е заинатила за 73  Tired . Свалила е 20 кг за 6 месеца , спряла е лекарствата за високо кръвно , а миналата седмица дори и е било ниско  Joy . Не мисля , че 2 или 3 килограма са решаващи за визията ви  Hug
Ivi4ka какво съвпадение - и аз съм на работа  hahaha , и аз ще издържа някак си / но до 20 и 30 часа  Joy /
Mira(vatan1919) , чак сега ти видях снимките  smile3501 - тези 15 кг чудно от къде мислиш да ги сваляш  Heart Eyes
И накрая и аз да нагушкам - Сънчето , Фоли и Нелинка , които много , много ми липсваха в темата  Heart Eyes Hug
/Другите нагушкани си се знаят кои сЪ  Blush hahaha /
Духитооооо , де го Дюканския чат днеска ?  newsm78  Heart Eyes

# 691
Добро утро, кокиченца!  bouquet
Страрозагорки, супер сте! Hug Мери, след месец ще видиш и ти каква ще станеш фиданка! Wink Търпение и дюканска храна!
Дени, невероятна промяна, моите поздравления! smile3501
Съгласна съм със забележката на Тони, няколко теми напред само мрънканици! Crossing Arms Еее, я по-ведро, какво е това? Тука на режим ли сме или в детската градина? Много пък докачливи се изкараха някои!
Нормално е, след като 10-15 от нас се познават отдавна и то доста добре, да си имат винаги приказка и понякога да не обръщат внимание на новичките. Но това не значи, че никой друг освен тях не може да пише тук! И на мен по едно време ми се струваше, че никой не чете постовете ми, но скоро разбрах, че не е така! Grinning
С ръка на сърцето мога да кажа, че понякога и близките не могат да ни дадат толкова силна подкрепа /що се отнася до режима/, колкото си даваме едни на други тук!
Така че не опорочавайте добрите намерения на всички! Peace

# 692
Здравейте прекрасни Hug
Ривелка, ти не си спала да ни направиш кафе, мерсааажж Hug
Старозагорки, заавиждам ви за срещичката , много сте хубави. Мерито, представям  си те след някой месец - бонбон Hug
Сузана, Росчо Фенси Hug Hug Hug
Цоци, ха спри се бе жена, изцедиха те отвсякъде тия хора. Hug
Звездопад, запали ме по степера. Моят инструктор, незнам защо не ми го препоръчваше, но пък все е нещо, пред нищо, май ще си взема. Да пребориш последните 300 гр.Hug
Нелка  Hug
Липсва ми и Катетоджин,  къде скита това момиче, мята перфектна фигура по плажа. Hug
Росченка, хубаво прекарване на сватбата   bouquet
Майка Зайка, честито преборено кило , гуш HugЖадирка ми се губи и тя Hug
Перлееее, добре си се завърнала Hug
Зеленко, Мира, Тонито  Hug Hug
Хубав уикенд на всички   bouquet

# 693
          Добро утро момичета!Пожелавам на всички един отслабващ ден.Майка Зайка много ти благодаря за отговора.Аз всъщност не съм го почнала и не изпитвам потребност да го ям.Въпросът го зададох заради сестра ми, която също е на Дюкян от 01.09 но нещо трудно се справя.Явно не е надъхана като мене  Simple Smile.Опитах да я залъжа със соленото кексче но трябва да кажа, че и на двете не ни хареса.Май ще търся друг вариант.Оставям ви защото отивам да   chef.Хубав ден на всички!

# 694
Добро утро!  love001

Потвърждавам, че срещата беше супер и три часа минаха неусетно lalalala  Мерито е невероятна чаровница и единодушно е обявена за координатор за Стара Загора занапред- щом с близначетата се оправя, ще се оправи и със срещите  Wink Освен това е  член на другия подклуб, та си сравнявахме редутските чанти снощи  Joy

Фоли,  Heart Eyes , страдаме всички като те няма,  да не говорим за задържащите...

Цоци, на първата Дюканска среща в града бях само от усмихнатите старозагорки  Laughing

Тонито2655

Сънчеее, видях тЪ   Kissing Heart

Хубав ден, много минусчета и още повече добро настроение на всички!      bouquet

# 695
Добър ден!
На патерички - за Танчето, а с днешна дата на Сузана63:
ЧРД,  newsm59, от здраве да не се отървете, много късмет и любов!

Пухчо - твоята новина ме направи щастлива!   smile3504
Ниночка - не успях да ти видя снимките, но пък цвилих от кеф на тези на Денни, Мира и Старозагорки!  newsm81
Филюдка - благодаря, мила  Heart Eyes! Слава богу, разминахме се с операцията. Сега ще трябва да го захранвам някак си - от 93 килограмов мъж за месец и малко се смъкна на 84, а за 8 дни в болницата - на 78. И да, спам е, но пожеланията на всички момичета за бързо оздравяване на татко ми помогнаха! Още веднъж ви благодаря!   bouquet
Риен - дано проблемът отшуми бързо, другото ще го мислиш после!  doctor Навестявай ни, че липсваш!
И други муцунки ми липсват, но нейсе...  Cry
На всички - спокойна събота!  sun

# 696
До "ВСИЧКИ" - Здравейте Simple Smile Завърнах се предсрочно, че си забравих триците а и вчера привечер отметнахме важната работа..

До "Fancy N" - Сам ходих, разбира се! Баща ми е там.. трябваше да му помогна за нещо. ТИ какво си помисли?

До "Amidala" - Аууууу.. леле, леле.. като видях "коктейла" се сетих за един лаф: "Два часа път с език!"  condomuu

До "Zellena" - Wink На 10-ина километра от Боровец е вилата.. в едно селце Simple Smile На 50 метра от една чешма, която се намира в началото на една голяяяма, равно подкосена, зелена ливада. Може да играем федербал Simple Smile Идваш ли?

До "Nelly#" - Оооо.. за мен даже има "Bold". Трогнат съм Flushed

# 697

И аз на свой ред да кажа, че срещата мина просто чудесно. Винаги ми е приятно на такива срещи

Жалко, че Вещи не дойде

Сега да почета

# 698
  • София
Звездопад, искам да те питам по повод степера - какво значи "плоска стъпка"? Също така искам да питам натоварват ли се много колената с него? Имам предвид, че с многото ми килограми, ако тръгна да бягам на пример, глезените и колената после много ме болят, затова търся нещо по-подходящо за момента.
Мерси предварително  Hug

Момичета, някоя от вас записа ли си рецептата за сладолед, която се мерна някъде из темата? Рових, рових, не можах да я открия. Ако някой я има, би ли ми я пратил на ЛС, искам да я пробвам  Hug

# 699
Тунинг,  надявах се, че си с някое ново готино гадже  Wink Ама и това ще стане скоро, аз имам ясновидски способности  Wink

Сузана, ако имаш рожден ден, бързо да черпиш, че да знаем дали да ти честитим!  Wink  Hug

# 700
Здравейте момичета!

От много лутане от диета на диета, накрая взех решение да мина на здравословен режим. Който да спазвам с лекота, да не гладувам  и накрая да няма йо-йо ефект, познат ми до болка Sad
Преди година достигнах така желаното тегло - 55 кг. Но за жалост една година след това съм в изходна позиция, че и отгоре. (изходната ми позиция беше 69, а го докарах до 72.8  Cry )
Всичко това си е по моя вина естествено... Непрестанно ядене(на сладко и тестено), заседнал живот, минимално движение и т.н.  ooooh!

И така, изчетох главната страница, която е така изчерпателно написана, поздрави на авторката й!    bouquet

Смятам ударния период да бъде 5 дни, тъй като килцата ми за сваляне хич не са малко. За днес съм се запасила с пилешки бон филенца, рачешки рулца, пуешка шунка, кисело верея 0,1%.  Днес ще мина през СВА да си взема и трици, но смятам да ги смесвам с ленено семе - 2 лъжици трици и 1 ленено семе, тъй като и преди съм ги приемала така и са ми се отразявали добре в това съотношение.

Също исках да попитам, как се приемат добавки от типа на Л-карнитин ? Мога ли да го приемам или не е препоръчително ?  

Ще ми е нужно малко време докато ви опозная всички, така че моля да ме извините за неориентираността  Praynig

Много май се олях с писането. Това е засега от мен.  
Слънчева събота на всички желая  Hug

# 701
До "Fancy N" - ТИ хубаво имаш ясновидски способности, но аз имам огледало smile3555

# 702
Добро утро
Пийте по една чаша вода бързо
Аз съм в МЦ и искам да изям света... трябва да се ходи на пазар
целувкки и  Hug

# 703
Charm , аз стартирах от твоите килограми и имах твоята цел . Няма да усетиш колко бързо и леко ще свалиш излишните 15 кг  Party . Ще те наблюдавам да знаеш  Joy .  Хранителни добавки лично според мен е излишно да вземаш .
Тунинг , ти имаш огледало , ама ние искаме снимки  Flutter
Уф , ама съм разсеяна  ooooh! -  старозагорки - Мери , Фенси , Сузана , Росчо страхотни сте момичета  Heart Eyes
Искам Русенска среща ПЪК  Crossing Arms Joy

# 704
Charm -   и успех. Въоръжи се с воля и търпение

Пухчо - честито   pregnant Flowers Four Leaf Clover

Танчето - ЧРД на патерици

Sagittarius, Сузана, Фоли, Фенси, Мерито   Hug

Общи условия

Активация на акаунт