По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 280
  • 905
  •   1
Отговори
# 735
Цоци,Фоли,Фенси  Гуш,Гуш  Heart Eyes Mr. Green Hug Hug Hug Hug

suzana63 *Ч*Р*Д*  hbday

labello
Hug Позабавих темпото тия дни,ама знам от какво е  ooooh!...пустите стърготини ooooh!,а и МЦ на свършване вече  Mr. Green

zvezdopad То ако няма "мрън" ,ще има пак бръммм  Mr. Green

Charm и insult Добре сте дошли  Hug

Видях аз 3 снимчици  и 4-тири хубавелки   Hug Heart Eyes

За бонбоните Нямам отношение...не ям такива гадости  Joy

Айде побут,че от 2мин никой не е писал.  Joy

# 736
Аз си ги изсмуквам за 1 4ас.... newsm78...лоша работа,ако не стават точно новите на Орбит и дъвките и бонбоните....защото аз ги консумирам всеки ден почти...
Ще е хубаво някой от старшите да се произнесе...
Шерифе? Thinking

# 737
Здравейте пак newsm51
Сузанка, Честит Рожден ден  newsm59 Да си жива и здрава, много любов и сбъднати желания  Hug
Писах, писах и ми се изтри, затова сега ще съм кратка. Grinning
Крисунка, не те съветвам да ги ядеш тез бонбони. Не за друго, не са чак толкова калорични, но обикновено не минаваш с една, а пък  и те провокират да си хапнеш още нещо. Обяснявано е хиляди пъти доста компетентно, за скачането на инсулиновите нива и ......дрън, дрън / не съм чак толкова компетентна/ Та затова не са много за препоръчване. Разбира се , понякога ако мноооого ти се дояде.........................., ама малко. Wink
Лабело , и аз се радвам да те видя Hug
Дорис, добре си се завърнала / абеее, не е добре с 4 кила отгоре/. Сега дай на звяра едно силно приспива телно и скоро да се похвалиш. Важното е , че си се спряла навреме.
Тунинг, да не съм прочела повече за огледалото. Скоро, виждам как няма да се отървеш от гаджета  babydust7 Hug
Пилиии, колкото ти трябват Wink babydust7
Перлеее  love001
Звездопад, видях ти снимките в подписа. Червеното ти отива , ама много ти отива. Hug За тез панталонки тормозих Перлето, та да не ти казвам откъде ми ги прати hahaha
Кафееее?????????????  food010

# 738
Сузана ,честито и от мен!Да си жива ,здрава и много обичана!
Фоли,  love001  love001  love001
Звездопад ,браво!Страхотна промяна а и червените панталонки са супер smile3521Хи,хи и ние си имаме такива smile3534
Дорис,добре си ни дошла!То и ние позахождахме hahaha Joy Joy
Лабело,и аз се радвам да те видя.Браво за постигнатия резултат!
Тонито,аз така и не успях да видя хубавата ти коса Crossing Arms
iva_neta,страхотно изглеждаш! smile3501 smile3501
И аз пия кафе  hahaha Joy JoyПрисъединявайте се!

# 739
Сузана, Hug Честит рожден ден

# 740
iva_neta  Wink

Сега набързичко да ви дам една идея за вечеря например.
Така се наядох, и толкова вкусно беше, че ми се иска да споделя  Joy

Омлет, завит с извара и гъби. Салата от домати, краставици, копър и обезмаслено кисело мляко. Прясно мляко със степче от ягода. НапраУууууУуууУ  Laughing

Забравих да ви кажа, че се оказах изумена след пазаруването в магазина. За първи път ми се мярна ленено брашно и конопено брашно  newsm78 , не питам дали стават за режима, сигурна съм, че не стават. Дори не ги разгледах, ама на диетичния щанд ги мярнах. Обаче си купих есенция шоколад. Някой беше споменавал нещо, ако се пазнае да ми драсне едно ЛС.
Разгледах обстойно соевата кайма, протениние бяха доста повече от въглехидратите, мазнини 1и половина %.  Cry Защо да не става, примерно като добавка към нещо си.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2008, 17:51 от Byrne

# 741
  • София
Фоли newsm51
Дорис Пожелавам ти да изкараш твърдо докрай нещата този път, нали  Peace
И при мен се получи нещо такова - бях на морска почивка 2седмици/ = 1кг. отгоре/, където изпуснах края и не правих протеиновия четвъртък, и ежедневните трици...Не съм прекалявала с храна, но явно Дюкановите доживотни мерки имат наистина голямо значение.
Сега направих 2п дни, и продължавам умерено да се храня - т.е. пробвам схемата 2/0 дали действа.Свалих 500гр., да видим дали ще ги кача, до другата седмица.
Лабело Образцова дюканка си ни ти!Тонито И ти си железарка bouquet Изобщо силна сме дружина, девойки и младежо!
Чудесна промяна видях аз на пуснатите в темата снимки - браво , момичета  Hug   bouquet

# 742
До "foli" - Оооо.. не се захващай със самочувствието ми. Само ще си загубиш времето..

# 743
До "foli" - Оооо.. не се захващай със самочувствието ми. Само ще си загубиш времето..
Едно време никога не може да бъде загубено, ако каузата си заслужава, а тя СИ Wink  Hug

# 744
  • София
зелено човече ....  Hug Hug Hug...сподели ти самата как се чувстваш ... че нали си в онази "подгрупа" ...

За начало да кажа пак, че ми се промениха много вкусовете и излязох от режима почти веднага. За съжаление качвам по мъничко всеки ден - макар да се "вардя" доколкото мога. В понеделник се връщам на работа - болничният ми свърши - надявам се на малко повече движение и по-малко качване  Embarassed . Чувствам се добре, малко се притеснявам, че нямам никакви оплаквания (признаци), все се чудя дали всичко е наред. За протокола на 09.09.2008 влизам в 4-ти месец. Дотук нещата като цяло са сравнително добре - стискайте палци за нататък. 

Момичета от Стара Загора
Hug , липсвате ми  Embarassed

Момичета, някоя от вас записа ли си рецептата за сладолед, която се мерна някъде из темата? Рових, рових, не можах да я открия. Ако някой я има, би ли ми я пратил на ЛС, искам да я пробвам 

Прехвърлена е в блогосайта  Peace

suzana63newsm59

Sun, наминавай по-честичко, пиши ни как си  Hug

perlata, благодаря Hug

Krisinka, iva_neta, бонбони - не - имат повечко въглехидрати

# 745
  • Велико Търново
Перличке, благодаря за което smile3521
Но от известно време задържам... smile3511...дали е от дюканските сладкиши и желирани кремчета? Без сладко ми е много трудно smile3502 .
Искам само да стигна до 55 за моят ръст 158 newsm17...но ме е страх, че големите бедра и обширното дупе ще си останат smile3514 .
Иначе, под 60 кг не съм била от пубертета, а той кога ли беше newsm62 ?
Не смея да си бутна линийката, щото вървя нагоре-надолу като асансьор - от 59,9 до 61,1 кг.
От днес съм пак на П, тъй че като мине петдневката ще видя как е ситуацията.

ЧРД на Сузана и от мен!
Много минуси всеки ден!
Здраве, щастие, късмет,                   newsm59  Gift newsm38  bigdance2 Tada dance dazzler1
да са все при теб!

Бърнииииии  love001 wavey Grinning

# 746
До "foli" - Мерси Flushed Много си мила..

# 747
Ива нета ,  като нищо ще станеш 55, че и по-малко. Аз съм 158, по-голяма съм от теб с.....повече от 10 години и го постигнах, та ти. Ще стане babydust7 За сладкото - ако смяташ, че е от него, намали количествата или разреди  и ще тръгнеш надолу.  Hug babydust7
В тази връзка,  си мисля, че тези сладки неща, дето си ги готвим са по - скоро за да не е скучен режимът, а не за основно хранене, те не бива да се прекалява с тях.
Тунинг, що  си толкоз червен, като си зелен Laughing/шегичка/ . Ти си едно умно, добро и сигурно хубаво момче. Просто трябва да разкараш кривото огледало Hug
Отивам да готвя за гостите, че скоро ще цъфнат, а аз съм доникъде.
До другия път  bouquet

# 748
  • Пловдив
Напазарувах, много съм доволна! Mr. Green

Фоли, Перлата - една среща на червените гащи да си направим? Като трио Дюканка ще сме ..  Joy

Бърди, видях в брошура на Метро, че точно като моя степер има, при това на около 115 лв.  Wink

# 749
Здравейте, патета и паток  Hug

Вчера ударих един месец с Дюки и минавам да се отчета за резултати

тегло: -9кг
ханш: -6 см
талия: -8 см
бедро: -3см
гръдна: -6 см
бицепс: -1,5 см

Иде ми да крещя от кеф  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт