По Дюкански си диетуваме и по-малък размер дрешки си купуваме - 122

• 46 271
  • 905
  •   1
Отговори
# 750
  • Велико Търново
 wavey wavey wavey Фолиии newsm17 newsm17 newsm17 , сега разбирам какво имат в предвид някои Дюканки, като говорят за твоята пръчица.... Hug
Дано помогне и на мен Praynig ! Благодаря ти! Чувствам се като (бого)помазана от вълшебната тояжка или още как да го кажа... moresmile... или като  smile3540 рицар когато там .... онова.... ръкополагането с меча.... Трогната съм от вниманието ти! Още веднъж благодаря, и ще взема да минимизирам десертите

П. С. А вие видяхте ли ми дъгата   redecoration  Nature Sunny ?
Беше много яко Sunglasses

# 751
  • Бургас
Да ви се похваля-днес като за първи ден на ПЗ си позволих домати и краставици с обезмасленото крема-сирене/немското със сложното име/ и хляб от пшенични трици.Сготвих си бяло пилешко месос грах и дом.пюре.Но тази вечер сме на кръчма и от сега си мисля какво да си позволя.Освен салата и пилешки субпродукти друго не ми идва наум.Пилешката пържола ми идва вече в повече,май й се наситих.Голямо пиене на вода ще падне,защото не обича кола и айрян.Лека вечер на всички!

# 752
  • Пловдив
Belle Fleur, какъв грах - той не е режимен въобще...

# 753
ГРАХ ?!?!?!?!?!?

Той не е ли нережимен

zvezdopad , изпревари ме  Hug

# 754
  • Бургас
Къде съм гледала пак?Добре,че се бях нахранила с другите неща,та си пробвах само произведението.Ще питам в къщи има ли желаещи,ако не-в камерата за по-добри дни.Сега ще се върна да видя какво друго съм сбъркала с продуктите,че и меню си изготвих за другите дни на ПЗ.Да не стане пак някой сакатлък.Благодаря за бързата реакция!

# 755
Леле, чак сега видях, че чакаме още едно форумно бебе, Пухчо, всичко най-, най-хубаво ти пожелавам, много лека бременност и здраво и силно бебе като му дойде времето   newsm07 newsm30

Май ни вързаха пожеланията зеленкото да повлече крак, новините за чакани бебоци растат правопропорционално на броя на темите  smile3501 smile3504

# 756
  • София
Бърди, видях в брошура на Метро, че точно като моя степер има, при това на около 115 лв.  Wink

Мерси, че ме мислиш  Hug Аз всъщност имам степер, ама не е у нас. Като се разделяхме с мъжа ми му го отстъпих, понеже не се качвах въобще на него. Сега обаче той не се качва и е обещал да ми го върне, само трябва да решим проблема с транспорта  Peace

# 757
          Здравейте пресрасни Дюканстващи!!!
 Съединението на България
Съединението прави силата!
Сто двадесет и три години изминаха от паметната за България дата - 6 септември 1885 г.

На този ден българският народ дръзва да обяви своето Съединение, след като сам, да не кажа самотен е отхвърлил правото на силните да се разпореждат със съдбата му.

Честит празник на всички!!!
Като че ли днес срамежливо, дори разсеяно произнасяме тази дума „съединение”. А значеща за нашите предци - БЪЛГАРИЯ! Подминаваме тази дума, при все че получихме толкова много уроци по разединение. Бъдете щастливи в нашата България и нека всеки от нас се опита да я направи по красива.

Плажът беше прекрасен и тен събирамммммм и може утре пак да ме огреее.... по пясъка да тичам!!!  Laughing Laughing Laughing

# 758
  • София
Май ни вързаха пожеланията зеленкото да повлече крак, новините за чакани бебоци растат правопропорционално на броя на темите 

хайде, но само за желани бебета:  babydust7

# 759
Момичета и Туни...минавам да поздравя и да ви  Hug

Честит рожден ден на Сузанка   bouquet Hug Многоооо здраве...щастие...любов и минууууси
 newsm59 nbirthday newsm67  Gift  party023  cook

Силвърфокс,честито за постижението..9кг са супер.... Аз съм Едва от 2 седмици дюканка.....ще се хваля на месечинка Simple Smile

Охххх айде пак в купчината с  smile3529

Вай..сакън...недейте грах ,че е до 3та фаза грЯх Simple Smile  Joy

# 760
Честит Празник на всички и от мен.
Честито и за всички минусчета и за останалите прекрасни поводи.   bouquet newsm10

Аз да попитам някой дали не се е занимавал с нещо като степ-аеробика... 
Ако само се използва това степерче и може би нещо за упражнение на ръцете, добре ли е? Или натоварването е съвсем малко?

Благодаря предварително.  newsm47

И да не забравяме - чаша студена вода

# 761
Aз съм тренирала с група степ аеробика,комбинирано с ръце е достатъчно натоварване ,повярвай ми Mr. Green
Само някой да ти покаже подходящите комбинации,пък и тези степове могат да си регулират височината въответно и натоварването,ако не ти е достатъчно напрежението просто го повдигаш,но аз и на най-ниското ниво оплезвах езика Joy

# 762
  • New Zealand
здравейте! днес ми се потвърдиха опасенията, че откакто съм на ПЗ, съм 1 кг+! Rolling Eyes а имам още 3 дни на ПЗ! надявам се да си остана само с този плюс Sad изпитвам ужас, като си представя, че мога да кача всичко, което съм смъкнала през П, а то не е много- 2, 5кг, от които вече си върнах 1 Cry

# 763
Честит празник на всички!
Писах, писах и изчезна.
Цоци, не бих могла да ти дам съвет, защото при мен е по-лесно, аз цял ден съм на бюрото и в края на коридора ми е тоалетната, а ти просто се справяш чудесно с твоя живот почти на колела. На снимките изглеждаш перфектно.
Сузанка, честит рожден ден! Мнго здраве, любов и стройно тяло! newsm51
Charm, добре дошла, но мисля, че нямаш необходимост от допълнителни хранителни добавки за отслабване, режимът е напълно достатъчен, не си трови организма с разни химии.
Дорис, , добре дошла отново! Пожелавам ти този път повече воля, защото нали знаеш, че можеш само два пъти в живота да го приложиш този режим. Успех Hug
Звездопад, ходих да видя червеното панталонче, но то там друга жена бе, страхотна мацка, чаровна, усмихната.  smile3501
Авентура, не се притеснявай, в ПЗ-ните + е само водичка.

# 764
По въпроса за яйцата -  скоро ( миналия месец) едно момиче се оплака каква алергия си е докарало от много яйца ( ако не ме лъже паметта спомена за около 30 на седмица  newsm78 ), което е наистина много.
Аз обикновено ям едно с палачинката сутрин и понякога още 2 ако нямам сготвено ядене в момента. Общо взето гледам да не надвишавам 10-15 яйца седмично, като в повечето случаи са част от друго ястие.
Много хубави снимки и променени визии. Hug

Общи условия

Активация на акаунт