www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 121
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
  • варненка от София
Ох, аз се обърках вече. Моят мъж още не ме е известил, че е получил парите, но аз продължавам да искам да поръчам. Ще има ли нова поръчка и на кой да преведа парите, маграт чеснова, на теб ли да ги пуснем?

# 211
marulka_s аз също искам поръчка, но нека изчакаме до края на седмицата развитието. Сега рискуваме само да блокират парите и 45 дни да нямаме достъп до тях Peace

# 212
  • Nice / France
О тези глупави франсета  #2gunfire
Има ли някой , който знае френски?
Аз платих с дебитна и то виртуална дебитна

Svetoslava, а ти мина ли на диспут през FIA-net?

Да пробвах, но с моите нищожни познания по френски и с преводачи разни, явно нищо не е станало. Дали ако пробвам пак, няма пък да мине плащането. Или да пиша на ТАО да ми отблокират сумата.

# 213
  • Кърджали, България
Аз също харесах пуловери за сина ми в този сайт и бих искала да поръчам, но съм от Кърджали  Confused Не разбрах как и кога става разплащането с поръчващите и дали изобщо ще се пуска сега поръчка или ще изчакате....

# 214
Здравейте мами, бих искала да се включа и аз в следващата поръчка, ако е възможно. Ще преведа паричките на когото и каквото е нужно.  bouquet

# 215
ДО ВСИЧКИ ПОРЪЧАЛИ И С БЛОКИРАНИ СУМИ
регистрирайте се във ФИА нет, нека ви мине пам диспута, препратете го на т-а-о и после ще ви напиша 1 типово писмо, в което ги умоляваме в най-кратки срокове да обработят поръчката.
Само ми помогнете с текста на български, аз ще го преведа.
Но преди да бъдат направени предните стъпки, няма какво да им се пише.
Явно отскоро работят с чужденци.

# 216
ТАО не роботят отскоро с българи,защото нашата поръчка първата беше преди повече от година...
Аз съм на линия за обща поръчка,щом Вери найс знае френски най-добре тя да я направи  Peace
Само моля ви пишете ми на лични кога да преведа пари и на кого.Ако аз правя поръчка ще е до 100 евро,че ме хваща шубе с тия францзи..

# 217
Аз не открих къде мога да им препратя цялото решение на ФИА-нет. Формата за контакт е ограничена до 1000 знака.
Но им писах нещо от сорта на:

На ......................дата, направих поръчка с N..................По ваш съвет регистрирах спор с N...............на сайта на FIA-net/тук написах номера на спора регистриран във ФИА-нет/. На дата...........ФИА-нет затвори спора и произнесе своето становище/цитирах само частта от писмото в която казват, че не виждат нищо нередно в транзакцията/Toutefois‚ nous n'avons pas pu retrouver la transaction que vous nous dites avoir effectuée chez Tape A L'Oel
Какъв е статуса на моята оръчка и кога ще бъде валидизирана

Старах се да използвам минимум думи и прости изречения за да е относително точен превода  Mr. Green

# 218
  • варненка от София
Аз искам да потвърдя, че вече имаме пари, чакам да свирне някой да прави обща поръчка и аз съм на линия да пращам пари Flutter

# 219
Аз преди малко направих поръчка, преди да ви прочета.
Сега ще чакам да ми пратят някакъв потвърдителен имейл, или такъв да се регистрирам в този сайт фиа. Надявам се всичко да мине добре, поръчката е за 200евро на един куп хора, та направо ми е зле ако нещо стане.
Наистина е добре да имаме едно примерно писмо с което да им отговорим.

# 220
Ще следя темата. Харесаха ми нещата и бих се включила и аз. От чирпан съми мога да се присъединя към майки от Пловдив или Стара Загора, защото често ходя до тези градове и мога да си взема нещата. Само да стане ясно кога и на кого да преведа пари.

# 221
маграт чеснова, не разбрах пусна ли им го или искаш да го преведа и да го пуснеш?

# 222
Здравейте момичета пак от мен, получих имейл с покана да се регистрирам в сайта Фиа.нет, е, регистрирах се, намерих в списъка сайта тао, но от там нататък не знам какво точно да правя.
Да не говорим, че в имейла от тао също ми дават номер на банкова сметка и т.н.
Много моля тези, които се регистрираха във Фиа и вече получиха потвърждение на плащането да кажат къде точно да пиша и т.н. ,защото правих обща поръчка и доста момичета поръчаха неща и направо се чувствам тъпо при това развитие на нещата.

# 223
E, стига, ще се справиш   Peace

ДО ВСИЧКИ ПОРЪЧАЛИ И С БЛОКИРАНИ СУМИ
регистрирайте се във ФИА нет, нека ви мине пам диспута, препратете го на т-а-о и после ще ви напиша 1 типово писмо, в което ги умоляваме в най-кратки срокове да обработят поръчката.
Само ми помогнете с текста на български, аз ще го преведа.
Но преди да бъдат направени предните стъпки, няма какво да им се пише.
Явно отскоро работят с чужденци.
Пиши на very nice ако се затрудниш. Мисля че няма да откаже помощ  Praynig

# 224
very nice пуснах го Peace Това е каквото им написах, ако може да ти послужи за основа  Hug

Мира, справи ли се?

Общи условия

Активация на акаунт