www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 123
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
very nice пуснах го Peace Това е каквото им написах, ако може да ти послужи за основа  Hug

Мира, справи ли се?

ами май се оправих, не съм много сигурна.
Влязох в една форма в която искаха да попълня номера на поръчката и сумата на поръчката и да напиша някакъв текст, написах някакъв измислен на френски, преведен с на гугъл преводача. ))) Не знам колко ще ме разберат.

# 226
  • София
Като стигнем и ние до поръчка (стига да остане какво да поръчваме), ще знам към кого да се обръщам - вие имате вече опит Mr. Green

# 227
Аз искам да потвърдя, че вече имаме пари, чакам да свирне някой да прави обща поръчка и аз съм на линия да пращам пари Flutter

Амииии  newsm78, ако искаш аз съм готова да поръчам утре Peace При мен са паричките на още една мама, сигурна съм ,че и още някоя ще се намери.  hahaha На тази поръчка със сигурност няма да ме карат да се регистрирам във ФИА.нет. Joy bowuu Joy Рискуваме, обаче да не ни обработят поръчката и парите да стоят блокирани 45 дни Peace

Който е наясно с рисковете Mr. Green и все още иска да поръча, моля ЛС.

# 228
И аз получих такова писмо  #Cussing out( сметката ми е над 200 Е) Досега нищо не съм предприела, но като ви чета ще се регистрирам във Фиа, че нищо няма и да получа.

# 229
  • София
Да питам софийските мами. Готови ли сме, ще поръчваме ли или ще чакаме?
Да...и колко сме в крайна сметка?

# 230
Sled регисрацията какво да правя? Да пускам директно диспут за проблема - блокирани пари от тао  или първо трябва нещо друго?

# 231
Пиши ми в skype - boretov или на ICQ, ако искаш

# 232
sVeshti4ka,аз съм от София, но се включих при маграт чеснова  Simple Smileмаграт чеснова не се притеснявай и да се наложи и повече ще чакаме, колко му е Simple Smile  Hug

# 233
Момичета, говорих преди малко с банката си. Понеже преди да пусна поредна поръчка искам да имам поне някаква сигурност за паричките на тези, които участват Peace Гадно ще бъде да стоят 45 дни блокирани точно реди Коледа.

От банката ми казаха, че варианта да се разблокират е да се изиска от ТАО писмо, може мейл, с което те да кажтат, че нямат претенции към блокираната сума. Този мейл се носи в банката или се праща онлайн, след което сумата ще бъде разблокирана. Служебно, блокираната сума се освобождава след 45 дни. Дано съм полезна с тази информация.

# 234
  • София
sVeshti4ka аз бих се включила

# 235
  • варненка от София
Аз да кажа, че като сме се хванали на хорото ще играем.

Маграт чеснова, мойто мъж преди малко ти е пуснал паричките ,така че трябва да са при теб, нали е междубанков превод.

Дано да е наред всичко и благодаря предварително  Hug

# 236
ами, давайте и ние за Варна да пуснем поръчка.
пък дано да се разберем с франсетата.
който иска нещо да пише в темата, смятам най-късно неделя/понеделник да пусна
никой не ми е писал на лични да превеждам писмо. считам, че сте се оправили. ако съм пропуснала нещо, пишете ми на лични.

# 237
Блазе ви момичета, за ентусиазма за поръчки по интернет Hug На мен цялата тази работа ми се струва доста сложна , но ако можех щях и аз да го правя Sad   
Специално от този сайт си харесах якета за децата на прилични цени, докато при нас в магазините цените са безбожно скъпи за колекции от преди 2 -3 години без да ги намаляват както би трябвало да бъде.

# 238
Получих становище от ФИА, моля very nice за преводче  Praynig
Цитат
L'expert FIA-NET a clos votre Litige.

Voici les raisons de sa décision:

Madame‚ Monsieur‚

Nous avons bien pris note de votre message.

Afin de lutter contre la fraude à la carte bancaire‚ FIA-NET‚ courtier en assurances‚ a installé un logiciel d'analyse de commandes sur plus de 700 sites Internet.

Ce logiciel analyse et "score" les transactions de ces sites via les éléments du bon de commande (coordonnées de facturation‚ coordonnées de livraisons‚ etc…) donnés par les internautes lorsqu'ils procèdent à un achat chez un e-commerçant.

N'étant pas un acteur du secteur bancaire‚ nous tenons à vous préciser que nous n'avons‚ en aucun cas‚ accès à votre numéro de carte ou à la provision de votre compte. Dès lors‚ le score que nous renvoyons ne tient jamais compte de ces éléments et ne serait être assimilé à une notation de votre degré de solvabilité.

En fonction du score attribué par notre logiciel à une transaction donnée‚ nous décidons d'octroyer‚ ou non‚ une garantie d'assurance au marchand destinée à le couvrir en cas d'impayés frauduleux.

Dès lors‚ et après notre analyse‚ le commerçant Internet décide seul d'honorer ou non la commande.

Toutefois‚ nous n'avons pas pu retrouver la transaction que vous nous dites avoir effectuée chez Tape A L'Oeil.

Cela signifie que Tape A L'Oeil ne nous a jamais transmis votre commande en vue de l'analyse de celle-ci et qu'en conséquence nous n'avons pas pu lui associer le moindre niveau de confiance (positif ou négatif).

C'est pourquoi nous vous invitons vivement à reprendre contact avec Tape A L'Oeil afin d'éclaircir cette affaire.

Nous nous permettons de vous rappeler que seul Tape A L'Oeil est en mesure d'honorer votre commande.

Nous vous rappelons que Tape A L'Oeil est soumise à une stricte clause de confidentialité. Aucune information ne sera transmise à des tiers ou ne sera utilisée dans un autre but que de garantir votre paiement.

Enfin‚ conformément à la Loi N°78-17 du 6 janvier 1978 relative à l'informatique‚ aux fichiers et aux libertés‚ vous disposez d'un droit d'accès aux informations qui vous concernent. Il vous suffit pour exercer ce droit de nous faire parvenir une demande par écrit et d'y joindre la copie d'une pièce d'identité.

Votre commande étant absente de nos fichiers nous clôturons votre dossier.

Cordialement‚

L'équipe FIA-NET.

# 239
Здравейте, нещата ми харесаха много. От Добрич съм, значи мога да се включа към мамите от Варна. Кажете на кого да пратя парите и кога.

Общи условия

Активация на акаунт