www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 129
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • ВАРНА
Здравейте и от мен.
Аз съм от Варна и бих се включила в обща поръчка.
Ще следя темата.

# 241
приключили са диспута, без да могат да вземат становище нито положително, нито отриц.
tape a l'oeuil не им е изпращало твоята поръчка за анализ.
те също не могат да намерят някаква извършена сделка м/у теб и tape a l'oeuil.
затова съветват да се свържеш бързо с tape a l'oeuil и да изясните този проблем.

препрати този имейл на tape a l'oeuil и им напиши:
"Chers monsieurs,
Je viens de recevoir ce courrier electronique lors de ma registration sur FIA-net.
J'ai fait une commande sur votre site en ............ (дата когато си направила поръчката) et vous avez bloque la somme de ma carte bancaire en .............(кога са блокирани парите).
Je vous en prie d'eclaircir l'affaire, parce que je voudrai recevoir mes articles aux plux brefs delais.
Je serai tres reconnaissante de votre reponse rapide.
Cardialement
............................. (името, с което си регистрирана в сайта)

# 242
ами, давайте и ние за Варна да пуснем поръчка.
пък дано да се разберем с франсетата.
който иска нещо да пише в темата, смятам най-късно неделя/понеделник да пусна
никой не ми е писал на лични да превеждам писмо. считам, че сте се оправили. ако съм пропуснала нещо, пишете ми на лични.

самоцитирам се да напомня, който иска да го включа в моята поръчка да пише тук направо линкове и евентуално понеделник да получа парите и вторник да пусна.
досега никой не е писал нищо конкретно, а само че иска да бъде включен.
доставката излиза 9.50Е с кода за намаление и ще я разпределим.

# 243
Вери найс,имаш ли левова сметка за да ти преведа пари там,не съм от Варна и така ще ми е по-лесно.

# 244
Вери найс,имаш ли левова сметка за да ти преведа пари там,не съм от Варна и така ще ми е по-лесно.
кредитната ми карта е в лв.
и е на името на мъжа ми, да не се учудите като ви пращам данните с мъжко име Grinning

# 245
Здравейте момичета и от мен, вчера ме нямаше, съответно са се получили тези две писма. Преведох с преводача на гугъл, но в общи линии не казват нищо конкретно и нищо не можах да разбера какво точно да правя по-нататък.
Ще пусна съдържанието и на двете писма, защото определено не знам как да постъпя. Вече буквално съм бясна на този сайт.

ето едното
Yotkova Mira‚

Nous avons bien pris note de votre déclaration de litige.

Celui-ci va dorénavant être géré par notre service de résolution des litiges Facilitiges.
Ce dernier mettra à jour votre dossier et vous ouvrira différentes possibilités d'action.

A chaque mise à jour de votre dossier‚ un e-mail vous sera envoyé pour vous inviter à venir vous connecter.

Nous vous informons que votre dossier nécessite une intervention humaine qui aura lieu sous 48 heures ouvrées (hors week-ends et jours fériés).
La prochaine mise à jour de votre dossier aura donc lieu dans ce délai.

ето и другото
Yotkova Mira‚

Nous avons bien pris note de votre souhait de clore votre litige n°99218.

Dès lors‚ nous vous confirmons que nous clôturons le dossier mentionné ci-dessus.
Plus aucune action le concernant ne sera dorénavant possible.

# 246
Здравейте момичета! За първи път разглеждам този сайт наистина има доста хубави неща Ако някои  пуска поръчка за Русе аз бих искала да се присъединя.

# 247
Mirama, първото е автоматичен отговор, че са ти създали номер на досие и ще ти отговорят до 48 часа. като получиш отговор го пусни да го видим.
второто от фиа-нет ли е?
пише, че са получили желанието за закриване на диспута.
и закриват диспут 99218 и никакви действия повече не могат да бъдат извършени.

# 248
Mirama, първото е автоматичен отговор, че са ти създали номер на досие и ще ти отговорят до 48 часа. като получиш отговор го пусни да го видим.
второто от фиа-нет ли е?
пише, че са получили желанието за закриване на диспута.
и закриват диспут 99218 и никакви действия повече не могат да бъдат извършени.

Да, и второто е пак от тях.
И аз така разбрах, че закриват диспута и нищо не могат да направят, но какво означава това?
Ще бъде ли реално извършена поръчката и т.н.?
Направо съм бясна вече с тези простотии.
Писах едно писмо на ТАО, препратих им и двете писма от фиа, но до сега никакъв отговор от тях.

# 249
мирама и по моя въпрос становището е същото, явно е стандартна процедура за ФИА, даже писмата им са стандартни
чакам и аз отговор от ТАО, още от вчера, ама не се надявам на скорошен
за сметка на това продължават да си ми пращат имейли за промоциите им, нагляри  Twisted Evil

# 250
mini_79, охх, направо започвам да се притеснявам. Преди малко проверих - парите са блокирани естествено, а те ни размотават като идиоти. Писах им 2писма и никакъв отговор все още. Ще ги изчакам до утре и пак ще пиша.

# 251
ееее много кофти че са тарикати,аз си харесах доста неща и мислех да поръчвам,но май ще се въздържа  Thinking

# 252
Да съобщя за развитието на проблема. След като им написах 2писма вчера, късно вечерта получих имейл от тях да им напиша номера на поръчката. Естествено изпратих им и тези данни и още чакам някакъв отговор.

Моят съвет към всички, които имат желание да поръчват е да изчакат да приключат нашите премеждия, за да не се блъскате с тези проблеми и вие.

# 253
А как разбирате, че парите са ви само блокирани, а не дръпнати? При мен, виждам, е регистрирана транзакцията, no няма получател. Това ли значи, че са блокирани от сметката?

# 254
Предолагам, че точно това означава. Аз се обадих в банката да опитам и те ми потвърдиха, че са блокирани.

Общи условия

Активация на акаунт