www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 116
  • 748
  •   1
Отговори
# 180
  • варненка от София
При мен всички майчета се бавят  Thinking, само от едно момиче има превод, може би на всички се бавят паричките, че майчинство още няма  ooooh!. Може направо да обединим 2 поръчки. То няма значение дали от Варна или от Кюстендил ще се препращат после. Ако mimozata иска да я оформи, аз нямам нищо против. Идеята е да сме оне 4 - 5 на куп за да се намали шипинга  Peace Ако аз я оформям и има няколко момичета от 1 град, мога да им пратя с куриер нещата заедно.

Оф, олекна ми, защото място не си намирам, че се бавя. Цял ден звъня да питам мъж ми получил ли е парите, а той вече ще ме пляска.
Силно се надявам да му ги пуснат скоро, че остана детето без чоропогащи за зимата  Mr. Green

Само да свиркате на кой да пращам пари, на теб или на Мимозата, ако ще се обединява поръчка.

# 181
и аз искам да участвам с поръчка за Варна.
даже мога аз да я направя, защото работя точно до митницата и ми е много удобно да вземам нещата.
ако друг я прави, ще преведа пари.
чакаме ли още момичетата, които бяха поръчали, а не беше дошла поръчката?

# 182
А дали може да се плаща с виртуална карта на ДСК ? Някой пробвал ли е с какви карти става?

Аз латих с виртуална Виза  Peace

# 183
Нашата поръчка с bambimama още не е пристигнала Mr. Green! Пуснахме я на 29.09. и вече 35 дни я няма! Започнахме вече да се притесняваме, но хубавото е, че парите са само блокирани и в най-лошия случай след още 10 дни ще бъдат отблокирани и ще си ги получим обратно! Искаше ми се да се включа в поръчката в сряда, която щеше да пусне маграт чеснова, но при това положение е по-добре да изчакам и ако има следваща да се включа там, че така не ми е ясно дали ще получа изобщо нещо и какво точно да поръчам - да не дублирам нещата! Mr. Green

# 184
Може ли и аз да се включа и какво следва да направя в такъв случай?

# 185
Момичета, получих някакво писмо от сайта за някаква защита на данните и бла бла, тези които са пускали първа поръчка получавали ли са  newsm78

# 186
  • София
Ако може, да се уточним за София кои точно ще поръчваме. Аз наброих засега:
аз, elku-elena, anii ta, bifana, Amaryllis, Prima, maria m.

Това ли ще сме, има ли отказали се и кога ще правим поръчка?

Последна редакция: вт, 04 ное 2008, 23:34 от sVeshti4ka

# 187
Момичета много моля, ако някой е поръчвал за 2годишно момиче да ми каже дали размерите за 2г отговарят.
Харесала си е приятелка ето това палто, но се чудим дали за 2г или за 3г?
http://www.t-a-o.com/mode-fille/blouson-veste/manteau-harissa-10,8,7139.html

# 188
Не съм получавала това за защита на данните..
Размерите според мен отговарят и нещата не са уголемени.Стига детето да не е едро.Да речем като на Бенетон нещата са,а не като Н&М или Некст ,където дъщеря ми носи 12-18м в момента а е на 2г и половина.
Вери найс нямам нищо против ти да оформиш поръчката,аз съм близо до Варна ,но често идвам и ще си я взема от теб примерно..

Моята поръчка беше 2,440 кг и не беше на митница ,а в пощата.По -добре да сме по 3-4 ,че иначе да не стане прекалено голяма поръчката..така си мисля.

# 189
Привет. Присъединявам се към поръчката от София.  bouquet

# 190
# 191
  • София
Привет. Присъединявам се към поръчката от София.  bouquet
Добавям те Peace

Така както сме се събрали 7 души вече (стига толкова да останем де), при използването на кода, който сваля 8.50 евро, доставката става 9.50. Като я разделим, на човек се пада около 1.36 евро, добавям и около 0.30 (това е такса за митницата, разделена на 7) - около 3 лв доставка на човек Grinning

# 192
sVeshti4ka, кажи, моля те, кода за намаление на доставката.
по-късно като имам време ще разгледам френските форуми с кодове за намаления, да видим дали няма и други кодове.

mimozata, понеже късно се включвам в темата, колко сме за Варна? няма проблем да има и от други градове, но ще имат разходи за куриер. ако някой няма нищо против, може да се включи. макар, че ако толкова пада доставката, може да сме по-малко.

# 193
  • Nice / France
Здравейте момичета, на 27.10 пуснах поръчка, блокираха парите, но на следващия ден  получих  писмо да се регистрирам в някакъв сайт за защита на не знам си какво(не разбирам френски), писах в сайта , какъв е проблема до сега няма отговор. Платих с виза кредитна на алианц.
mini_79  ти това ли получи:
Commande nº 30988366
client 00043669

Bonjour Svetoslava,
Vous avez passé récemment commande sur notre site Internet et nous vous en remercions.
Compte tenu de la législation actuelle et afin de lutter contre la fraude à la carte bancaire, nous avons installé un logiciel d'analyse des commandes qui délivre une garantie d'assurance pour chaque paiement réalisé à distance à l'aide d'une carte bancaire. Ce logiciel est également destiné à vous prémunir de toute usurpation d'identité et utilisation abusive de votre identité.
L'analyse de votre transaction réalisée par FIA-NET nous oblige à vous proposer les options suivantes afin que votre commande soit validée dans les plus brefs délais.
1ère possibilité : Authentification forte chez FIA-NET
Cette procédure est simple et gratuite.
Celle-ci repose sur votre inscription sur le site FIA-NET https://www.fia-net.com (se reporter à la rubrique "FIA-NET vous vient en aide" que vous trouverez sur la partie supérieure droite de la home-page).
Après vous être enregistré, vous devrez compléter un formulaire de dépôt de litige portant la mention : « Mon problème concerne une commande "bloquée" par le commerçant, à cause d'une analyse FIA-NET négative sur ma transaction ».
Avec les renseignements que vous aurez fournis, un service dédié chez FIA-NET regardera le niveau d'assurance défini pour votre transaction et vous indiquera alors la marche à suivre.
NB : en fonction du niveau d'assurance défini par le système d'analyse de commandes, vous serez peut-être amené à envoyer par courrier postal des documents à l'attention de FIA-NET.
Cet envoi de documents permettra la création d'une authentification forte qui vous permettra de vous reconnaître lors de vos commandes ultérieures. Celles-ci bénéficieront alors systématiquement d'un niveau d'assurance maximum sur tous les sites FIA-NET participant à ce système (soit plus de 700 à ce jour). Vos commandes seront ainsi validées systématiquement dans les plus brefs délais.
2ème possibilité : Règlement via un autre moyen de paiement
Conformément à la réglementation en vigueur, nous vous prions de bien vouloir opter pour un autre moyen de paiement que le paiement par carte bancaire.
Paiement par virement :
Teen web SNC
Societe générale
30003 01100 00020000320 75
IBAN : FR76 30003 01100 00020000320 75
Dans tous les cas, et pour plus de renseignements, n'hésitez pas à vous rendre sur le site de notre partenaire : https://www.fia-net.com
Nous vous remercions une nouvelle fois de votre confiance et restons désormais dans l'attente de votre choix.

Последна редакция: ср, 05 ное 2008, 11:08 от Svetoslava

# 194
Sick мда същото, регистрирах се в другия сайт и чакам становище
за каква сума е твоята поръчка, че май големите поръчки ги блокират по някакъв начин  Tired

Общи условия

Активация на акаунт