www.t-a-o.com - Момичета, ето още един страхотен френски сайт за детски дрешки

• 58 135
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
И аз ще изчакам развитие на ситуацията и тогава ще правя поръчка.

# 256
Здравейте,момичета и аз бих искала да се включа в поръчката,аз съм от Добрич,бих се включила с мамите от Варна,пишете развитие..

# 257
И аз ще следя развитието,на проблема,very nice,извини ме за тъпия въпрос,ти правиш за Варна нали?И евентуално при поръчка,ако ме включите де,на теб ли линкове и парички..

# 258
И аз се записвам тук, да следя развитието на проблема, че си харесах доста неща... ще се включа в някоя русенска поръчка

# 259
И аз ще изчакам развитие на ситуацията и тогава ще правя поръчка.

ок,не съм се отказала,пиши моля те на лични ако има развитие и ще правим поръчка!

# 260
здравейте, момичета.искам да питам някоя от вас ,която вече е поръчвала от сайта и има представа за материите на дрешките.като тези в ла редута ли са и дали пак са произведени в китай или в бангладеш?и дали са такива каквито изглеждат на сайта,защото там изглеждат мн добре.

# 261
само да ви кажа, че франсетата днес и утре не бачкат, утре имали някакъв празник, та не очаквам развитие по темата тези два дни

# 262
имам една молба-нека тези които са осъществили поръчка и вече достовка да пуснат реални снимки на дришките,които са получили

# 263
Преди малко французите ми отговориха, писах им сутринта. Писмото беше точно с 2реда - че от Фиа са ми блокирали поръчката и че от Тао ще ми разблокират парите и ще ги върнат в сметката.
Току що им написах още едно писмо, да ми изпратят имейл с който потвърждават освобождаването на парите от банката, за да мога да го представя в нея.
Както и изразих възмущението си от отношението им към нас.

# 264
пфууу, ти кога пусна поръчка, май след нас  newsm78
на мен никой нищо не пише

# 265
пфууу, ти кога пусна поръчка, май след нас  newsm78
на мен никой нищо не пише

Пуснах поръчката на 5ти, но оттогава сигурно съм им писала 5-6пъти вече.
Пиши им по 2пъти на ден ако трябва, ще отговорят. От формата, която им е на сайта, на Contacts най-отдолу по средата се намира. Попълваш си данните, за какво точно им пишеш и текста (пиша на английски, така ми отговарят).

# 266
  • варненка от София
Пфууу, нищо не разбирам. Демек няма да си получим нещата ли, няма да изпълнят поръчката един вид, така ли?
Имаше момичета, които писаха, че са получили май от сайта, тотално се обърках  newsm78

# 267
абе пиша им аз
и на мейла и в сайта  Rolling Eyes

# 268
Гадняри, защо пишат, че имат доставка до БГ, като ни разиграват така после! #Cussing out

# 269
извинявайте момичета, на всички ли е първа поръчка това?имах намерение да пускам, а вие ме разобедихте май.аз съм мн зле и ако трябва и аз да кореспондирам така с тях нищо няма да направя Sad

Общи условия

Активация на акаунт