Радостта ми е голяма,че АПРИЛ ще ставам мама!!

• 16 865
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
  • Sofia, Bulgaria
И с мен е така милички , но давайте да караме поне на плодове те поне са и полезни и сега ги има в изобилие  та мъничетата от нещо да растат  Wink

# 76
Хм,не съм била само аз,значи!
Аз пробвах само на плодове,ама май и това не е много ок,трябва да е разнообразно менюто!
Трябва да има от всичко......ама пусто ,като нищо  не ми е вкусно..... Laughing

# 77
Здравейте момичета  bouquet!
Ние сме добре.Определено обаче гащите започнаха по-рано да ми отесняват Sad.Иначе гаденето си продължава, но и тоалетната често ме зове Sad.
Менюто ми е малко странно, като с предната бременност Laughing.Например маслини с боза #Crazy.

# 78
Боза и маслини... Joy, наистина си е странно Simple Smile. Аз се старая поне едното ми ядене на ден да е някаква супа. Гледам да наблягам на течностите, плодовете и зеленчуците, заради затрудненията с WC  Blush. За загубата на апетит се успокоявам, че няма да кача много Wink, то иначе какво чудо ще стане като знам по принцип колко обичам да ям Grinning. Когато забременях бях 49, сега почти 2 месеца по-късно съм 51. Нормално е, нали Thinking?

# 79
  • Sofia, Bulgaria
Аз съм вече в третия месец и съм с 5 кила по малко  Joy от преди ей това не е нормално ,   newsm78 но......... така беше и предните пъти хората качват аз свалям и ги качвам каро родя ужас  Confused

# 80
На мен пък нещо ми отесняха в корема дрехите, а аз имам навика да нося вталени дрехи. Явно не е от самата бременност, ами от подут корем, ама върви обяснявай от какво е като те гледат подозрително колежките  Laughing все пак ще трябва да удържа тайната още месец, когато ще съм по-спокойна и ще казвам на ляво и надясно. Дотогава трябва да си измисля някакви нови по-широчки дрехи май  Thinking

# 81
  • София
Оле, dream-wish ти от колко кг стартираш, че чак 5 кг загуби за 2 месеца - грижи се за себе си, хапвай по малко, но често....ще се стопиш.

Иначе аз по принцип варирах 49-50кг, сега по-скоро варирам 51-52кг и се надявам до края на първи триместър да се задържа там.

brilliantine, как те разбирам за подутия корем само ! Преди се подуваше само след като хапна, а сега е перманентно - още от ранна сутрин и не мисля, че се дължи на бебе.

# 82
На мен пък нещо ми отесняха в корема дрехите, а аз имам навика да нося вталени дрехи. Явно не е от самата бременност, ами от подут корем, ама върви обяснявай от какво е като те гледат подозрително колежките  Laughing
...и не само колежките  Blush

Иначе загуба на апетит нямам,но и аз съм от тези които не знаят какво им се яде.Като огладнея и започва едно велико чудене... newsm78,много от нещата които по принцип обичам сега не ме блазнят ама изобщо  Rolling Eyes.И аз като ssillvvi напоследък все едно и също за закуска-препечена филийка с масълце и доматче,мога да ям същото и за обяд,и за вечеря.За в момента това е любимото ''меню'',което не ми омръзва Crazy.Закуската не я пропускам,събуждам с усещането като че ли не съм яла 3 дни hahaha.През останалата част от деня не ме обзема такъв глад,обаче сутрин  ooooh!.Ужас Mr. Green.

Приятен и слънчев ден на всички бремелинки Hug  dance Hug!!!
Аз отивам на да поработя,а как не ми се ходи точно днес...

# 83
  • Пловдив
Добро утро на всички  Hug
Минавам само да ви пожелая много слънчев ден с повече усмивки и отивам да залягам над учебниците  ooooh!

# 84
Добро утро, момичета!
Аз тези дни съм със страхотно главоболие, даже в събота пих парацетамол.
След това по предписание на хомеопата ми пия едни хомеопатични, от които ми минава. Какво е това главоболие, какви са тези хормони Twisted Evil
Също така от 1 седмица пия едни хранителни добавки на Аквасорс, които са за развитието на плода, а също и спомагат храносмилането и мога да кажа, че ми спря гаденето, отвори ми се апетит Close но и коремът ми не е толкова надут.
Иначе основно ми се ядат тестени храни, все съм на сандвичи, месо не мога да погледна, дано по-нататък да ми се оправи вкуса, че само с тез хлябове как ще надебелея, не ми се мисли ooooh!

# 85
Добро утро!

Още една в отбора на безсимптомните, но и без-апетитните  Wink Само разни хлебни ми понасят и евентуално само бульон на някаква супа- всичко друго правя опити от време на време да ям, но от няма как. За сега това ми изнася, защото никак не ми се дебелее от рано  Grinning И без това от почивката си донесох 2 кила плюс, при положение, че не съм яла много, но това залежаване сега заради притесненията с Точко и липсата на редовен спорт веднага ми се отразява.
ПП. Да се консултирам с вас- Вчера на обяд ядох малко домашна баница, правена от бабата на мъжа ми, и вечерта късно ми стана леко лошо- дали е възможно нещо да не е било наред с тази баница  Thinking Сън не ми дава сега това- да не съм се натровила нещо.

И при мен дрехите вече са проблем- всичко ми е тясно на корема. За сега ще се спасявам с роклички, защото не искам да казвам на никого поне до 3-ти месец, че и след това, ако има как  Whistling Ще е проблем обаче като захладнее, за това скоро мисля да отида да си купя поне един- два панталона за мами, че моите от предишните бременности са вече стари...

Днес съм на преглед най- накрая- изтръпнала съм от притеснение какво ще се види и дали ще продължа да съм част от очакващите  Confused Стискайте ми палци, момичета  Praynig

peaches, безкрайно съжалявам за загубата ви  Cry Съжалявам и за тъпото си изказване по- рано, преди да прочета писаното от  теб.... Пожелавам ти възможно най- бързо възстановяване най- вече психически, защото това е по- трудното в тези моменти и скоро да не пропуснеш да се похвалиш и на нас, че си в следващите отчетни теми  Hug Бъди силна, миличка!

Приятен, прохладен и лек ден, момичета   bouquet

# 86
Привет на всички мами!
Чета ви редовно и се чудя като видях че и други не са наясно също относно месеците и седмиците. Последния ми менст.цикъл е бил на 01.07. а бебчо евентуално сме го направили на 15.07. До кога е първият триместър-до 01.10. или до 15.10.?

# 87
  • Там където има любов
Добро утро и от от мен аз от няколко дни не бях влизала. И аз като very nice имам ужасно главоболие от 3-4 дни направо не мога да
и намеря място а вчера така ми се гадеше че.... направо не е за разправяне. Иначе и аз вече съм по добре от преди нямам толкова чести киселини и имам желание да се храня но.... само определени неща повече сандвичи и тараторче
 *MILADY*  желая ти успех при доктора стискам палци всичко да е наред
very nice - кажи какви са тези хомеопатичните за глава и как се казват другите на аквасорс

Иначе за килограмите не смея да се меря само знам че нямам нищо за обличане а за бременните панталончета сякаш е много рано newsm78

# 88
very nice - кажи какви са тези хомеопатичните за глава и как се казват другите на аквасорс
мога да ти дам координати на хомеопата ми. не може така да се изписват хомеопат.л-ва, това, което действа на мен може да е вредно за теб.
аквасорс също са от хомеопата, не се продават по аптеките, а само от дистрибутори.
аз вземам антиоксидант и есенциални мастни киселини, като ми каза да спра фолиевата к-на, защото се съдържала в другите добавки.

# 89
Добро утро на всички!

За тези мами,които не знаят как се броят месеците...на първа страница от тази тема ,zinaida е показала таблицата.ВЕСЕЛ И ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ.

Общи условия

Активация на акаунт