Радостта ми е голяма,че АПРИЛ ще ставам мама!!

• 16 870
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
  • Там където има любов
При първата бременност пих от зелените водорасли и масните киселини и съм много доволна тъй като ми се повиши имунитета и нямах проблеми

# 91
*MILADY*, успех днес на прегледа. Добре си се завърнала.   Hug
В събота и аз бях от главоболните. И от силно привързаните към санитарията в банята също. Всъщност тези екстри ги получавам, когато не пия нормално кафе сутрин.
Засега любимите ми дрехи ми стават. При предната бременност се сдобих с гащеризон в началото на четвъртия месец. Сега ще видя как ще се получи разрастването ми. Поне съм доволна, че в Скай Сити има специализиран бременен магазин.
Pininka, на 8-ми октомври влизаш във 2-ри триместър.  Peace

# 92
Ето ме и мен пак след прегледа. Резултат- има ембрион и сърдечен ритъм, но ембриончето е с една седмица по- малко от очакваното.  Confused Аз горе долу си знам кога ми е била ову-то и не би трябвало да е с цяла седмица назад. Още си има кръв в матката и все още нещата са на кантар- или ще я бъди или не тази бременност.  Tired Писна ми вече от тези тревоги....
Утре ще отида и при другата си лекарка и ще видя и тя какво ще каже.....

# 93
*MILADY*,  Hug Hug Hug.
Дано кантарът, който сега ти изглежда нестабилен, през април догодина премери живо и здраво бебчето ти с перфектни мерки.  Hug

# 94
рони, благодаря ти сърдечно и за пожеланието и за топлото посрещане в предишния пост  Hug  Heart Eyes

Не знам- с Яна май добре си правеха англичаните като изобщо не правеха прегледи преди 12 г.с. В пълно неведение май е по- спокойно да се карат първите месеци.

Аз си слагам лентичка, пък каквото стане.....

# 95
  • Варна
*MILADY*, стискам палци на твоята точица - дано се закрепи здраво и да няма повече тревоги за теб! Hug

На мен тази сутрин за пръв път ми се повдигна - но си имаше причина, мъжът ми чистил банята с някакъв препарат, миришещ на хлор, и забравил да ме предупреди. Като влязох в банята, щях да умра! Tired

На мен пък нещо ми отесняха в корема дрехите, а аз имам навика да нося вталени дрехи. Явно не е от самата бременност, ами от подут корем, ама върви обяснявай от какво е като те гледат подозрително колежките  Laughing все пак ще трябва да удържа тайната още месец, когато ще съм по-спокойна и ще казвам на ляво и надясно. Дотогава трябва да си измисля някакви нови по-широчки дрехи май  Thinking

Точно като теб съм и аз. Дали съм станала по-мнителна, но все ми се струва, че вече са ме "разконспирирали". Тази седмица ще удържа положението с поли и рокли, но за другата вече не знам.  Rolling Eyes Ще изчакам със сигурност до следващия ми преглед, в средата на другата седмица, когато вече ще съм в 8 г. с. и ще видим пулса на бебончо, а после може и да кажа на шефа си. Thinking

Момичета, по колко фолиева киселина пиете? Аз - по едно хапченце, докторката нищо не ми каза за количеството и това ми "предписаха" в аптеката. "Неофолик" са таблетките.

# 96
Когато отидох да се установи бременността ми, лекарката ме попита дали пия ФК. Аз си пия от много месеци вече. По 1 хапче неофолик. Но на своя глава си предписах Дуфактон. Та трябваше само неговата норма да уточним  Grinning.
Само да си призная, че заради мен Шоколинка и Милейди сте разкрити от форумски другарки. Много се чете в този форум.  Grinning

# 97
  • Варна
Знам, честитиха ми на лични. Пък още не си слагам лентичка, за да не ме разкрият. Crazy  hahaha

# 98
  • София
Здравейте,

Купих си книжката на д-р Спок за бременността и там пише за една изследване Биопсия на хорионните  (хориалните) въси (CVS), което се прави 10-11 седмица и дава резултати подобно на амниоцентезата.

Чудя се това дали се прави в България и вие обсъждали ли сте го с докторите си?

# 99
Здравейте и от мен, отдавна не съм писала, защото имах много работа миналата седмица. Днес бях отново на преглед, бебчо е добре, развива се добре, нямам отлепване. Лекарката каза да спирам утрогестана и но-шпа, само фолиева да си пия. Записаха ме и на това специалното изследване в 14-та поликлиника в 12 г.с. дето се прави вместо БХС.

Добре дошли на новите мами, много лека и безпроблемна бременност ви желая!

peaches и toniilieva, бъдете много силни и знайте, че скоро Господ ще ви дари с живи и здрави дечица  Praynig.

*MILADY*, добре дошла, стискам палци нещата при теб да се подредят по най-добрия начин. Хареса ли ти на Сани в Гърция, ние заминаваме на 18.09 там.

chockolina, и аз пия по 1 таблетка Неофолик на ден, лекарката ми го предписа, така че е ок като доза.

# 100
Аз пия Витарал витамини в които освен др неща има и фолиева киселина.До колкото знам 4m.g. е добре да се приема дневно,освен ако лекарят не е предписал друго като доза.А този Нефолик не е ли скъпичък момичета Thinking има фолиева киселина на Healthy казва се Folacid и струва не повече от 4-5лв със 100 таблетки вътре.Аз в началото преди да отида на доктор визмах такава.
Някой ще ми помогне ли и аз да си имам линийка за месеците като вас Simple Smileкак да се сдобия с такав и как става работата понеже не съм мн наясно с компито Rolling Eyesоткъде мога да си взема за да си сложа newsm78

# 101
Здравейте, аз рядко пиша, но затова пък се старая да чета редовно. Е до колкото времето ми позволява.
Относно храната. Исках да кажа, че направо съм се вманиачила в пържените тиквички. Мога да ги ям сутрин, обед и вечер. Естествено и всякакви тестени работи, но да са солени.
Направих си теста за пола на детето и с голямо учудване установих, че по тази таблица съвпада пола на дъщеря ми и на една нейна приятелка  newsm78. Много се чудя, дали още някоя мама си е направила този тест.
Приятен ден на всички.

# 102
Здравеите бадешти мами искам да споделя 4е и аз 4акам бебе на 10-ти април Laughing  Heart Eyes и сам много щастлива.

# 103
Здравейте и от мен!:-)
Казвам се Дияна, първа бременност и днес ходих на гинеколог и съответно видеозон...най-накрая. Термина ми е за 03 април. Голяма беше изненадата ми като разбрах, но и радостта...близнаци Wink Още немога да повярвам!
Ще се радвам да се запознаем и пишем Simple Smile  Hug

# 104
Добре дошла !  bouquet Радвам се че вече сме две с термин 16.04.09 г. Hug

Три сме  Crazy и аз на 16.04.2009г си чакам съкровището  Party

Момичета в четвъртият месец ли приключва гаденето и екстрите към него? Вече съм абсолютен парцал. Добре, че бъдещият татко някак разбира ситуацията и се старае да помага колкото се може повече- ходи на моята работа, ходи на неговата си работа- не се спира, а аз лежа и спя по цял ден, като в промиждутъците  Sick . Два дена дори чиниите не бях мила и прането си стоеше непростряно. Виновно ми е, че той върши всичко- как се справяте с това усещане.
    И имам един въпрос - забранено ми е да правим секс, но с половинката много се чудим дали и оргазма ми е забранен...когато е без полов контакт  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт