Радостта ми е голяма,че АПРИЛ ще ставам мама!!

• 16 881
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia, Bulgaria
  POEM -  Hug
 Радвам се , че ставаме повече и повече  Hug
DIDKA_123 - това е прекрасна новина де такъв късмет двечки на куп  Hug ти си майка геройня  Wink пожелавам ти лека и спокойна бременност   bouquet

# 106
Здравейте, момичета!!!
Поем , в такъв момент точно оргазма е забранен, тъй като предизвиква контракции, които са абсолютно забранени при проблемна бременност!!!  Peace

# 107
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Чета ви и аз от доста време ,и все не се престрашавам да пиша,но ето че дойде и този момент.
Термина ми е 25.04. на 30 години съм  от Бургас .В началото на 6г.с бях на лекар и видяхме малката точка.Към края на тази седмица ,или в началото на другата ще ходя пак.Вече нямам търпение. Laughing
През март загубих бебче в 23 г.с и чаках с нетърпение да минат всички изследвания и да имаме разрешение за нови опити.И за мое най -голямо учудване,опитите ни дадоха резултат още на първият месец.  Mr. GreenКазахме на роднини и доста приятели .Предния път крихме до доста късно и мъжо каза,че сега с нищо не мога да го накарам да си мълчи. CrazyСамо на сина ми не сме казали ,защото чакаше бебето с огромно желание и преживя загубата ужасно тежко.  TiredМного се моля април да гушкаме  здрави ,сладки малки бебчета. Praynig
peaches и toniilieva, много съжалявам за загубата ви. TiredЗнам че ви е ужасно тежко и тъжно.Пожелавам ви съвсем скоро да имате нови поводи за радост. Hug
Относно симптомите ,до миналата седмица нямах абсолютно никакви което ме притесняваше леко.Но от вчера ми се гади доста.Чувствах се като парцал и ме нападна мигрена.Днес деня е започва малко по-добре ,дано така и продължи.За яденето ,докато миналата седмица ми се ядеше зверски шоколад,сега не ми се поглежда сладко.Хапват ми се сирене зеленчуци и черен хляб с маслинки. Crazy
Ай де стига ,че се отнесох много.Лек ден на всички. Peace

# 108
честито  пухчо  Hug много се радвам за теб , дано всичко да е наред ,ще стискам палци ,  bouquet
и добре дошла 

# 109
Пухчо, изключително силно се радвам да те срещна тук!  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover  bouquet  bouquet  bouquet

# 110
Здравейте на всички бъдещи мамчета. Ние се завърнахме от море и слава Богу се чувстваме много добре. Само кисело и солено ми се яде. Една моя позната през бремеността си е яла Тебешир. Лично аз не мога да си представя.

Пухчо и роем добре дошли при нас.   bouquet

Относно сънищата и аз имах един отвратителен преди време с кървища и др. Ужас!

За секса - поне веднъж-дваж седмично, но по-внимателно.

# 111
Здравейте, момичета! Аз днес бях и при другата си докторица- за сега нещата тръгват стремглаво надолу и може би до седмица ще напусна за втори път отчетна тема......Ембрионът е седмица и нещо назад, а всичко останало си отговаря перфектно на седмиците по аменорея. За момента в главата ми е объркано всичко- не мога да повярвам, че пак ми се случва всичко това.....

Пожелавам ви от все сърце само най- приятни емоции и никакви проблеми. Ще ви чета, но не знам дали изобщо има смисъл да пиша вече, макар още да се водя бременна.  Hug  Heart Eyes

# 112
  • Overijse, Belgie
Еееех, момичета! Както се вижда от лентичката съм почти в 12-та седмица и тъкмо си мислех, че гаденето ще понамалее и няма да е 24-часово и ето тази сутрин - екстра - вече 2 пъти повърнах! Не се издържа вече  Cry За късмет реших да си остана вкъщи...направо не ми се мисли как щях да сляза от колата в офиса Sad Embarassed

# 113
*MILADY*,  Hug Hug Hug Не честно, дано да не е вярно. Не искам да бъде вярно. Hug

# 114
*MILADY* дано не се повтори този кошмар наистина. С теб сме и се молим всичко да се оправи при теб. Praynig

# 115
  • София
Добре дошли на ВСИЧКИ нови мами!  Hug

Дидка, искрено и благородно ти завиждам за двойната радост! Лека и безаварийна докрая...  Peace

Милейди, много съжалявам, смени доктора, все пак второ - трето... мнение никога не е излишно...  Rolling Eyes Не си мисли страхотии и не се навивай... С теб сме тук..а и чудеса винаги се случват. Wink
Незнам какво да ти кажа, изживях подобен ужас, като прокървих миналата седмица, сега Слава Богу са се позакрепили нещата, но не смея да се зарадвам истински още. Ходя си на работа, тук напрежението е зверско, май ще мисля други варианти, не че имам много такива де, но казах днес на 2 - 3 - ма и реакциите не бяха много радостни. По - скоро ме гледаха така.  Shocked
Има ли някоя мама от София, която да е много доволна от наблюдаващия я лекар? Моля да ми пишете на ЛС, ако имате варианти, че нещо съм зациклила и не мога да се ориентирам.
Предишния път раждах в Шейново, не съм се водила на жк там, а съжалявах, но сега чета много противоречиви мнения за жк - ии там...

Иначе се чувствам повече от ужасно, гади ми се непрекъснато, едва се сдържам да не повърна през по - голямата част от времето, НИЩО не ми се хапва, отслабнала съм доста, чувстам се като парцал.
При първата ми бременност точно като влязох в 4 - тия месец отшумяха тези Sick, но сега идея си нямам докога...Има бременни от нашата отчетна майска тема 2006-та, които са в 6 месец и още им се гади и повръщат...  #Crazy

Спирам, че попрекалих, лек ден на всички и без неразположения...  Praynig

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 10:38 от ol4eto

# 116
Здравейте на всички бъдещи и настоящи мами. Вече съм в десетата седмица, но понеже имах малко проблеми а нямах възможност да отида на лекар ме беше страх да пиша до сега. Но сега вече видях бебока си и видях как тупка сърцето му, така че вече спокойно мога да се похваля, че в началото на април ще стана мама Joy.
А сега нека да се представя: казвам се Боряна, от град Казанлък съм, но от около шест месеца живея в Италия при годеника си. Оказа се че тук здравеопазването за чужденци, без документи все още е ходене по мъките, за това се надявам да мога да обменям информация с вас. До сега успях да мина само не един преглед в спешния център на една болница, но там само ми направиха един преглед за да сме спокойни, че всичко е наред и това беше. Момичета на вас изписаха ли ви някакви витамини или фолиева киселина? Аз пиех фолиева киселина от около три месеца, но на прегледа ми забраниха да продължавам да ги пия и не ми изписаха никакви витамини. Видя ми се странно но те са докторите.
Оф аз най се поувлякох в писането, за това за сега ще спра до тук. Пожелавам на всички бъдещи мами лека бременност и през април с
прекрасни бебета.

# 117
Благодаря ви момичета за подкрепата  Hug Много ще ми липсвате  Sad Сега в четвъртък съм на лекар пак и ако нещата продължават да са така искам до края на седмицата да сложа край на тази агония....така или иначе шансовете за чудо при мен са повече от минимални.

Хайде стига съм ви депресирала с моите проблеми  Naughty

Усмихвайте се, пазете си коремчетата и се наслаждавайте на предстоящите хубави моменти  Heart Eyes А аз ще ви следя и ще ви стискам палци до посиняване  Heart Eyes

Добре дошли на новите мами и лека и успешна бременност   bouquet

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 15:11 от *MILADY*

# 118
*MILADY* искрено се надявам твоето бебче да е наваксало тази седмица и нещо. Дано в четвъртък като ти направят прегледа всичко да се е оправило. Не губи надежда, та нали надеждата умирала последна, а и лошите емоции само допълнително ти вредят. Стискам палци всичко да се оправи.

# 119
  • Overijse, Belgie
*MILADY* , не губи надежда! Не е ли нормално бебето да отговаря на по-малка седмица? Ако е живо, т.е. има сърце, не се предавай! Първата ми бременност вървеше с около 7-9 дни по-бавно (ама как го обясних...имам предвид, че бебето отговаряше по размер на по-малка бременност).

Общи условия

Активация на акаунт