Второкласници ура!!/Набор 2000/

• 22 776
  • 393
  •   1
Отговори
# 105
Хайде и ние в ново училище! и в нов град.. Вече сме в 105то СОУ. Младежа се безпокоеше че може да е пропуснал нещо от изискванията на бъдещата госпожа, но днес се оказа че и госпожата е нова за класа в който ще бъде, така че вече диша спокойно  Simple Smile . Имаме тетрадки и от двата вида, ще пишем на каквито кажат Simple Smile
Успех на всички деца (и майки) във втори клас Peace

# 106
Успех на вас в новия град и новата среда! В темата има родители на деца от 105 СОУ.

# 107
Нямахме ли списък на това кое детенце къде учи?
дайте пак да го спретнем

При нас родителската е на 23 , но от сега се знае че занималнята е платена и ще почне след 1,10,2008.

# 108
Списъка е в старата тема, но има доста промени. Ако някой има време и желание нека го актуализира.

# 109
почвам тогава първа ... София 123 СОУ - Николай

# 110
  • сред люляците
Щом е тъй, нека да съм втора - Ловеч, ОУ "Хр. Никифоров"  -  Никол Simple Smile

# 111
Варна - ОУ "Г.С.Раковски"-Катрина

# 112
Мога да  пробвам да направя табличка в един Exsel-ски файл, но не знам как мога да я прибавя в темичката, ако някой прояви желание ще я пратя по mail-а.
Ако някой друг се заеме със задачата, при нас новото е само 2-рия клас:
Габрово - 8 ОУ 'Св.св. Кирил и Методий"  - Стоян

# 113
  • София
Привет, момичета и от мен в новата ни темичка! Grinning

Нищо не съм подготвяла до този момент за ученика, защото нямам идея, какво ще им хрумне да им искат. Wink
Родителска среща още не сме имали, пари не са ни събирали, та оставям нещата така.
Има от миналата година останали тетрадки с тесни и широки редове и трябва май само с  малки квадратчета по математика да купим.
Не бързам. Wink
Старата раница ще носи, старият несесер и т.н. в тази последователност.
Ще видим евентуално нови маратонки, дънки ама той има толкова много дрехи, че ми се вижда немислимо да го затрупвам с още.
Но затова пък има вече нов телефон и е много щастлив от факта.

Иначе е изписал 1 тетрадка с тестове и диктовки по бг+ 1 съчинение има там- за морските му свинчета Mr. Green.
Тетрадката по математика е също добре попълнена,.
Читателският дневник е попълнен до 2ра страница.
Прочел е 2 книги от поредицата Лили Чудото (има ли, някой друг запален като него? Thinking) и се гордеее много с това.
От списъка е прехвърлил всичките книги, т.е. има обща представа как изглеждат и какво има в тях, ама толкова. Laughing
Е, това е от мен. Hug

# 114
  • сред люляците
От списъка е прехвърлил всичките книги, т.е. има обща представа как изглеждат и какво има в тях, ама толкова. Laughing

E, това ми хареса Peace Последните книги, които ни остават и ние така ще ги преглеждаме за обща представа Mr. Green

# 115
Пловдив-СОУ"Свети Софроний Врачански"-Александър

# 116
Да се включим и ние в новия списък.Дъщеря ми се казва Гергана-София-98-мо НУ ''Св.св.Кирил и Методий''.Нашата родителска среща е на 18 септември.

# 117
  • ПАЗАРДЖИК
Пазарджик НУ"Отец Паисий"-Валентин

# 118
  • Разград
Хайде и ние - гр.Разград СОУ"Христо Ботев" - Илиян.

# 119
  • София
Успех на всички второкласници Hug и на техните майки  bouquet

И аз още нищо не съм купила Embarassed.Когато ни кажат -ще тичам по книжарниците.Единствените ни нови придобивки са обувки и раница. Simple Smile
Този дъжд направо ме разби.Криси цяла седмица ходи да тренира в училище - на откриването трябваше да правят демонстрация по карате.Ако вали - тържество сигурно няма да има,ама ние трябва да сме там в 8.30ч. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт