Второкласници ура!!/Набор 2000/

• 22 707
  • 393
  •   1
Отговори
# 240
Браво на твоето дете.   bouquet Ами моята второкласничка се вълнува много, защото се среща с децата и има интерес. Но като ги юрнат с много домашни, не ми се мисли.

# 241
 Joy Joy Моят и той е ентусиаст, сутрин става рано-рано и тръгва да буди баща си за негово неудоволствие. По обяд като го взимам половин час не мога да го накарам да си тръгне, в случая не заради ученето, разбира се, а защото ритат и нещо се забавляват в двора.
А и отсега мрънка, че идват събота и неделя, щало да му бъде скучно. Laughing

# 242
Здравейте,
вчера се измъкнах от работа по рано и най-сетне се видях с нашата класна, оказа се че и тя е нова за тази година.
Препоръча ни да си купим едни допълнителни помагала, мисля на издателство СЛОВО:
Тренировъчни упражнения и диктовки по български език 2. клас, Донка Стефанова, Стефана Стефанова, Диана Димитрова
Искам да знам... Помагало по математика 2. клас първа и втора част, Донка Стефанова, Стефана Стефанова, Диана Димитрова

Някой има ли отзиви за тях от миналата година, тъй като гледам има и помагала за 1-ви клас от същата поредица?
Точно с това помагало бяха миналата година,и тази пак ще го купуват.Много е интересно,но нашия клас хич не го обичаха,защото госпожата им даваше по 4-5 упражнения за домашно. Crazy
За тази учебна година събраха по 15 лв.за учебните помагала.Като ги закупят ще се увеличат домашните. Crazy
Иначе и моя син ходи с голямо желание на училище,като се има впредвид че сме с нова класна,но децата много си я харесаха и с голямо желание ходят. Peace
Вече почнаха да им пишат оценки и даже си имаме две шестици по математика. bowuu

# 243
Здравейте и от мен!Още не сме започнали,а на мен вече ми писна.То не бяха изисквания,не бе чудо.Пътека направих до книжарницата.Все нещо има за допълване CrazyПоне днес имаме шестица по английски език bowuu

# 244
  • в страната на абсурдите
и нашата родителска среща мина.минахме със скромна сума за помагала-за правописен речник,за сборници по математика и бел.другата седмица ще правим входящо ниво по математика.

# 245
  • сред люляците
Здравейте,
вчера се измъкнах от работа по рано и най-сетне се видях с нашата класна, оказа се че и тя е нова за тази година.
Препоръча ни да си купим едни допълнителни помагала, мисля на издателство СЛОВО:
Тренировъчни упражнения и диктовки по български език 2. клас, Донка Стефанова, Стефана Стефанова, Диана Димитрова
Искам да знам... Помагало по математика 2. клас първа и втора част, Донка Стефанова, Стефана Стефанова, Диана Димитрова

Някой има ли отзиви за тях от миналата година, тъй като гледам има и помагала за 1-ви клас от същата поредица?
Точно с това помагало бяха миналата година,и тази пак ще го купуват.Много е интересно,но нашия клас хич не го обичаха,защото госпожата им даваше по 4-5 упражнения за домашно. Crazy
За тази учебна година събраха по 15 лв.за учебните помагала.Като ги закупят ще се увеличат домашните. Crazy
Иначе и моя син ходи с голямо желание на училище,като се има впредвид че сме с нова класна,но децата много си я харесаха и с голямо желание ходят. Peace
Вече почнаха да им пишат оценки и даже си имаме две шестици по математика. bowuu

И ние работихме цяла година с тези помагала в първи клас. Домашното им винаги беше от там. Сега ги купихме отново. Препоръчаха ни още и някакви тестове и по БЕЛ, и по математика, а също и сборник по математика на някакво издателство Калоянов. В него задачите били доста трудни, но пък са давали такива на тестовете след четвърти клас. Мисля по-нататък да го взема.
А не е ли рано още за оценки?  Thinking Нашата класна каза, че няма да бърза да им пише оценки и вероятно първите ще дойдат от входните нива. Първо щяла да ги учи как ще ги изпитва - да знаят как точно трябва да отговарят и т.н., ще им казва каква оценка заслужават и защо и тогава вече ще започне истинското оценяване.

# 246
  • ПАЗАРДЖИК
И моят син е много ентусиазиран. Вечерта преди първия учебен ден не можеше да заспи от вълнение и само питаше "Няма ли вече да дойде утре?!"  Но не вярвам това да продължи дълго. Снощи в 8 се оказа, че имат да учат стихотворение, а той не беше го и започвал. Повторихме го няколко пъти, но вечер е трудно да го запомни. Оставих му стихотворението да си го чете тази сутрин на занималнята. Много е уморен вечер. Връща се от плуване в 19.30 и в 21.00 вече спи. Laughing

# 247
Петя,нормално е. На такава възраст с толкова натоварване...

Ние пък няма да се спасяваме поединично за учебните помагала.
Дадохме 22лв. и един родител с класната ще купят на всяко дете всички необходими помагала,а парите,които останат от отстъпката ще вземат нещо за класната стая.  Laughing

Иначе слабичко започват.
Вчера два часа литература,днес един математика, един ДБТ и два рисуване.

# 248
ilrai78,явно самата учителка ги подготвя по този начин като им пише оценки в тетрадките,и така примерно моя син е много надъхан да учи и да получава шестици. Wink
Засега му е много лесно с преговора и вика докога щели да пишат тез бебешки задачи,ама да видим по нататък каква песен ще пее. Grinning

# 249
  • сред люляците
Засега му е много лесно с преговора и вика докога щели да пишат тез бебешки задачи,ама да видим по нататък каква песен ще пее. Grinning

Хихи Laughing все едно слушам моята дъщеря. Бебешко било всичко, но докога hahaha

# 250
Тази сутрин ентусиазмът на дъщерята свърши, моят - също. Едва я събудих в 8.30, а в момента гледа за Ягодов сладкиш и пише домашни по математика. Оставям я да се оправя вече както намери за добре и сама да си създаде навици за учене.

# 251
Вчера пък ходих да я снимам. 9 лв. са направили моментните снимки за докименти  Shocked

Извинете, но какво точно трябва да се попълни на 2ра и 12та стр. от бележника?

# 252
  • София
Нямам бележник пред мен, но ние попълвахме заглавната страница, предметите и учителите, и програмата(това било по изискване на директорката). Идея нямам какво трябва да се попълни на 12 страница.

# 253
На 12та стр. са срочните и годишни оценки. Освен името не виждам какво друго ще попълня. Не знам коя ще им е учителката по рисуване. А програма постоянна все още нямаме.

# 254
  • София
Ох, и аз днес ще ходя да го снимам. Да си призная, не знаех, че бележниците вече са със снимка  Embarassed, по мое време не беше така!
Julie, вчера на родителската среща класната ни каза да попълним 1-ва, 2-ра и 3-та страница от бележника. На втора страница, където се попълват учителите, ще фигурират имената на класната, на г-жата по информационни технологии и на г-жата по физическо + директорката. Също така спомена, че трябва да внимаваме какви бележници купуваме. Имало някакви жълти, които са невалидни, защото са от миналата година. Актуалните бележници са синьо-зеленикави. Това разбрах аз.

Общи условия

Активация на акаунт