Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Какви са мненията за избора на бебешка козметика?
Какви са препоръките за покупките за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат в публикациите?
Публикациите обсъждат различни теми, като рожденни дни, здравословни проблеми по време на бременност, избор на бебешка козметична грижа, покупки за бебето, сънливост по време на бременност и подготовка за раждане. Публикациите обхващат различни теми като бременност, семейни отношения, подготовка за раждане и преживявания и стресове свързани с бременността както и споделяне на лични преживявания и съвети помежду си.
-
Какви са мненията за избора на бебешка козметика?
Мненията относно избора на бебешка козметика варират. Някои майки предпочитат медицинска козметика като SebaMed и Weleda, докато други се отнасят с резерва към добавките в продуктите и предпочитат по-естествени варианти. Важно е да се има предвид, че изборът на козметика може да зависи от кожните проблеми на бебето.
-
Какви са препоръките за покупките за бебето?
-
Какви са препоръките за среща на майките?
-
Как мога да кача снимки в албум "Коремчета"?

Вливаха ми и течен аналгин докато бях в реанимацията -24 часа.От епидуралната не усещах нищо от кръста надолу около 4-5 часа.Май най-неприятното от секциото е слагането на катетъра преди операцията
разбрах.Ама и това минава за секунди.
спирах да дишам с надеждата да мине по леко...
!
/ . Тогава на 23.09.2004 г. бях на преглед, нямах и 1 см. разкритие доки казва тази седмица няма да е. Прибирам се аз, почивам два часа и в 17.30 се надигам от леглото и какво водата ми изтича. Ужас, сама съм на село при нашите, в къщи никъкъв обхват на телефоните. Трябва да изляза на улицата /на кой му идва на ум, че мога да звъня от стационарния пълна паника/. Обаждам се на доки, той на летището във Варна посреща важна делегация за болницата и самолета закъснява. Вика бягай в болницата, аз не ще чакам да доидете вие. Той настоява да отивам и че ще дойде по най - бързия начин. Майка и татко пристигат почти веднага докато траят разговорите на улицата с доки. Мъжо е на 50 км. довършва ремонта в нас. Пълен цирк.
!Да ви кажа голямо тичане беше на рождения ден,но като затворих децата да си празнуват в другата стая и като си сипах един джин с тоник и вече хич не ми пукаше.После трябваше да влизам с багер да чистя след тях