Пазаруваме за ОКТОМВРИЙЧЕ всички - дрешки, мебели, колички

• 15 492
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Пуки мерси за отовора  Hug Hugнай вероятно е нещо чревно.Никога не съм имала контракции преди да ми предизвикат раждането и се стреснах малко пък и съм сама в къщи с детето а тези болки са от сутринта EmbarassedДобре че го има форума Grinning
Детето ми влиза в положение и като звънне някой вдига тел. и вика "Мама я боли коремчето" Heart EyesИ като ме заболи много той като види ме гушка и "не бой се няма нищо"Сега ме отпусна вече успях и да хапна малко ама и то отиде в канализацията Embarassed

# 166
  • Варна
Днес голяма скука тука. Ама и гледам горе MightyBabka, vanche_mamche, toffifee, shikimiki, mama didi72, renni79 се спотайват и не пишат. Я слизайте долу да спамим. Mr. Green

# 167
Оп!  Wink
Аз следя постоянно нещата или просто съм он лайн. Вчера беше най-тежкия ден на бременноста ми ooooh!! Но не заради нея самата, не съм спала цяла нощ и така са ме тресли нервите, че няма какво да ви говоря! Милото бебче такава доза адреналин му вкарах снощи и то с отрицателен заряд, че не можа да се успокои и то цяла нощ! Хълцаше и беснееше едновременно, горкото сигурно много се е шашнало! Още не мога да ви споделя какво преживях...първо трябва да го осмисля! Пълен абсурд, такова нещо не се осмисля... Става дума за роднински взаимоотношения и за много селски и долни прояви! И това в деня, в който черпех родата за рождения ми ден! Нямам думи все още да ви опиша за какво става дума! #Crazy #2gunfire #Cussing out Money Money Money

# 168
  • Бургас
Шики сладур никак не звучиш добре. Hug
Вземи наистина се успокой,че бебока ще се стесира излишно.
Щом става дума за роднински отношения нещата ще преминат някак си.
Само ще остане лошият спомен и нарушената хармония.
Ама нали знаеш,че човек родата не може да си избира,само приятелите.
Ти си лъчезарен и смел човек тегли им една майна и си гледай бебето!

# 169
  • Велико Търново
Ох, Шики, съчувствам ти! Аз наскоро имах ядове с хора от офиса, които ми се пишат приятели уж, ама когато става дума за роднини е още по-гадно Sad Ти си такава сладурка и толкова си мила, че без да знам за какво става въпрос ми иде да дойда и да ги  #2gunfire Опитай по някакъв начин да се успокоиш и си гледай бебка Simple Smile

# 170
Да кажа и аз за кръвните групи ,аз съм О+ а мъжа ми е АВ+ и питах и двете гинеколожки -и тази която ми води консултациите и тази при която ще раждам дали трябва да се правят някакви предварителни изследвания.И двете казаха че не е задължително ,но може сега в 9-ти месец да се пусне кръвно изследване да се види дали има образувани такива антитела.По принцип дори и да има ме увериха че не страшно,просто е възможно детето да изкара по тежко жълтеницата ,и затова ще ги направя тези антитела да видим,но мисля че не трябва да се притесняваш дори и да не ги правиш ,просто помоли екипа който ще поеме детето да го следи по-изкъсо заради това.
И ние днес сме се разчистили с мъжо ,направо се разбихме ама съм доволна че свършваме вече с голямото чистене и остава само да забърша прахчето утре.Чао от мен и  не се ядосвайте на простотията на хората ,просто се правете че ги няма ,поне на мен така ми е най-лесно да се справям с такива ситуации!

# 171
  • Варна
Шики, изпусни парата някак, изкарай си го на някой, без да те е грижа кой ще е той, да не би някой да се съобрази с тебе,че и ти сега да го правиш.

Искам и друго да кажа- Софко   Heart Eyes, и всички други момичета,които си споделихте ражданията-не съм искала да ви засегна или да ви кажа,че не искам да ги разказвате-преживяванията, в темата има и много момичета,които ще четат с интерес, пък аз за себе си така съм решила-да не слушам никакви истории, за да не си създавам впечатления

Варненки-среща във вторник на Ян Палах, към 10ч. как ви се струва?
Всъщност, трябва да се съобразим най-вече с Фийл, че тя ще пътува-дано се включи днес или утре, за да потвърди. Или пък ако някой и има телефона да и пише един СМС

# 172
  • София
Здравейте, милички! Аз вчера и днес само надничам в темичката за по малко! Около мен нищо ново и за това само ви чета!
Шики, имаш голяма прегръдка от мен  Hug като намериш сили да споделиш ние сме тук за да те изслушаме! Аз наскоро също преживях много отрицателни емоции свързани с роднини и още не съм го преживяла! Като се сетя кръвта ми се качва в главата, просто не мога да понеса и забравя!  #Cussing out #2gunfire Но Неди го е казала най - добре,човек просто не си избира роднините за съжаление!
Избягвам да чета и не искам да ми разказват истории за раждане, защото се психирам още повече и после сънувам кошмари ( в големи филми съм се вкарвала на няколко пъти )! Просто се впечатлявам много!
Гери, дано се чустваш по - добре!

# 173
Трикси вече съм добре Hug
Жал ми е само за дечко че цял ден се побърка в нас и се чуди вече на какво да си играе  Simple SmileПоне ме остави колкото се може да си почина Heart Eyesцял ден лежа и ми се отрази много добре.Утре сме на кръщане на племенницата ама утре ще гладя дрехи и т.н.
Шики то родата какво да я правиш те всички са си такива не искам да се сещам за случки Simple SmileУспокой се и мисли за бебка Hug

# 174
Здравейте момичета,
набързо да се отчета, че съм така грогясала Simple Smile, но умората е блажена, доста работа отхвърлихме с милото, вече съм спокойна че и да се появи беб сме изчистили както на мен ми се иска. Остана само да измия вратите, във вторник живот и здраве да вземем креватчето, да изпера и изгладя иииии живи здрави да посрещнем малкото сладурче. Само малко ме гризе съвестта че се поизморих тези 3 дни, но всичко е в негова чест, дано ме разбере Laughing
Момичета искам също да ви почерпя дори и малко късно, кой с каквото си пожелае, няма да слагам картинки (не че зная как се слагат де Mr. Green), но от сърце ви черпя - днес моя любим е рожденник, да ми е жив и здрав! Та сега дори и малко поизморена
ще излезнем на хладинка да отбележим празника.
Да кажа и за резултатите - по мое мнение са идеални, нямам нито една стойност извън нормата Hug, микробиологията ми също е ОК, абе всичко е 6 при нес.
Не съм ви чела, за което се извинявам предварително, ще наваксвам утре може би, прегръщам ви и ви желая лека вечер Hug Heart Eyes

# 175
Здравейте, момичета! Днес нашите и брат ми ни бяха на гости, баща мие направи страхотно креватче за бебка и не мога да си сваля очите от него, направил ни е човекът и скринче за преобува и бебка вече си има наистина всичко. Тия дни ще наснимам и последните продибивки за бебка и ще ги кача в албума.

Благодаря на всички мами, разказали за ражданията си  Hug Пуки, Тедико, ужасни са тия лекари и акушерки, направо не мога да си представя как ще ви говорят така  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Гери и аз имах същите болки като теб преди седмица и наистина се оказаха червата. Дано си се пооправила вече.

Като чета май повечето момичета ги е подгонило я депресия, я някоя апатия. Дано скоро всички да се чувстваме вече добре  Hug

Аз пък другата седмица от понеделник до четвъртък съм или на някой преглед, или на изследвания  ooooh!

Айде целувки от мен, а аз отивам да пусна една пералня с бебешки дрешки!

# 176
Аз имах предвид че при епидуралната упойка напъните не се усещат,тоест кога трябва да напъваш и като напъваш, не усещаш че го правиш.Тялото е безсилно просто.Оттам идва и връзката епидурал, невъзможност за напъни и често вакум и форцепс поради това. Иначе напъните се усещат ама точно все едно ще се изтървеш по голяма нужда. LaughingИ тогава не трябва да стискаш,мислейки че ще се накъкаш Laughing,а смело да се напънеш с всички сили,когато лекаря ти каже.
Ако можете раждайте без епидурал и разни други.Болките от контракциите си е съвсем търпима. Често съм я сравнявала с болката при бъбречна криза, и който е имал такава си изтърпява и контракциите спокойно без упойки.
Ако обаче ви сложат окситоцин, болките са вече по-силни от нормалните,затова съм и против него отчасти. С тия хапчета вагинални,които слагат сега за предизвикване на раждане обаче,чета че е по-леко и сравнително бързо раждането, но пак всичко е относително при всеки.
На мен пък точно обратното ми обясни акушерката от "ма-ма", че епидуралната само обезболява, всичко друго се усеща- и контракциите и напъните, както и повика за голяма нужда, когато главата на бебето навлезе във влагалището и започне да дразни ректума. Честно казано това последното и мен ме учуди, но вярвам че е компетентна по тези въпроси. Съжалявам ,ако го обясних прекалено живописно, ама все пак това ни чака.
Аз едвам се навих за нормално раждане честно казано, но след като нямам 1 показател за секцио (освен пъпната връв, но засега тя не е сериозен, защото е спроменлив статут и зависи от не знам си какво дали ще пречи или не) реших, че е тъпо да ме режат просто ей така от страх. Иначе съм голяма бъзла и лигла и имам нисък праг на болка, никога не съм имала болезнена М. и това също предпоставя, че трудно ще издържа болката. Та с моята лекарка уж сме се разбрали за епидурална, ама тя така или иначе се слага при определено разкритие, което е достигнато, може да се пробвам и без нея. А и с всеки ден все повече ме е страх да ви се оплача, осъзнавайки, че момента наближава с пълна газ. ooooh!

# 177
  • Варна
Лорън, говори с анестезиолог за упойките, както направих аз, а не с акушерките.Анестезиолог най-добре ще ти обясни всичко, и то много подробно.  Peace

Севка като спомена че ще пере, да ви се оплача. Всички лъскави космонавтчета които купих от Премаман са пълен БОКЛУК.Не купувайте от там. След изпирането, на пералня, на 30 градуса с програма за ръчно пране, всички излязоха надупчени все едно ядени от молци.  #Cussing out Никога, с никакво пране не ми се е случвало подобно нещо, а сега само с дрехите от Премаман или там както им се казваше марката. От нещата на Бебчо съм супер доволна след прането, от тези на Ла редут и Амазон също. Ако ще и ефтините блузки от по 2 лв. които купих от кварталния магазин и са с турски произход нямах проблеми, с изключение на плюшените турски неща, които след изпиране стават на топченца мъх,които трябва да си играя да чистя 100 часа.
Сега ме е страх да изпера комплекта за изписване, да не го повредя нещо, та ще взема само да го пусна на дезинфекция с пара.

# 178
Еее, Пуки, много тъпо това с космонавтчетата, пък и като знам, че в Премаман хич не са евтини нещата си ме става още по-яд  #2gunfire Предполагам, че няма да имаш ядове с другите дрешки, пък ако се притесняваш за комплектчето за изписване (между другото и то ли е от Премаман?) и ти се занимава можеш да го изпереш на ръка с бебешки сапун. Аз сега пуснах малко одеялца от акрил и полар и се надявам да няма промяна във вида им след прането.

# 179
Здравейте,мамчета!
Шики,тази седмица и аз си стресирах детето,заради изказвания от страна на свекито/естествено насаме/ за съдбата на бебето ми,ако не преживея раждането и на майка й по адрес на моята майка и заявих на мъжа ми,че имам нужда от спокойна бременност и всякакви дразнители не искам да виждам. Crossing Arms
Много съм доволна тази събота и неделя си останах необезпокоявана от тях.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2008, 21:22 от n_alex76

Общи условия

Активация на акаунт