Mнения за д-р Кирил Киров (Тина Киркова)

• 48 036
  • 176
  •   1
Отговори
# 75
Кари, честито! Много здраве и щастие желая на цялото ви семейство!

Може ли да ти задам няколко въпроса, но ще го направя на ЛС, защото темата не е за това?

# 76
Някой може ли да ми каже кога ще е отпуска доктора, защото дочух, че целия юли няма да е на работа?

# 77
Здравейте,

Следя темата за д-р Киров, понеже и на мен ми предстои раждане, но в период на отпуски. Бих искала да попитам някой знае ли кога ще лятната отпуската на доктора и по точно ме интересуват юли и август. Моя термин е началото на август и се притеснявам, че ако избера него и почне раждане и той не е в София как ще се развият нещата, дали има лекар който да го замести? Какво бихте ме по светвали майки раждали при него как е най-добре да постъпя за да съм спокойна ?
Благодаря предварително на всички, който ще се отделят време за коментар.

# 78
Доколкото разбрах, д-р Киров ще отсъства от 20.06 до края на юли. Но информацията ми не е от първа ръка, така че най-добре да му се обади някой и да попита лично.

# 79
Доколкото разбрах, д-р Киров ще отсъства от 20.06 до края на юли. Но информацията ми не е от първа ръка, така че най-добре да му се обади някой и да попита лично.

Алексче: Благодаря за бързи отговор,!
Аз някъде срещнах че е отпуска от 20.06.2013, но не знаех до кога обаче, доста голяма отпуска почти месец браво на него, а ние при кой да раждаме, изпаднах в ужас леле Sick
А знаеш ли дали ще в София или ще отсъства?
Лек и успешен ден от мен!

# 80
Д-р Киров вече е на работа, ако някой се интересува.

# 81
Д-р Киров вече е на работа, ако някой се интересува.

Благодаря, а ти вече уговори ли преглед с него?

# 82
Да, вчера се видяхме и се уговорихме за раждането. Поразпита ме, прегледа ме и се разбрахме да отида пак след 2 седмици (ако не съм започнала да раждам, де). Между другото, днес е нощна смяна, доколкото разбрах, и ще е в болницата след 19:30.

# 83
О, даже и сте се срещнали, супер.

# 84
И аз се записвам да следя темата.Добре заварили  Hug

# 85
Родих при Др Киров преди една седмица, второто си детенце (3.300 кг). Както исках, раждането протече напълно естествено (100 % естествено), без капчица медикамент и с нула интервенции (вкл. без нито един шев).
Плацентата също излезе напълно естествено - нещо, за което аз настоявах много, тъй като имам неприятен спомен от първото си раждане (тогава процедурата по плацентата включваше хормони, дърпане и натискане по корема, вкл. и немалко паника поради закучилото "излизане" на плацентата).
Дадоха ми бебето веднага (след като за кратко го аспирираха), а и то засука горе долу веднага - нещо, което също беше много важно за мен.
Свободно си виках, като усещах нужда, заставах на 4 крака върху леглото, и т.н. Все неща, които иначе не се позволяват.
Докторът е рядко срещан благороден човек, в присъствието на когото усещаш много свобода и много спокойствие.
Акушерката също беше прекрасна - казва се Белишка.
Препоръчвам ги силно и двмата. Надявам се докторът да работи още дълги години, за да мога и третото си дете при него да родя:)

# 86
Здравейте хубави настоящи и бъдещи мами. Може ли да ми обясните как се свързахте с доктор Киров и как организирахте преглед при него, той има ли частен кабинет или преглежда само в болницата; имате ли телефон за връзка. Благодаря предварително за информацията Simple Smile

# 87
Не, няма частен кабинет, обаждаш му се по телефона и се уговаряте кога да отидеш в болницата да се запознаете. Ще ти пратя телефона на ЛС.

# 88
Може ли и на мен един тел на лични?

# 89
Готово.

Не знам как съм забравила да се разпиша в темата след раждането - мога да само да потвърдя, че д-р Киров е невероятен човек и лекар. Въпреки че в крайна сметка не успях да родя вагинално след секцио, както исках, съм му безкрайно признателна, че ми даде шанс да опитам и позволи на дъщеря ми да се появи на бял свят тогава, когато беше напълно готова. А това стана 13 дни след термина ми. Разбира се, състоянието на бебето се следеше през цялото време. Докторът дори дойде заради мен в почивния си ден, за да ме прегледа.
От секциото се възстанових много бързо и без проблеми. Мога само да съжалявам, че не избрах д-р Киров и за първото си раждане.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2013, 22:10 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт