ВЪПРОСИ към хомеопати - ТУК

• 152 301
  • 1 266
  •   1
Отговори
# 900
Аз за 3 часа платих 35 лева, при това с "лекарството".

# 901
Aleksander, благодаря за отговора

# 902
Не съм чела много за хомеопатията( само съм слушала по тв и прочие) и имам един въпрос.
Става дума за клеевата тинктура - за бебе почти на 6м. може ли да се дава и по колко?
Малкият много често е хремав и вече незнам как да се лекуваме... и до бронхиолит стигнахме.. и АБ пихме... и сега пак е хремав, даже от днес кашля...  Cry
Препоръчайте ми нещо с което да му помогна на малкият, че да не се стига отново до АБ, че вече много пи... #2gunfire

# 903
Не разбирам,не четете ли преди да зададете въпрос,как не разбрахте че лекарство не се ''казва'' ,според симптомите

# 904
Не разбират, за жалост. Не знам на какъв език трябва да се напише вече. И не само в тая тема. Наумяват си нещо, щото чинката и съседката го е споделила / особено ония пародии дето завършват на " кинд " / и решават да го приложат върху детето.

# 905
Aleksander,
Благодаря за отговора даден на drize. Беше ми много интересно и полезно.
Да разбиламе ли, че има хиляди видове лекарства  Rolling Eyes ???

За протокола да кажа, че първоначалния "преглед" ми струваше 65 лв. (3 часа + лекарство). Втори последващ дори разговор по тел. не е имало - не се е налагало, а и жената каза: да се надяваме, че повече няма да се видим, което и до сега от време на време пробужда в мене голяма почуда.

# 906
ОК, вярно не се изразих правилно.
Пределно ми е ясно че нестава така.  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Мисълта ми беше ( информативно да питам) дали мога да давам за подсилване на имунната система клеева тинктура, т.е. дали става за наща възраст(ако не - от кога може), дали мога нещо в този аспект да давам и такива неща.
Естествено преди това ще има консултация със специалист(все пак няма на своя глава да тръгна да експериментирам с детето си,я!)

То човек да не попита... Rolling Eyes

# 907
Мила от Марс , и какво правите толкова 3 часа? Почивка има ли? Laughing
При нас беше около 40 мин. за които всичко си казах.

# 908
ОК, вярно не се изразих правилно.
Пределно ми е ясно че нестава така.  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Мисълта ми беше ( информативно да питам) дали мога да давам за подсилване на имунната система клеева тинктура, т.е. дали става за наща възраст(ако не - от кога може), дали мога нещо в този аспект да давам и такива неща.
Естествено преди това ще има консултация със специалист(все пак няма на своя глава да тръгна да експериментирам с детето си,я!)

То човек да не попита... Rolling Eyes

Клеевата тинктура не е хомеопатия Simple Smile

# 909
  • Пловдив
Но хомеопати я предписват, май... Wink

# 910
Но хомеопати я предписват, май... Wink
"хомеопати" по-скоро Simple Smile

Просто е "модерна" напоследък Simple Smile

# 911
Ето нещо такова имах предвид - някой които по-знае да каже.   Rolling Eyes  Както казах не съм запозната още  достатъчно с темата...   и си питам. Thinking

# 912
  • в моя свят
Мила от Марс , и какво правите толкова 3 часа? Почивка има ли? Laughing
При нас беше около 40 мин. за които всичко си казах.
Питането не е към мен,но при нас също интервюто продължи много дълго както и всеки следвъщ път продължава колкото едно интервю.Всичко зависи от пациента и това какви проблеми има.Аз лично водя детето си заради поведенчески проблеми,хиперактивност,разстройство в речта,трудности в обучението,концентрацията.....С хомеопата обсъждаме всяка промяна в навиците и поведението на детето до най-малката подробност,а това изисква много време....

За протокола и аз да споделя:първоначален преглед-40лв.,а всеки следващ-30лв.Не мисля,че е много.В цената е включено и ХЛ,но ако в момента хомеопата няма предписаното си го копувам и тъй като на нас са ни необходими 2-3 гранулки еднократно останалите оставям при него.И всъщност това за лекарството дали ще се включва в цената не е от голямо значение тъй като ХЛ-ва са сравнително евтини.... класическите или както аз наричам истински хомеопати обикновено лекарството е от тях тъй като се пие еднократно и останалите просто няма какво да ги правим.... и както нашия хомеопат казва,че с една опаковка от дадено лекарство могат да се излекуват хиляди хора.

# 913
  • София - Варна - Бургас
Не съм чела много за хомеопатията( само съм слушала по тв и прочие) и имам един въпрос.
Става дума за клеевата тинктура - за бебе почти на 6м. може ли да се дава и по колко?
Малкият много често е хремав и вече незнам как да се лекуваме... и до бронхиолит стигнахме.. и АБ пихме... и сега пак е хремав, даже от днес кашля...  Cry
Препоръчайте ми нещо с което да му помогна на малкият, че да не се стига отново до АБ, че вече много пи... #2gunfire

Щом се е стигнало до бронхиолит, това е признак за сериозна предиспозиция / предразположеност, която не се лекува дори и с най-силния антисептик или Антибиотик, пък било това и клеева тинктура, или би имал само краткотраен и несигурен ефект.

Тази предиспозиция се лекува с мн. голям успех, с точно подбраното, и индивидуално съобразено хомеопатично л-во, предписано след близо двучасово хомеопатично интервю.

# 914
  • София - Варна - Бургас
Aleksander,
Благодаря за отговора даден на drize. Беше ми много интересно и полезно.
Да разбираме ли, че има хиляди видове лекарства  Rolling Eyes ???

За протокола да кажа, че първоначалния "преглед" ми струваше 65 лв. (3 часа + лекарство). Втори последващ дори разговор по тел. не е имало - не се е налагало, а и жената каза: да се надяваме, че повече няма да се видим, което и до сега от време на време пробужда в мене голяма почуда.

Позна! над 4500 хо л-ва!
            ------------------------------

Цитат
...да се надяваме, че повече няма да се видим, което и до сега от време на време пробужда в мене голяма почуда.
Ето това е "черешката" на върха на сладоледа... пълно излекуване още с първото хо л-во! Явно е било много ясно показано за... добрият ви хомеопат.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт