Спешни нужди за старта на Защитеното жилище

• 33 059
  • 283
  •   1
Отговори
# 195
  • пловдив
Благодаря за целувката lavender, но няма да откажа и малко информация  Wink
знаеш ли как вървят изпити и подготовки  newsm78 , какво стана и с шофьорския курс?
Хайде момичете не бъдете стиснати и ако сте ходили разкажете моля  Praynig

# 196
Здравейте момичета!

Искам да ви поздравя за помощта, която оказвате на децата.  Hug
До сега, нашето семейство успява да се включи само с парички и материална помощ.

В тази връзка, бихме искали да дарим един компютър, ако разбира се има нужда от него. Моля, кажете, ако го искате. Simple Smile

# 197
  • sofia
Здравейте момичета!

Искам да ви поздравя за помощта, която оказвате на децата.  Hug
До сега, нашето семейство успява да се включи само с парички и материална помощ.

В тази връзка, бихме искали да дарим един компютър, ако разбира се има нужда от него. Моля, кажете, ако го искате. Simple Smile

ще питам Гери и ще пиша PeaceЗнам,4е наистина работещи и ъпгрейднати няма да откажат, и особено ако са със записва4ки Mr. Green
Аз не успях тази седмица да отида ,но доколкото знам от Гери взимат изпити и се справят добре Peace

# 198
Дали има нужда от втори комплект учебници по биология, готварски книги, дъска за гладене?

# 199
Дали има нужда от втори комплект учебници по биология, готварски книги, дъска за гладене?
смятам, че им анужда.
Децата са добре, решават листовки, ходят на курсове, и от 01.08.2009г. ще имат нов Социален работник - в мое лице, което ме прави безкрайно щастлива и осъществила моя отдавнашна мечта. Също така имат нов психолог, въобще само хубави новини около всички питомци на Защитеното.
Мишо завърши училище и така. Hug

# 200
А как мога да ги предам?

Благодаря Ви!

# 201
А как мога да ги предам?

Благодаря Ви!
единия вариант е ако си с кола да ги закараш до там - Гурмазово е на 2 км от Божурище, не е далеко.
Другия вариант е някой да ги вземе, но ще трябва да видим кой и кога може, да го стиковаме и така Hug

# 202
В момента не разполагам с транспорт. Ако някой има възможност да ги вземе на път за там, ще съм благодарна. Живея в източния край на София.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 13:22 от Kim11

# 203
Мили момичета,
За съжаление нямам възможност да прочета цялата тема, затова ще помоля да ми кажете от какво още имат нужда младежите от Защитеното жилище. Предполагам книги винаги се приемат?

# 204
  • Sofia
Съжалявам, че чак сега ти отговаря някой, но да - книги винаги са добре дошли.

# 205
Искам да питам дали ще  трябва куфар на някой от младежите? В мен остана един, дадоха ми го пълен с дрехи за дома за деца в Кюстендил, но с Ели се разбрахме, че няма смисъл да го нося там. Като цяло не е в лошо състояние.

# 206
Искам да питам дали ще  трябва куфар на някой от младежите? В мен остана един, дадоха ми го пълен с дрехи за дома за деца в Кюстендил, но с Ели се разбрахме, че няма смисъл да го нося там. Като цяло не е в лошо състояние.
да, и то спешно, за младежа, който извеждаме следващата седмица.
дали би могла да ни го пратиш

# 207
 Sad Съжалявам, но го дадох на една клошарка. Питах, къде ли не и никой не прояви интерес, а в къщи нямам място да го държа.

# 208
Sad Съжалявам, но го дадох на една клошарка. Питах, къде ли не и никой не прояви интерес, а в къщи нямам място да го държа.
Hug НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙ, ЩЕ СЕ СПРАВИМ Hug
БЛАГОДАРЯ ВСЕ ПАК Peace

# 209
Здравейте! Разполагам със съвсем нови два сервиза за кафе и един за чай. Имат ли нужда младежите да им ги изпратя?
Ще съм благодарна, ако някой може по-скоро да ми отговори, както и да ми даде адреса на Защитеното жилище.

Хубав ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт