Спешни нужди за старта на Защитеното жилище

• 33 058
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
  • sofia
Антом   bouquet Стига си ревала  Hug

А някой може ли да ми каже случайно колко горе-долу е квадратурата на сградата?  Rolling Eyes

460-500 кв.м разгъната площ,но Мира ще даде по-то4на цифра Hug

Ани,кво викаш за отбора на ревлите Mr. GreenИ м/у другото децата са си споделили каквото им е на душата.Таблото в коридора е нещо като стената на радостта.Там слагат най-ценното за тях и за него споделят PeaceНикой не би могъм да режисира 4увставата и емоциите им.

Систура,моми4ета,в момента вси4ки имат нужда нужда от цветя,които да садят в двора PeaceДали семена,дали разсад няма зна4ение.....Гери сподели,4е имат нужда (спешна) и от 4ехли ,джапанки и летни обувки HugИ както винаги,особенно по4ивните дни младежите и девойките се радват на посещение от приятели извън къщата Hug

СЕга ще си позволя от името на АДА и нас да поканя вси4ки желаещи да присъстват на у4редяването на "Клуб на приятели ЗАЕДНО".
16 май,ГУрмазово,14.00 ч.
Ще си направим купон с младежите,ще се съберем вси4ки,ангажирани до сега с идеята.Както и искаме да поканим и всеки новоприсъединил се  bouquet

Кари,има ли как да копнеш тук самата покана Praynig

Heart Eyes

Малкия Иван е абитурент идния месец.

скоро ще е готов и новият сайт на Защитено жилище Заедно Peace

# 166
От мен имате чехли(домашни пантофки нали),джапанки и семенца Simple Smile.По-назад видях номерата:
№36
№38
№40 - двама
№41 - двама
№42 - двама
№43
№44

Предполагам си остават същите Simple Smile.Ще гледам най-късно утре или във вторник да ги пратя.Много ми се иска да се запозная със всички,но тъй като съм от Пловдив,за съжаление към момента няма как да дойда до Гурмазово.Прочетох,че имате интернет,предполагам,че има някакъв начин да контактувам с вас skype,e-mail?

# 167
  • пловдив
sistura от предаването разбрах че едно от момчетата си е намерило работа и
квартира и вече е самостоятелно, но момичетата ще кажат кои размери остават
и аз съм от Пловдив  Peace и разбирам съжалението ти, че са така далеч,
но както казват хората : Надеждата умира последна!
Току виж се отворила възможност и .......  веднага се натоварваме  Heart Eyes

# 168
  • sofia
От мен имате чехли(домашни пантофки нали),джапанки и семенца Simple Smile.По-назад видях номерата:
№36
№38
№40 - двама
№41 - двама
№42 - двама
№43
№44

Предполагам си остават същите Simple Smile.Ще гледам най-късно утре или във вторник да ги пратя.Много ми се иска да се запозная със всички,но тъй като съм от Пловдив,за съжаление към момента няма как да дойда до Гурмазово.Прочетох,че имате интернет,предполагам,че има някакъв начин да контактувам с вас skype,e-mail?

да  bouquet,
номерата са същите Peace
За момента нета в Гурмазово е много лош и основно през пощата на ДБМ се работи(от София).Гери я следи постоянно(когато може),а ние помагаме  Twisted EvilЩом стане новият сайт вероятно ще има и друг на4ин за комуникация Peace

Ако искаш запознаства за сега мога да те насо4а към момие4ата от Пловдив,които са 4аст от ДБМ  Heart EyesИмат си теми4ка тук Hug

# 169
  • sofia
sistura от предаването разбрах че едно от момчетата си е намерило работа и
квартира и вече е самостоятелно, но момичетата ще кажат кои размери остават
и аз съм от Пловдив  Peace и разбирам съжалението ти, че са така далеч,
но както казват хората : Надеждата умира последна!
Току виж се отворила възможност и .......  веднага се натоварваме  Heart Eyes

АНИ,16 май е този ден и тази възможност  bouquet

# 170
  • пловдив

оооох знаааааааам, но не могаааааа и не ме питай защо, че нали знаеш в кой отбор
членувам, пак ще почна ......

sistura а ние в Пловдив наистина се радваме на всеки желаещ да се присъедини
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=383352.0   Hug Hug

# 171
Така е Аntom .Надеждата е най-важна Simple Smile . С най-голямо удоволствие бих дошла,стига да е събота или неделя,бройте ме  moresmile .

lavender , ще чакаме сайта Simple Smile, а до тогава ще се опознаваме с другите момичета от ДБМ Simple Smile.

# 172
  • sofia

оооох знаааааааам, но не могаааааа и не ме питай защо, че нали знаеш в кой отбор

Ани,за да не разводнявам темата ще ти кажа само едно нещо-повода ще бъде красив,емоционален,приятелски........имаш приятели,които не познаваш,а те ме4таят за това-да се запознаят с всеки един,които ги уважава  Hug

Систура,16ти е събота,но е работен ден Peace

искам само и да не забравя да кажа на вси4ки координатори и доброволци от ДБМ(въпреки ,4е си знаят):

Молим вси4ки да заповядате на 16 май в ГУрмазово Hug
Ще се доуто4няваме допълнително Peace

# 173

Ани,за да не разводнявам темата ще ти кажа само едно нещо-повода ще бъде красив,емоционален,приятелски........имаш приятели,които не познаваш,а те ме4таят за това-да се запознаят с всеки един,които ги уважава  Hug

Систура,16ти е събота,но е работен ден Peace

искам само и да не забравя да кажа на вси4ки координатори и доброволци от ДБМ(въпреки ,4е си знаят):

Молим вси4ки да заповядате на 16 май в ГУрмазово Hug
Ще се доуто4няваме допълнително Peace

Е това вече,наистина е гадничко...ами няма нищо,друг ден ще е.Мужду другото аз съм Румяна приятно ми е да се запозная със всички ви  Hug .

# 174
За тези, които са пропуснали по една или друга причина репортажа:

http://www.btv.bg/news/news_details.pcgi?cont_id=130199

bouquet Hug Heart Eyes

# 175
  • пловдив
само да попитам сушилници намерихте ли, че много не ми стана ясно ?

# 176
  • sofia
само да попитам сушилници намерихте ли, че много не ми стана ясно ?

не,търсят се още поне 3 Peace

# 177
lavender ,а къде мога да рабера за дома в Зелениково,планува ли се нещо в скоро време? Това е моето селце Simple Smile.Най-хубавото на целия свят  Hug ...

# 178
  • пловдив
lavender ,а къде мога да рабера за дома в Зелениково,планува ли се нещо в скоро време? Това е моето селце Simple Smile.Най-хубавото на целия свят  Hug ...
при нас в Пловдив трябва да следиш, ще се свържа с теб на лични

# 179
Срещнах се с Вселена в събота и съм й предала 2 кашона с книги, тостера за кИфтета, стенен часовник и разни други сувенири. Не знам кога ще има възможност да ги закара, може и да го е направила вече.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт