Спешни нужди за старта на Защитеното жилище

• 33 083
  • 283
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia - TelAviv
Здравейте! Разполагам със съвсем нови два сервиза за кафе и един за чай. Имат ли нужда младежите да им ги изпратя?
Ще съм благодарна, ако някой може по-скоро да ми отговори, както и да ми даде адреса на Защитеното жилище.

Хубав ден на всички!  bouquet

Точно днес единия младеж напуска Защитеното жилище и му подготвяме неща за домакинството, предстоят и други напускащи, така че вариант да ги предоставим и на напускащите. От посуда винаги има нужда, защото нещата се чупят.  ooooh!

Адреса е:
Защитено жилище "ЗАЕДНО
с.Гурмазово, община Божурище
получател :Кристина Николова или Емил Дунчев
тел на Криси е 0894 606 173

Благодарим предварително   bouquet

# 211
Благодаря за бързия отговор!   bouquet Ще се постарая в рамките на една-две седмици да ги донесем, че по пощите за тези неща е рисковано.

# 212
Бих искала да благодаря на Ани и Йоанна, които почти всяка седмица тихомълком изпращат колети пълни с любов към нас Hug  bouquet  bouquet  bouquet
Също така искам да благодаря на Биби, която вчера донесе якета за един китайски народ и 90 % от сладурите са вече с топли якета Hug Биби, помоща ти в този момент беше незаменима.
Започваме домашно творчество, оказа се, че имаме скрити таланти и вчера сътвориха ето това

и имат огромно желание да продължат да творят на стъкло Hug

# 213
Тези красоти Мишо ли ги сътвори?

# 214
Тези красоти Мишо ли ги сътвори?
Да:)
и Ани Peace
имам идея, да им подсигуря още средства за стъкларията, както и материали за икони на Ани

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 10:00 от Moon Walk

# 215
Страхотни са!!!  bouquet Браво на децата! Ще ги включите ли в благотворителния коледен базар?

# 216
Криска,супер саааааааааа  bouquet
Аз да питам те с бои за стъкло или с акрилни рисуват newsm78
Можеш да кажеш на Иглика,ако са останали спрейчета да ви прати малко и лак примерно да пръснете върху готовите неща Peace
За иконите мини из селото и намери турски керемиди,не може да няма на тях стават чудни,друг интересен вариант е върху "дървена филийка" демек изсъхнало дърво се реже по диагонал на филийки  Hug
Бутилки трябват ли ви newsm78

# 217
мили момичета
имаме нужда от съдействие - на Краси , едно от момичетата при нас трябва да му намерим студио, в което да практикува масаж.
Току що ми направи на мен ( има си маса за целта, масла и тн) и казвам ви, невероятен талант е, ходила съм много по масажи, Краси е много добра.
Ще я записваме на курсове за специализиран масаж, но наистина е важна практиката, така че, ако някой от вас има връзки или може да съдейства - ще сме благодарни.

Също така Краси прави масажи и в жилището, така че, приемаме желаещи Hug

# 218
  • sofia
Мишо сега да не зареже фотографията Crazy

За иконите-мога да ви събирам кори от дървета,но ми трябват указания PeaceДнес с Гери видяхме нещо страхотно при д-р Веселинова.Нейна възпитателка също рисува икони и то на обли камъни.Останаха ми о4ите.Ще помоля д-р Веселинова да ги снима и да ми ги прати.Само давам идея Hug

Крис ,нали нещата ще ги продавате за подпомагане на ЗЖ ,в полза на младежите там?
За масажите на Краси......Любима тема JoyИмам литература за ароматерапия(вкл.масажи) ,както мога и да й дам моите у4ебници от НСА ,по които у4ехме спортния масаж.Само трябва да ги изровя.
Най-добрата школа по масажи е тази на НСА ,но не знам дали има само курсове.По-скоро-не newsm78.Една от преподавателките в кетадрата,Зоя ,знам 4е имаше и 4астна практика,курсове,но...........нямам идея как да разбера какво става в момента.

Ако се сетя още нещо ще пиша  bouquet

# 219
  • пловдив
 newsm45 искаааам, и аз искам масаж ... Ех че сте ми далече  Crossing Arms
Мишо рисува с бои на Мистър Пан - акрилни
Moon Walk не мога да сваря с инструктажа  Mr. Green
Боите са неустойчеви на миене. Бутилките са страхотни, сега трябва да е изпечат. Слагате бутилката във фурната /студена/ включвате на 120 градуса и чакате 30мин. После изключвате фурната, отваряте вратичката и чакате да изстинат /много парят внимавайте/ Другия вариант е предложението на Гудзи да се напръскат с лак.  По нататък ще пратя и контури ,за сега да тренират с наличните бои  Peace Умишлено не изпратих витражни бои за стъкло , защото тези които аз ползвам на Пабео доста силно миришат, по добре е при по топло време, за да се рисува навън или най малкото лесно да се проветрява. Относно стъкларията, при първавъзможност щу им пратя малко шишета /празни разбира се  Mr. Green/
 Hug Hug На всички от Защитено!
  bouquet

# 220
Криси, сега Мария ще идва до нас и ще и дам 1 кащонче спрейчета за Защитеното жилище.

# 221
Благодаря за спрейовете Hug
относно масажа - Краси има възможност да прави масаж по домовете ви, в удобно за всички ви време, ще се радвам, ако се възползвате, това ще е голям стимул за нея, а тя повярвайте ми, наистина е доста добра, изпечена масажистка Peace

# 222
Здравейте! Разполагам със съвсем нови два сервиза за кафе и един за чай. Имат ли нужда младежите да им ги изпратя?
Ще съм благодарна, ако някой може по-скоро да ми отговори, както и да ми даде адреса на Защитеното жилище.

Вчера сестра ми е ходила до дома и е дала това, което обещахме. Много приятно беше изненадана от децата, останала 2-3 часа да си говори с тях. Каза, че са много възпитани и добрички и тъй като аз не съм ходила ми се прииска и аз да отида да се запозная с тези млади хора  Hug
Едно от децата е казало, че много му се иска да има тълковен речник, за да научи повече думички. Ако някой има излишен може да изпрати един, но не помня кой точно е искал речника.

# 223
  • sofia

Вчера сестра ми е ходила до дома и е дала това, което обещахме. Много приятно беше изненадана от децата, останала 2-3 часа да си говори с тях. Каза, че са много възпитани и добрички и тъй като аз не съм ходила ми се прииска и аз да отида да се запозная с тези млади хора  Hug
Едно от децата е казало, че много му се иска да има тълковен речник, за да научи повече думички. Ако някой има излишен може да изпрати един, но не помня кой точно е искал речника.

Питай сестра си де Twisted Evil

# 224
Ами питах, но тя не е успяла на всички да запомни имената, запомнила е само Мишо. Едно от момчетата искало тълковен речник, като това момче в момента кара шофьорски курсове. Дано да съм те ориентирала поне малко.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт