PRISON BREAK (XI тема)

• 51 255
  • 969
  •   1
Отговори
# 225
Ох, аз стигнах до кривата круша, загубих го без да искам, та почнах отначало... Уморих се и се отказах... Някои неща е трудно да се преценят, като не гледаш и не знаеш за какво иде реч... Вече ще се отнасям с по-голямо уважение към преводачите на субтитри.

# 226
Гледах го със субтитрите от предния линк.
Нещо що така ме изнерви серията не знам...

# 227
  • Варна
Тия субтитри, дето някой ги пусна тук, май бяха за 3-ти епизод.

Ето за текущия, пуснали са ги вече http://subs.unacs.bg/get.php?id=44200
Момичета,на мен защо не ми тръгват тия субтитри-моля помагайте.

# 228
  • София
Ох, аз стигнах до кривата круша, загубих го без да искам, та почнах отначало... Уморих се и се отказах... Някои неща е трудно да се преценят, като не гледаш и не знаеш за какво иде реч... Вече ще се отнасям с по-голямо уважение към преводачите на субтитри.
Simple Smile те ги превеждат гледайки, всъщност има една програма за правене на субтитри - сутайтъл уоркшоп или нещо от сорта беше, та там засичай и тайминга го правиши  превеждаш по картина и звук и т.н. Wink

# 229
Аз по принцип нямам търпение да чакам бг субтитри и си тегля английските от тук.
pina, след като разбираш английски е излишно да си превеждаш субтитрите на български и така да гледаш филма. Пускай си го директно с английските.

# 230
Най- ми е удобно като има български субтитри, ама и с английски може да се пробвам. Без всякакви субтитри, обаче ми е много трудно, защото те говорят заваляно и неразбрано. Малък процент от репликите улавям, че и бързо върви... ако имах време да се замислям...
Все пак ми се струва, че гледайки да превеждаш е ок, ама не може да не гледат и написаното. Със сигурност знам, че ползват английските субтитри.
То общо 100 думи се използват в тоя сериал, както и в други, де, ама нейсе... толкоз са ми знанията на мен  Confused

Иначе, тая серия що ми се видя мудна?  Thinking Доста зацикли тоя сериал, а беше почнал много динамично. Или на мен така ми се струва.  Thinking Със сигурност не гледам вече, с тоя ищах, като в началото от първи сезон.

# 231
  • София
http://www.urusoft.net/img/screenshots/big/swss01.gif ето това представлява програмката.
Принципно - заради тайминга е по-удобно като има англ субтитри, но може и без Wink

Май Алекс скоро ще намери негъра....

# 232
# 233
  • tardis
Гледах.Чакам да обсъдим. Hug
Амии, не е като първия сезон и това е ... Иначе не се сещам нищо за обсъждане по този епизод... Не ми стана ясно само какви спекулации правеше Компанията с лаоския кип, но това може и да не е съществено.
А Майкъл и Сара наистина се държат много дистанцирано, няма почти никакво чувство между тях, само на думи ... що така?
Искат да ги изкарат смазани и пречупени от компанията или...?
И не само те двамата, много вяло играят актьорите, сдържано някак. Поне аз така ги възприемам.

# 234
Мен лично мнооого ми хареса момента в който нашите хора видяха Ти Бек,беше много готино .Въобще серията ми хареса и сезона като цяло е по-добър от предния  Simple Smile

# 235
На мен Сара ми е много симпатична, но в този епизод нещо ме издразни ролята й.
Но определено първи сезон е най-добрия за момента Peace

П.С
Изкефи ме коментара на Т-Бег, когато видя Майк и Линкълн:
О,Братята Грим Simple Smile hahaha

# 236
оф и мен нещо Сара ме подразни във 4 серия Peace

# 237
На мен Сара ми е много симпатична, но в този епизод нещо ме издразни ролята й.
Но определено първи сезон е най-добрия за момента Peace

П.С
Изкефи ме коментара на Т-Бег, когато видя Майк и Линкълн:
О,Братята Грим Simple Smile hahaha

Joy Много смешно ми стана и на мен, абе Ти Бег е капия Wink А Майкъл и Сара защо така? Confused В първи сезон бяха много сладки - имаха една такава по-детски невинна любов Crazy Mr. Green, изобщо имаше много химия и нежност между двамата. Сега не стига, че не искат да стигат до леглото Laughing, ми и вече дистанцирано се държат - някак си изкуствено играят двамата в общи сцени, ми се струва Thinking
СПОЙЛЕР: Някой може ли да изкаже предположение какво е това "ниво на достъп" ( мен ми се струва, че преводът не беше удачен, но истината е, че не чух добре какво точно каза гологлавия ooooh! ), както и момента с Армения ми убягва Whistling

# 238
гледах серията, хареса ми, може да не е като първи сезон, но определно са си сладурчета...............................

# 239
  • Варна
и на мен ми хареса серията, все още ми е интересно, и освен Теди любимец ми е и Махоун още откат се е появил  Crazy А сега май вече ми е любимец номер 1 .Разкошно си играе ролята  Heart Eyes
Ама тея Майкъл и Сара много скучни беее, що не я оставиха умряла Сарата, аз така се зарадвах като й клъцнаха главицата пък то я върнаха пфффф...и ся пак заради акъла й ...големи ги сътвори пак, и то за какво да разказва на няква барманка как баща й не я завел на мюзикъл ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт