PRISON BREAK (XI тема)

• 51 234
  • 969
  •   1
Отговори
# 240
Сътвори ги по-скоро, защото бля и досадника й използва кредитната карта, според мен по нея я проследиха...

# 241
  • Варна
Ми така де, ама именно защото е заспа , затва ...кво й трябваше да ходи на бар, и без тва само изхаби уискито и не го близна даже Crossing Arms

# 242
  • На погрешната планета
........ що не я оставиха умряла Сарата, аз така се зарадвах като й клъцнаха главицата.......

Joy Joy Joy
Ти си садистка Mr. Green

# 243
  • София
И аз най-после я изгледах, най-мудната серия за тоя сезон   ooooh!
За Майкъл и Сара какво да кажа, държат се като брат и сестра, няма химия, няма емоция ...  Tired
Другите и те няк`ви заспали, само Махоун и ТиБег играят разкошно, направо си е кеф да ги гледаш  Grinning
Не ми харесва, че взеха да вкарват загадки тип Лост, някой каже нещо и ще се разбере какво след 10 серии /примерно/ като си забравил вече за к`во става дума  Confused

# 244
Другите и те няк`ви заспали, само Махоун и ТиБег играят разкошно, направо си е кеф да ги гледаш  Grinning
Подкрепям напълно, ако и тях ги нямаше, съвсем щеше да ми втръсне сериала.

# 245
Т-бег е страхотен! И според мен между Сара и Майкъл няма химия..

# 246
Няма химия между Сара и Майкъл, няма. Но Сара е толкова измъчена и изстрадала, че твърде нереално и изнасилено би било сега да развъртят някоя голяма любов... Инак и мен много ме подразни с тая кръчма, с кредитната карта, дето се остави да и гепят и ги проследиха заради нея.....
И, да, добре че е Т-бег.

# 247
В този брой на `Хай клуб` има плакат на Доминик Пърсел-Линкълн Бъролз.Много е сладък!

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 20:48 от barbie045

# 248
Линкълн Бъроуз /Lincoln Burrows/

# 249
Да, де!То се разбра за какво говоря!Важно е съдържанието, а не правописа. Grinning

# 250
  • Canada
Присъединявам се към фен клуба  Hug

За седмица и половина изгледах трите сезона и на4алото на четвърти Crazy  .......

Много мудно запо4на четвърти сезон, няма никакво напрежение и нетърпение за следващата серия....
Артистите не си дават много зор, все едно 4е играят на сила..
Споделям мненията по-горе, 4е само Т-бег и Махоун играят страхотно....

# 251
Освен , че е муден 4 - ти сезон , наистина сте прави , че тази Сара по - добре да я няма ... Колкото и да е изстрадала  , може да вкара малко емоция все пак ... особено при такъв мъж насреща  Laughing
Което ми напомня - обърнали ли сте внимание , че Майкъл нещо е по - пълен в лицето като че ли  Rolling Eyes не ми харесва толкова в този сезон .
Т - Бег е голяма работа , наистина .

# 252
Майкъл нещо е по - пълен в лицето като че ли  Rolling Eyes не ми харесва толкова в този сезон .

Да, и аз забелязах. Нещо не ми е толкова секси Mr. Green, като в първи сезон!
Кажете за новата серия, гледахте ли я вече да обсъдим? Flutter Какви са, вярно, тези загадки тип Lost, аз нищо не разбрах за предполагаемите нива на достъп, както и за споменаването на Армения ooooh! Rolling Eyes

# 253
Става ,пак не е лош флма.Кога излиза 4та серия?

# 254
  • София
Става ,пак не е лош флма.Кога излиза 4та серия?

излезе миналата седмица Simple Smile))чакаме 5-та...излъчването вероятно ще е довечера, така че при нас утре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт