PRISON BREAK (XI тема)

• 51 229
  • 969
  •   1
Отговори
# 315
Ама много като на филм беше това извеждане на Махоун от съдебната зала.
На Сара и ходи по-секси излъчване.

# 316
  • София
Мен пък ме учуди как е успяла да скрие от компанията, че има сестра и дете....предполагам ако знаеха, щяха първо там да я потърсят....

# 317
  • ES
Дали сега Гретчен няма да мине на страната на Майкъл, както стана по-рано с оня дето искаше да убие Сара, не му помя името. Благодарение на неговите показания оневиниха братята. Гретчен знае много неща за компанията и чернилката беше прав като искаше да я елиминира. Защо пък Генерала беше толкова сигурен, че тя ще се върне, дали няма да я манипулират с детето.
А туй китайче, колкото помага толкова и ще навреди.

# 318
и на мен също ми е съмнителен този дръпнатия Thinking

# 319
  • на пистата
обичам махоун Blush Joy
серията беше трепач

# 320
обичам махоун Blush Joy
серията беше трепач
особенно с очилца...мн е готин Peace
И Саричка малко я бяха барнали Mr. Green,както се казва на турски гуууууууд,все така да я карат
Негрото обаче си е номер едно,мн добър избор за ролята....какво излезе сега че се знаят с Алекс или просто се заплашваха
А Гретчен не познавали Т-бег? newsm78

това е,чакаме следващата то не останаха карти 5та ли взеха...и после какво

# 321
Знаят се негрото и Махоун, нали един и същи работодател са имали.

Тц, не са се виждали.

# 322

Тц, не са се виждали.
сега ще го оправи тя Whistling,как мислиш дали ще е с нашите...или ще си играе индивидуално

# 323
  • tardis
обичам махоун Blush Joy
серията беше трепач
особенно с очилца...мн е готин Peace

Аа, ще се дърпаме за Махоун май  Blush Crossing Arms

# 324
  • на пистата
аз бях първа,още в нашествие си го харесах Laughing

# 325
Ама и там той едва роля играеше - на "добрия" лош  Mr. Green Много му отиват тея роли на физиономията  Stop Laughing

Гретчен  най-вероятно ще използва Т-бег, обаче той си е такъв мръсник, не ми се вярва да оцелеят заедно дълго. Ама поне и двамата си падат съдисти. Все ми се струва, че Гретчен няма да е толкова лоша колкото я представят.  Пък знае ли човек - може и Т-бег да очовечат...макар че малко ми се вярва, той нали от дете си е съдист и убиец бляяяяя...

# 326
  • София
Стига бре, Сара и сексапил  ooooh!, колкото пушена скумрия  Tired
Гречен е много по-секси, корава мацка, кефи ме  Grinning
Показаха я в друга светлина, че и тя е човек  Peace

Нещо хич вече не ми е интересно, снощи чак се насилих да изгледам серията  Tired
Дано това е последен сезон, и без това рейтигът им е катастрофално нисък  Peace
За мен сериалът трябваше да свърши с втори сезон - тримата на лодката и с парите, отплуват на далеч и живеят щастливо ... Simple Smile

# 327
Стига бре, Сара и сексапил  ooooh!, колкото пушена скумрия  Tired
Гречен е много по-секси, корава мацка, кефи ме  Grinning
Показаха я в друга светлина, че и тя е човек  Peace

Нещо хич вече не ми е интересно, снощи чак се насилих да изгледам серията  Tired
Дано това е последен сезон, и без това рейтигът им е катастрофално нисък  Peace
За мен сериалът трябваше да свърши с втори сезон - тримата на лодката и с парите, отплуват на далеч и живеят щастливо ... Simple Smile

podkrepqm Peace

# 328

Аз не мисля, че са се познавали преди да се видят. Нали Махоун занесе един куп снимки на жена си, за да разпознае убиеца. Пък негрото си ги знае всички, нали задачата му е да ги изтрепе.

# 329
Нали Махоун взе листчето с номера на черния от хотелиера и му се обади,за да му каже любезно,че някога ще се видят и ще го  #2gunfire Обаче не се знае китайчето как ще интерпретира цялата работа,сигурно ще натопят Махоун,че е с черния Confused

Общи условия

Активация на акаунт