Споделено:Как се сбъдна мечтата ни да имаме дете! =ВАЖНО=

• 593 281
  • 607
  •   1
Отговори
# 165
user forum напълно поткрепям Ира написала ти го точно и ясно всеки има проблеми и си мисли ,че неговите са най-най... но не трябва да се пада духом бъди силна и се бори за мечтите си  Hug а и форумите са за това да си помагаме кой с каквото може най -вече психически
успех  Hug

# 166
Благодаря ви момичета !!!  Hug

Надявам се след време и аз да разкажа истроията си , но вече ПО ТЕМАТА , хаха Simple Smile))  Heart Eyes

# 167
Естествено,че ще пишеш тук и то по същество! HugПросто въпросът е кога!И,ако на някои хора бебетата им ги носи щъркела,то на много от нас ги носи охлювът hahaha Joy

# 168
Хахахахаха, искрено ме разсмя !!!  Joy

# 169
User forum това ти е "дребен" проблем, на фона на възможните други и съвсем поправим както са писали и другите. Ти си "алергична" към такива проблеми и затова си се паникьосала. Толкова си търпяла и с това ще се пребориш. Толкова по-лоши неща има и нерешими. А вашия "проблем" е напълно решим.
Успех  Hug

# 170
 ето я и моята история,на 24г ,с мъжът ми сме заедно от 3г.
бебеправим от 2007,оказа се ,че нмяало да можем да имаме деца.И така все пак продължихме,но не ставаше.и така през февруари 2009 ми се наложи операция на яйчниците,насточена за март месец.
След това стана чудото,април бях бременна.Въпреки прогнозите на лекарите ,че на мен ми няма нищо а проблема е в мъжът ми,се оказа точно обратното,заради яйчниците ми не сме имали деца.Но за съжаление бебо се роди 900грама ,отново благодаренеи на мед,светила, ,Слава богу в МД го спасиха и сега е едно лъчезарно 8мес бебе

# 171
eyoree86  да ти е живо и здравичко това малко чудо дето е станало с вас  Hug
Станало е като в приказките - всичко завършва щастливо.

# 172
Здравейте,и от мен!Просто ме разплакахте с вашите истории и искам и аз да споделя моя опит.На 24год сам и още от ученичка имах проблеми -поликистозни яичници,и трябваше постоянно да пия хапчета за да ми идва.Със съпруга ми сме женени от 3 год,но още от преди това правихме опити,но нищо.И аз като мн други първата год.от свадбата не обръщах толкова внимание и така времето си минаваше....Имах страхотния късмет да попадна в кл.Малинов при д-р Стаменов и Персенска.Започнаха се едни прегледи,изследвания и ходене по мъките.Лошото е че аз така го бях превърнала във фиксидея,яе само за това мислех-просто мн ми се отразяваше психияески.И така-моналата год. две неуспешни инсеминации след които аз просто мн се бях отчаяла,после имах една неуспешна стимулация.А аз толкова се бях вманиячила-всяка сек само за това мислех.На Коледа след като пак ми казаха да си намисля желание,че на Коледа ставали чудеса аз си казах-да бе стават но аз всяка год.това си пожелавах и.....нищо.Но все пак тайничко се молех!И така януари поредна-3та инсеминация-и.... теста беше положителен.Не мога да кажа че сме се радвали -толкова ме беше страх дори да се зарадвам.Отидохме на д-р след 2сед.и какво да разберем-Господ ни е дарил с цели 3 чудеса-бременна сам с тризнаци!!!Сега сам в края на 5ия месец само се моля всичко дач е наред до края и да ни се родят трите слънчица.И така искам да Пожелая успех на всички и не се предавайте!!!Целувам ви!!!

# 173
vergi_01 това ми напомня за моите молитвички на коледа пожелавам си го и аз,но при мен все още няма резултат,надявам се скоро да има радост,лека бременност ти пожелавам и три здрави и прекрасни слънчица!!!подготвям се за първо инсе...)))

# 174
llullu,стискам ти палци всичко да е наред не го мисли мн и ще видиш че ще стане.Въпреки, че знам че е трудн да не мислиш-точно аз да ти го казвам,но все пак опитвай се да мислиш за нещо друго и ти пожелавам от все сърце да стане!!!Ти в коя клиника ходиш?

# 175
И аз минах през трудности- мисед аборт, висок пролактин, месеци наред с хиперинсулемия от стреса- имала съм моменти, в които не мога да стана от леглото. Плача винаги като видя дете. Но напоследък си казвам, че може би това не е начина. Японците казват, че ако искаш дете, трябва да отвориш място за него- в стаята си и в душата си, защото то е някъде там и чака, нещата да станат и да е част от живота ти. И ми се струва, че това е решението- човек да се отвори напълно душевно за това да има свое дете, да е позитивен във всяка една мисъл за това, че (може да прозвучи налудничаво), ако това дете е там някъде трябва да го убеди, че твоето тяло и твоята душа са най- добрия дом за него, че да бъде част от живота ти е най- хубавото нещо, което може да му се случи. И мисля, че този позитивен начин на мислене ще провокира и позитивни действия за това да се случи. А не само този негативизъм- боже, какво ми има- това и това, как всичко не ми е наред- то каквото си внушиш... Също си казвам, че това е моята битка, че на другите хора не им се налага да научават нещата по този начин, но явно има още какво да науча за себе си и за това ми се случва всичко това.

# 176
Ходя при д-р ДАСКАЛОВ ПЛОВДИВ.МЕДИКУС АЛФА РАБОТИ преди беше  ТОРАХ,много добър специалист,благодаря ти за пожеланието!!!

# 177
nadindf     Hug    bouquet

llullu, в думите на nadindf колкото и да звучат неверояно, имат дълбок смисъл.
Послушай я, няма да има вреда. И аз минах през трудности, изпитала съм го лично и точно така се случи накрая както те съветва nadindf. Спрях с негативизма, приех по-спокойно нещата и чудото - дете се случи от само себе си (или аз го повиках навярно с позитивната енергия).
Не случайно се случва следното - някое семейство осинови детенце, отчаяло се да има собствено и скоро съдбата им дава и втора радост - дългоочакваната бременост със собствено.

# 178
 Hug

Това мислене много ме промени в посока какво мога да направя. Започнах да се боря с проблемите с диабет тип 2, да спортувам активно и вече нямам симптоми (предстои да си направя глюкозно натоварване).  Интересувам се от това как да се храня пълноценно и здравословно, включително и по време на бременност и така да се предпазя от аборт. И не се ядосвам, че имам още поне 8 м да свалям кила, за да минимизирам риска от усложнения като гестационен диабет, преклампсия, високо кръвно и какво ли не- това е част от пътя да станат нещата.

Между другото и аз забелязах, че при хора, които са спокойни стават нещата. Преди месеци по Денят е прекрасен даваха една жена с много инвитро опити- неуспешни. Д-р Стаменов й беше подарил една процедура и нещата бяха станали, но защото не се е притеснявала- даже не си е направила тест за бременност. Тези тестове много напрягат и то в момент, когато такива важни неща трябва да се случат. Аз бях решила да си го правя 10 дена след закъснението, но го направих в деня на МЦ, защото яйчниците ми бяха странно напрегнати и се притесних, да нямам инфекция, а то било бременност.

# 179
Здравейте, мили момичета.. надявам се и аз скоро да ви разкажа моята щастлива история.. но до тогава ви чета и следа и ме изпълвате с много надежда Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт