С гостби ухайни и приказки омайни разкриваме ние арабските тайни - 85

• 19 913
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
теди браво на Сара  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 -дано отсега натаък да се справя и още по добре  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
вили радвам се 4е  се разписа  Hug
някой 4увал ли е нафасима  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
сабинка страхотни са и 2мата Heart Eyes
кате ще ти я изпратя,ама след котето да не вземе да подстриже и теб Joy Joy Joy
моми4ета погледнете тук #Crazy
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=330431.new#new

аз днес правих 4ервена леща,и по желание на каките мекици Grinning

# 241
Рамадан Карим и леко постене на постещите.

Аз докато отговоря за Намурата и то станало ясно,благодаря.Ами да,сладкиша с грис който е,много лесен и бърз е,но като,че ли този път не ми се получи,тук в Бг няма вече хубаво краве масло и ще се наложи другият път ако искам да направя нещо хубаво,да си избера от вносните.

Близнации добре дошла и давай бисерите на малките,да са ти живи и здрави

Десиискрено се смях ,то бива да искаш да си оригинален ,но това ми идва в повече,в крайна сметка,нали е по важно за детето ,че един ден ще е голям мъж ,дай Боже ,и вместо да му помогнат да е уважаван,ще се почва винаги с думите "а какви са ти родителите по народност"  и " не те разбрах,как точно се казваш "  Joy Joy Joy

относно превода на готварските рецепти ,аз използвам или преводача на гугъл (има от всички на всички езици) или една от добавките на мозилата,която ми превежда цялата страница.От превода има какво да се желае ,но основните неща се разбират.На кратко ще ви напиша как става първият път а после е само с едно кликване и превода е готов.

От страницата на google се избира опцията more, от там even more , и се отваря цяла страница с добавки и опции за гугъл, избира се Translate ,от там    Tools ,и си избирате колкото и каквито искате езици като добавка към toolbar-а. След като сте ги добавили,в зависимост от мястото където сте ги поставили,само с едно кликване и трябва да се получи превода.
Успех

# 242

4естит рожден ден Секси-само щастие и рози

# 243

Секси , Честит Рожден Ден !
Много щастие , здраве и любов в живота !

# 244
Утре ще се ключа с повече писане , защото днес имам гости една от зълвите .
Лека нощ ! Flutter

# 245
Честит Рожден Ден Секси! Да си Жива и Здрава и много Щастливи моменти ,ти пожелавам!! Hug   bouquet  Hug

# 246
Честит рожден ден Секси много здраве и късмет ти пожелавам,а другото само ще дойде.

# 247
  Честит Рожден ден Секси!!!
   Нека не само в празничните дни , но във всеки един ден от живота ти има цветя , усмивки и  любов!

Последна редакция: нд, 14 сеп 2008, 03:53 от Dina767

# 248
честит рожден ден секси и от мен!!!Всичко, което ти желая е: здраве, защото е важно, щастие, защото е необходимо, любов, защото тя ще спаси света, упоритост, за да преследваш мечтите си, търпение, за да ги постигнеш и смелост, за да ги отстояваш докрай! Нека всяка твоя съкровена мечта се превърне в реалност!

# 249
Секси, Честит Рожден Ден! Много радост и любов!    bouquet  bouquet

# 250
СЕКСИ, чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЛюБОВ И СБЪДНАТИ МЕчТИ ТИ ПОЖЕЛАВАМ!!

РАМАДАН МУБАРАК!
Благодаря на всички за пожеланията  Hug Пак съм изостанала доста с темите, но ще се опитам да наваксам  Grinning
Лек ден на всички   bouquet

# 251
Бгагодаря на всички за пожеланията и вие и вашите семейства да тсе живи и здрави!!!
Аз си празнувах РД снощи,защото утре съм на работа пък и по-хубаво стана така. Hug Hug Hug

# 252

чРД на Секси
Саратед-честито и на теб за дъщеричката.Браво на нея.  bouquet
Близнаците-добре дошли отново,сигурно добре сте си изкарали. Peace
Пожелавам леки пости на постещите и лек и хубав ден на останалите. Hug

# 253

Честит рожден ден , Секси !

Да те намери , този , който търсиш  Wink

Лек и спокоен ден на всички  Hug

# 254
Ч.Р.Д. Секси, желая ти много здраве ,щастие и късмет!

Общи условия

Активация на акаунт