Плодове и чай с мед - 30 част

• 23 617
  • 379
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте момичета! Hug
Отчета от мен 16-ден всичко ОК.

galana_s да ти е честит хубавия резултат и дано вече си го подобрила! Ти имаш малко за сваляне бързо ще ги ликвидираш!  bouquet
За езика да ти кажа това го знам, но някак си не е възможно от това да те боли! Така си мисля, пък кой знай?!?

Dundy Sladurska как си? Как върви захранването? Чакаме добри новини... Hug

Junior_J ще чакаме резултатите от твоя модифициран режим!

Да ви кажа момичета, че сестра ми гладува, но киста не успя да махне. Онзи ден и беше операцията. Така се надявахме, че няма да се наложи, ама на... Cry

# 286
 anya , има голямо значение какъв вид са тези кисти. Те са най-различни и някои се пукат дори при менструация. Когато на майка ми и откриха киста, въобще нямаше време за гладуване. Наложи се да легне много бързо под ножа. Между другото езикът ми се оправи. И аз не знам какво е било.
Стскам палци за сестра ти да няма повече проблеми Praynig

# 287
  • София
Стскам палци за сестра ти да няма повече проблеми Praynig

Благодаря ти!  Hug

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 17:40 от anya

# 288
Здравейте момичета! Hug
Отчета от мен 16-ден всичко ОК.

Dundy Sladurska как си? Как върви захранването? Чакаме добри новини... Hug

Да ви кажа момичета, че сестра ми гладува, но киста не успя да махне. Онзи ден и беше операцията. Така се надявахме, че няма да се наложи, ама на... Cry

anya   мила   bouquet мноооогоооо ти благодаря и аз чакам добри новини, ама няма, но въпреки това не губя надежда. Може и да стане  newsm78 знае ли човек... Едно е ясно правя каквото трябва, а в крайна сметка да става каквото ще  Praynig
Съжалявам за сестра ти, дано бързо се възстанови и никога, ама никога повече да няма подобни и каквито и да е било здравословни проблеми  Hug поздрави я от мен и й кажи, че се надявам бързо да се възстанови   bouquet

А на теб браво за постигнатото до момента   bouquet

Иначе захранването върви добре, дори сега докато пиша си хрупам салатата с 50 грама сварена леща.

Момичета успешно гладуване на плодуващите и леко захранване на хрупащите зеленчуци. Hug

# 289
  • София

Съжалявам за сестра ти, дано бързо се възстанови и никога, ама никога повече да няма подобни и каквито и да е било здравословни проблеми  Hug поздрави я от мен и й кажи, че се надявам бързо да се възстанови   bouquet

А на теб браво за постигнатото до момента   bouquet

Благодаря ти много! Страшно си мила! Hug

Така се радвам, че ви открих! Друго си като има кой да ти удари едно рамо и да те разбере! Heart Eyes

# 290
Незнам как го правите това с гладуването.
Аз два месеца реших/само временно разбира се/ да съм на вегетариантско хранене, просто за пречистване на организма. Косата ми оредя, ноктите ми всичко се влоши тотално. Случайно трябваше да си правя кръвна картина. Хемоглобина ми беше 102.

А ако съм само на плодове и чай не искам и да си помисля какво ще ми се случи.

Последна редакция: пт, 21 ное 2008, 20:34 от ванина*

# 291
  • София
Незнам как го павите това с гладуването.
Аз два месеца реших/само временно разбира се/ да съм на вегетариантско хранене, просто за пречистване на организма. Косата ми оредя, ноктите ми всичко се влоши тотално. Случайно трябваше да си правя кръвна картина. Хемоглобина ми беше 102.

Не съм специалист, но съм чела че при преминаване на вегетариански режим на хранене трябва да замениш месото с ядки. Иначе е възможно да има последствията за които говориш.
Колкото до плодуването косата ми си е наред! Ноктите също! Единствено кожата ми на ръцете като цяло е по-суха, но не мога да си спомня дали не съм пипала препарати без ръкавици!

Всеки сам прави своя избор!
Един Дюканства, друг плодува, трети следва Байкова!
Ползвай това което на теб ти харесва и пасва!  bouquet

# 292
Незнам как го павите това с гладуването.

Моят хемоглобин е постоянно такива стойности... Под 100 е опасно, не опасно ми повод да се замислиш...   Peace

# 293
Продължавам си с гладуването и да се похваля намалих кафето, дори ще го спра. Ако може и цигарите да ликвидирам ще е супер, но за сега ми е трудно. Наслаждавам се на чая с цигарка Wink
Не знам колко ми е хемоглобинът, но като цяло се чувствам отпаднала и малко поизнервена. Вечер трудно заспивам, но честно казано не ми се яде вече. Само супичка нещо ми е влязла в главата, но ще устоя. Искам да видя доколко имам сили да се противопоставя на изкушенията. Mr. Green Хванала съм се и дори само от инат ще продължа. Mr. Green Мисля да се тегля в понеделник или на 10я ден.
Като цяло ми се струва, че след 15я ден ще спра да свалям килограми. И ако наистина стане така ще прекратя плодуването. Т.е. ще карам на плодове докато спра да свалям килограми.
Весел уикенд на всички Hug

# 294
Здравейте момичета   bouquet

galana_s поздравления за постигнатия успех. Опитай се сутрешното кафе да започнеш да го пиеш по-слабичко и ще отвикнеш да го пиеш въобще  :ах: Аз не мога без кафе, за това карам само на слабото сутрешно кафе.

Момичета исках да споделя само с вас, че по време на гладуването, захранването или когато се храня нормално / следвайки вегетариански стил на хранене - но един път седмично риба/ не съм имала проблеми с кръвната картина. Резултатите са нормални, но може би това се дължи на факта, че когато организма иска сладък плод, му го давам или когато, каквото ми се преяде от зеленчуците по време на захранване му ги давам. Може би тайната е да се вслушваме в нуждите на тялото си.  NeWS78 Знам ли, години на ред съм била и циганка и пак не съм имала проблем. Дали не е от кръвната група? До колкото знам тези с кръвна група 0 се изтощават от вегетарианския стил на живот и не им се отразява достатъчно добре? Аз съм А1В+ и определено си ме влекат тревите и плодовете. Какво мислите ви?

# 295
 Joy не циганка, а веганка имах предвид  hahaha

# 296
Здравейте момичета   bouquet

galana_s   Може би тайната е да се вслушваме в нуждите на тялото си. 

Напълно съм съгласна с това Peace
За кръвните групи и храненето не съм сигурна. Аз съм 0- и по принцип трябва да ям месо, но не го долюбвам. Иначе съм пробвала дюканския режим, дава резултати, но не е мой тип.

# 297
ммммм даааа, мисля че е точно така, защото и аз познавам хора с 0-ва кръвна група и да ти кажа сред тях има и вегани.фМай си е индивидуално. В интерес на истината преди може би 10-на години една приятелка ме навиваше заедно да направим диетата японското чудо, като дюканската - мръвка и салати. Интересното е, че преди да я почна бях нормалните си килограми, но каква беше изненадата и най-вече голям смях падна, като открих че на този режим само за една седмица бях качила килограми, а на всичкото отгоре бях вечно гладна  hahaha може би заради липсата на въглехидрат. Знам ли и от тогава не съм особено голяма почитателка на месото, а и се чувствах доста изморена по време на този режим.  newsm78 режима трябва да се прави според нуждите и индивидуалните особености на организма.

# 298
Здравейте момичета  Hug

Виждам нови попълнения  Hug

Аз направо си липсвам, не само от темата, а и от форума като цяло...

Тези дни ще се опитам да направя едно плодуване - но с мисълта за ден-два-три... Тръгвайки с голямата крачка, падам в пропаста преди да съм тръгнала още  Joy hahaha Joy

Весел, спокоен и успешен плодов ден на всички  Heart Eyes

# 299
Миранди, наминавай от време на време Hug
Искам да ви попитам нещо. Доматът може ли да присъства в плодуването? Нали вече и той минава за плод newsm78 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт