Дюкан ще покаже и на вас как се изхвърля над 4 тона мас - 123 тема

• 38 124
  • 957
  •   1
Отговори
# 285
До "Dixie" - Ако са купешки 99% не са режимни.

# 286
Тони,радвам се че се реши да пуснеш снимки,с  нетърпение чаках тоя момент.Разликата е голяма.Знам,че имаш ощте доста за сваляне ,но не се съмнявам в теб.Знам,че ще стигнеш целта и искрено ти го желая.Супер амбицирана и стриктна newsm10 smile3501 smile3525

# 287
Е, дай сега да си правя кайма от пиле и да си пека кебабчета...на мен всичко ми е купещко...все пак...да се посмеем, ако искате пак на това, че нямам фурна Simple Smile

# 288
  • Sofia, BG
Dixie
Цитат
все пак...да се посмеем, ако искате пак на това, че нямам фурна
  Joy извинявай, не се сдържах.. Не се обиждай, много от нас в един или друг момент от живота си сме живели без фурни, халдилници, телевизори и прочие 'жизнено' необходими уреди. Но което си е факт - в готовите пилешки кебапчета и кюфтета има много малко пилешко..и доста нережимности. Една идея от мен - на парти-грил също могат да се пекат домашно направени. (аз не ям, щото нямам месомелачка пък  Grinning) Ако и това не те устройва, избягвай все пак купешките  Peace

# 289
Абе не съм се обидила , разбира се Simple Smile
То си е за смях...както и да е Simple Smile

# 290
  • ES
Здравейте Дюканци

За субпродуктите има ги в Испания и са най-евтинките - 300 гр - 1 евро. Купувала съм, макар да не съм им особен почитател.

Казвате лимона като плод не. Ами аз маринатата си я правя от чесън и лимон, това нережимно ли е? Като изтисквам сока на 1 лимон, ако са повече месцата и по 2.

Какво значи да се прекалява с млечните продукти? Понеже сега не ям плодове, жаждата ми за сладко утолявам с плодови, обезмаслени и без захар йогуртчета. Те са и бифидус, иначе няма WC.

Кремкарамелът много го моря и там  ми е пак нарушението.

Бавно свалям, но аз почнах преди МЦ и там малко се поосуети свалянето. И като гледам момичета, които имат да свалят долу-горе моите кила свалят по толкова. За мен е важно да се усещам, че намаляват мерките ми и да има виидм ефект.

Тук има и пилешка кайма, не съм я пробвала. Но си мисля, че ще станат много сухи или ако не станат, значи в нея има и кожа, жили, абе въобще боклуци, макар контролът върху храните да е голям.

Тони, поздравявам те, все така да вървиш.  Peace

На мен все още не ми излиза Катяджин от представите. Много бързо си свалила, за 6 месеца не са ли малко множко 27 кила?! Дали е здравословно толкова бързо? Добронамерено питам, не от завист. Даже ще съм много благодарна на Катя ако ни (ме) запознава с детайли с процеса на отслабването си. Още веднъж адмирации!  Hug

# 291
                 Момичета, за толкова време, за първи път и аз ще задам малко "спам" въпрос?
Някой беше казал, че си е купил сладолед 0%липара, 0%захар, Енергия - 77 к-кал., протеини 4.5, натрио 65мл.. МОЛЯ ЗА СЪВЕТ, да си хапна ли или не?  МОМИЧЕТА НЕ СЕ СМЕЙТЕ, много е СПЕШНО!

# 292
                 Момичета, за толкова време, за първи път и аз ще задам малко "спам" въпрос?
Някой беше казал, че си е купил сладолед 0%липара, 0%захар, Енергия - 77 к-кал., протеини 4.5, натрио 65мл.. МОЛЯ ЗА СЪВЕТ, да си хапна ли или не?  МОМИЧЕТА НЕ СЕ СМЕЙТЕ, много е СПЕШНО!

Май за него казахме твърдо не, ако не съм пропуснала нещо.  Sad

Здравейте на всички  Hug

# 293
Никой нищо не ми каза за триците има ли значение  накиснати в мляко или изпечени на кексче - еднакво ли е действието???

# 294
                   ОХ, благодаря ти, спаси ме направо,   ахааааааааааааа да съгреша след три месеца и нещо, ама дъщеря ми вика - мамо то е съвсем диетично!  Както и да е, няма да ям, да си го хапне, като ми го донеси.
                    Сега момичета Ви варвам, изкушението е страшно нещо, ама аз сама се вкарвам в правия път.
                    Ф И Л Ю Д К И !!!

# 295
До "dini" - Може да ги приемаш както ТИ е удобно овесените трици, но не надвишавай 3-те лъжици (това е мярка.. в сурово състояние.. както ги купуваш дефакто) дневно Simple Smile

До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

Последна редакция: вт, 09 сеп 2008, 23:21 от tuningmania

# 296
  • Пловдив
Е, дай сега да си правя кайма от пиле и да си пека кебабчета...на мен всичко ми е купещко...все пак...да се посмеем, ако искате пак на това, че нямам фурна Simple Smile

За фурната няма да се смеем, но ако искаш да си режиммна просто забрави готовите кайми и произведенията от тях. Там има много неща, но месото е в много минимално количество.

# 297
Катенцеее, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПОЖЕЛАВАМ ТИ :
здраве-то винаги е на първо място и много ама много щастие Heart Eyes

# 298
Дикси, нямате ли месар? Там може да помолиш претегленото месо от пилешки гърди например да ти го смелят. Така ще си сигурна какво ядеш.  Peace Аз кайма купувам и ям, ако на опаковката пише до 4 % мазнини. Има си контрол на храните и кой да се главоболи,няма нужда да се правя на инспектор.

Таня09, боледувам.
Тони26, бравос, но аз бих те взела и с 26те кила. И си повтарям мнението, с такава визия  и 86,9 кг / първата снимка/ стартирах отслабване през януари.Сиреч  'убава си, стиа си ни плашила.  Mr. Green
 Ще ви направя някой ден и аз колаж, но сега съм се натоварила с работа като товарно магаре. Или по-удачно е да кажа, като...Цоци  Laughing 
Няла, диетичната в бг е калиева. Морската , която се продават по нашите географски дължини също.
За доказването - ще умра от смях, бе, хора. Тук били националисти, там били... Я си представете негър инженер в провинциален български град? Има ли шанс за кариера.  Laughing

# 299
Здравейте от дълго време чета вашата темичка и се възхищавам на постигнатите резултати!Та от утре се присъединявам към вас! Hug

Общи условия

Активация на акаунт