За първа година в детската градина! - 3 част

• 14 234
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
  • Mediterraneo
Ние тази седмица ще пропуснем градината предполагам  Confused От вчера е с хрема, днес вече кашля и ми вдига Т. Докато се водят деца със сополи, така ще е  Crossing Arms А още не е започнал сезонът на гриповете...

# 46
Тарталета, дано бързо отмине  Hug Неприятно.

Нашия педиатър каза че в момента пак имало някакъв лек летен вирус.
Дребния в сряда или четвъртък ще си го пусна. Няма червено гърло, сополи днес не съм видяла, а т-ра имаше само 1 ден - в събота.

# 47
  • Варна
При нас първия ден е минал добре - яла, спала, играла. Разказа ми всичко от сутринта, до следобедната закуска, на яслата забравяше всичко което се е случило преди съня. Иска пак да я водим  Grinning

# 48
а моя като го питам какво са правили, си спомня само за ядене и спане Simple Smile

абе..днес ми сервираха, че не можел да се храни сам. Изумях, защото той се храни сам много-много отдавна, при това чисто. Оказа се, че там ядат всичко с лъжици, и то големи. А Деян вкъщи изобщо не яде супи и с лъжица яде каша или кисело мляко, с детска лъжичка, тя устата му не побира още голяма лъжица - всичко останало с вилица. И сега какво, трябва да го уча да яде манджа с лъжица  newsm78

# 49
  • София
Хоп-троп.... Mr. Green

# 50
Това се казва адаптация: 2 дена плака, 2 дена не плака, на 5-тия ден отиде с песен, а днес ме попита защо всеки ден го прибирам. Joy

# 51
  • Разпиляна във въображението
Да се отчета - всичко е минало добре - играла си е, яла е всичко бед десерта, имало е и рожден ден и е било весело. Само леко се е опикала, но няма как без инцидент - за първи път пишка в дупка Wink

# 52
  • София-Лагера
Това се казва адаптация: 2 дена плака, 2 дена не плака, на 5-тия ден отиде с песен, а днес ме попита защо всеки ден го прибирам. Joy
Mr. GreenИскам и аз така

# 53
Хайде и аз да се отчета!
Днес сина ми отново влезе с рев в групата си.Уговорката с госпожата беше да се обадя към 12.Та звъннах наобяд, Вали се беше успокоил вече и остана да спи днес в градинката.Заспал без проблеми, станал, играл, даже и закусил. Crazy

# 54
И от мен отчет. Майка ми отишла да го вземе на обяд, както ни бяха помолили предвид това, че орева целия квартал. Оказа се, че той спрял да плаче веднага след като съм си тръгнала и цял ден е бил много кротък и добричък. Играл е с децата, забавлявал се е, но пък освен филия сух хляб не е хапнал нищо друго. Преди да заспи ми каза, че като стане светло ще ходи пак на детска градина Grinning Явно му е харесало, но въпреки това не се отдели от мен цяла вечер.

# 55
и аз в новата тема, макар че все си намирам оправдание да отложа тръгването на градината. мислех да е от понеделник, но всички тръгват тогава и то ще е един рев. може би ще я пусна към сряда. някой тук беше дал идеята, че така седмицата ще е по-къса, хареса ми  Peace
на нас детската градина ни е наблизо, има хубави кафененца наоколо. познайте къде ще вися цял ден да шпионирам Crazy

# 56
И ние тази седмица ще я пропуснем- със зверски ларингит е Sad

# 57
  • София
а моя като го питам какво са правили, си спомня само за ядене и спане Simple Smile

абе..днес ми сервираха, че не можел да се храни сам. Изумях, защото той се храни сам много-много отдавна, при това чисто. Оказа се, че там ядат всичко с лъжици, и то големи. А Деян вкъщи изобщо не яде супи и с лъжица яде каша или кисело мляко, с детска лъжичка, тя устата му не побира още голяма лъжица - всичко останало с вилица. И сега какво, трябва да го уча да яде манджа с лъжица  newsm78

Ние имахме същия проблем още в яслата - даваха им само лъжици, а тя нали свикнала да яде с вилица, та милата тръгвала да си взима с ръчичка и й се караха.  Rolling Eyes

Бързо оздравяване на всички!  Heart Eyes Не искам и да си спомням как беше първите месеци в яслата. Живот и здраве, като отвори накрая градината, дано да има вече някакъв имунитет, а да не е като миналата година.  Praynig

# 58
Провет,мами  Hug

Вчера ни беше първият ден в детската градина,то не беше рев,а пищене  Crazy Почти всички деца ревяха,учителката[млада мацка]стоеше като гръмната  Rolling Eyes Беше нещо ужасно,цял ден не бях на себе си от притеснение.Баща и като я взимал,били събрани на първият етаж[няколко групи],а нашите учителки ги нямало  ooooh! Идват при мен на работата и виждам че детето ми е като вцепенено,тъжно,дори не се зардва да ме види,после не се зарадва и на бабите си и на дядовците  Tired Тя е много енергична,усмихната,обича всички и всичко,но не знам какво се е случило  #Crazy Много съм изплашена,от както сме я взели все едно не ме чува,прави само били,а като я питам дали е спала,яла,играла нищо не казва  Thinking Снощи си мънка докато заспи"мама е на работа,а Анна-Мария в голяма детска","тати мило е на работа,а Анна-Мария в голямата детска".Възможно ли е да е от стреса,още да не знае какво се случва.Направо не мога да спя,изпадам в паника.Ходи ли сме на ясла без проблеми,ходи с голямо желание,може да яде сама,облича се сама,ходи до тоалетна,но въпреки всичко се е стреснала Cry Дайте ми съвет как да постъпя  Rolling Eyes  Hug

# 59
  • Разпиляна във въображението
Днес отидохме с желание. Забелязвам, че основния контингент, който реве, са момчинцата Thinking

Общи условия

Активация на акаунт