Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са темите за дискусия във форума?
Какви съвети се дават относно диетите?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са темите за дискусия във форума?
Във форума се обсъждат различни теми, като лични постижения (спечелени дела, ремонт на дома), семейни радости (първи зъбчета на децата), диети и споделяне на опит и съвети относно храненето и загубата на тегло. Освен това форумът обсъжда различни теми, като здраве, лични преживявания, семейни въпроси, хранене, пътувания и детски грижи. Форумът обсъжда различни теми като началото на учебната година, рецепти за пирожки, диети, боядисване на фасади и подкрепа на петиции. Освен това форумът обсъжда различни теми като смешни обяви за запознанства.
-
Какви съвети се дават относно диетите?
-
Какви са мненията за диетите?
-
Какви са начините за спиране на кърменето?
давай я тази диетка........Да и хвърлим едно оЧо 
Мисля,че този период е по-подходящ.Няма особенни изкушения.Свари си яйчица,имай извара винаги,направи си пил.дробчета........и малко да усетиш глад-гризкай и си представяй,че това е най-вкусното нещо на света.Има и готови пил.пържолки на скара,по 3 бройки са в пакетче-много са Арни
Всъщност делото го спечели тя де - тя го води, а аз само й помагах с написването на исковата молба и някои други подробности в хода на процеса, щото не можех да я представлявам официално - не съм вписана в адвокатската колегия. Както и да е, после ходихме да се черпим и те такаааааа!
Кво ти гадже съм - "секънд хенд"
Или викаш в моя случай важи лафа "стара чанта, ама лачена"

- много ти е богато въображението шЪ зна`йш!

до по-късно!

та ето ме най накрая тук 
..и къде щеше да ходиш ако си ходила все пак да ни кажеш че от любопитство няма да можем да спим 

..пък и съм най близо пък и съм най свободна пък и съм с кола.... 
браво на теб и на твоята приятелка все нови дела да печелите .......всички бандити да затваряте на топло.....и всички длъжници да ги осъждате справедливо....ха наздраве за ваше здраве 
...слушайте кака ви така свали десет килца за два ..три ...месеца...
Кви са тия потайности тука-тъй
казвай бързо изненадата, че не мо`йм зАспим тая нощ от любопитство.

!