Ишлемета (дрехи, обувки, други) - магазини и адреси 2

• 324 689
  • 498
  •   1
Отговори
# 135
Магазин в Благоевград, намира се срещу м-н "Тео" до централна поща - дамски дънки и поли на Д и Г, Версаче и подобни марки, ризи на Бърбъри, суитчъри на Плейлайф и много тениски, рокли и др. Има и останали якета, сака и панталони и са с непознати за мен марки, но личи че са качествени. Съответно и по-скъпи. Дънките са до 85-100 лв, ризите по 35-50 лв, суитчърите по 65 лв. Има някакви лъскави тениски по 80 лв. Дрехите от стари сезони са намалени.

П. П. Само ако можех да разбера от къде зарежда собственичката на магазина ....   smile3505

# 136
Да добавя и аз - "Ния и Дорадо" - това е магазинче за модели, на които им е минал сезона или са по единични бройки. Намира се като се тръгне по бул "6-ти септември" посока Вис Виталис. След борса Ритон има пресечка, която води от другият й вход, а също и към централни гробища. Пресечката се пада точно преди магазина на Барт в дясно. По продължението й някъде в началото от дасната страна. Купувала съм от там пола за 10 лв, а също и потници за по 5 лв. Беше преди година, не знам дали все още съществува магазинчето.
П.П. Дано не ви излъжа, но мисля че марката беше "Ния и Дорадо"  Embarassed

# 137
  • Sofia
Д и Г и Версаче не се шият в Бг,така че най-вероятно ги зарежда от Турция или Китай Peace
Бърбъри шият тук

# 138
Да добавя и аз - "Ния и Дорадо" - това е магазинче за модели, на които им е минал сезона или са по единични бройки. Намира се като се тръгне по бул "6-ти септември" посока Вис Виталис. След борса Ритон има пресечка, която води от другият й вход, а също и към централни гробища. Пресечката се пада точно преди магазина на Барт в дясно. По продължението й някъде в началото от дасната страна. Купувала съм от там пола за 10 лв, а също и потници за по 5 лв. Беше преди година, не знам дали все още съществува магазинчето.
П.П. Дано не ви излъжа, но мисля че марката беше "Ния и Дорадо"  Embarassed
Допълвам-магазина се намира в Пловдив.Това не са ишлемета,аутлет си е  Peace

# 139
  • София
Още един магазин за ишлемета са отворили в ХИТ-Младост.
Взех си рокля на NAF NAF от там. Има и други марки.

# 140
ЗА ВАРНА
Намерих на Ла Редут дрешки в едно магазинче срещу кръглата банка - казва се Лидер, обикновено изнасят щендерс с евтинки неща. Мислех че само китайски боклуци продават, но има и доста евтини български дрехи. Ларедутските са шити в Хасково, така ми каза продавачка, има само потничета и тениски но са по 3,90 лв.

# 141
  • София
Дилянка, би ли дала за ориентир порядък на цените?

# 142
Запис   bouquet

# 143
  • София
Дилянка, би ли дала за ориентир порядък на цените?

Ми те са два магазините. Отначало бяха евтинки -имаше потници по 5 лв, обаче после вдигнаха цените и сега една блузка е около 25 лева. Обаче роклята си я взех за 35, което е ок.

# 144
  • around the world
Аз искам да питам къде мога да открия Бершка?  bouquet
В аутлетите на Зара. От миналата есен вече държат правата и за Бершка и тази година повечето от дрехите им са на Бершка.

# 145
Аз искам да питам къде мога да открия Бершка?  bouquet
В аутлетите на Зара. От миналата есен вече държат правата и за Бершка и тази година повечето от дрехите им са на Бершка.

Във Варна продават дънки на Бершка(но не са вмагазина на Зара) и са доста сполучливи.
Аз имам няколко чифта и съм доволна ;нося си ги Wink.
Внасят ги от Турция.
Макар че когато бях в Анталия в Зара-та нямаха от моделите на Бершка които съм виждала във Варна а други(сигурно тук внасят по - стари модели newsm78)

# 146
Д и Г и Версаче не се шият в Бг,така че най-вероятно ги зарежда от Турция или Китай Peace
Бърбъри шият тук

Права си. Купих си от там дънки на Next и на тях пише, че са произведени в Турция.

Във Варна продават дънки на Бершка(но не са вмагазина на Зара) и са доста сполучливи.
Внасят ги от Турция.
Макар че когато бях в Анталия в Зара-та нямаха от моделите на Бершка които съм виждала във Варна а други(сигурно тук внасят по - стари модели newsm78)

didiani, oт къде в Анталия може да пазаруваш изгодно?

# 147
Бърбъри шият тук

Права си. Купих си от там дънки на Next и на тях пише, че са произведени в Турция.

Внасят ги от Турция.

didiani, oт къде в Анталия може да пазаруваш изгодно?

Да ти кажа честно за изгодно в Анталия не знам точно;защото ние си пазарихме в Мол Мигрус.
Там всичко беше по - евтино от тук.Сравнявах цените на Манго(по - ниски бяха макар че не бяхме в сезона на намаленията имаше намаления на стоката ;на всичко) в Зара на мен като цени ми беше изгодно;защото във Варна няма представителен магазин на Зара(само аутлет с някакви мнооого стари модели които не са база за сравнение)Там детските дрехи бяха намалени цялата колекция която си беше за сезона ;мъжкото беше на много изгодни цени при положение че мъжът ми купи толкова много дрехи и обувки че се наложи да извикат управителя който ни обясни че на летище ще ни карат някаква такса да плащаме newsm78;обаче аз махнах всички етикети и изхвърлих всички торбички още в хотела.В Бенетон беше почти като във Варна;Адидас и другите спортни бяха доста изгодни(на децата накупих доста неща от там).
Като цяло аз бях много доволна от цените и най - вече от многото разнообразие като модели.Дори и само в Мигрус да си пазариш е на сметка.
За други места в Анталия не знам защото ние предпочитахме да пазарим там където има етикети ;сещаш се защо Mr. Green;много лъжат там където се прави устен пазарлък Sick.Иначе доста се разхождахме обаче хич не сме се пазарили.

Ако те интересува нещо по - специално за Анталия мисля че във форума имаше тема ;но нещо в момента не мога да я открия там със сигурност ще има момичета дето повече са ходили и по - добре знаят къде какво има.
Ние лятото ходихме за първи път а и бяхме с двете деца и предпочитахме на по прохладно място да бъдем и да ни е удобно за децата да ги нахраним и да играят в детски.кът.
Извинявай ако не съм била полезна  33uu
 Hug

# 148
Благодаря за изчерпателният отговор.   bouquet

Съжалявам, ако съм оспамила темата  Embarassed   Whistling

# 149
Само да кажа, че магазина на 6ти септември 25 в Пловдив, вече го няма. На негово място има парфюмерия. Махнете го от списъка.

Общи условия

Активация на акаунт