Подсъзнанието може всичко 2

• 78 828
  • 636
  •   1
Отговори
# 90
И го излекувахме, но останаха белези от инфекцията на ретината на очите. И при контролния преглед се оказва, че трябва да сложим очила защото тези белези са довели до астигматизъм, който трябва да се коригира. Четох за болестта и психологическия й еквивалент, четох за специфични подкрепящи мудри и комплекси, но според мен е невероятно трудно да накарам сина ми да прави последните, дори на игра. И като че ли само Кехоу ми се струва удачен за изпълнение.

Някои неща в предната тема ми дойдоха в повечко и бях решила да не пиша в тази, но се съблазних заради горното.

Ignition, моля те пиши ако откриеш нещо действащо за астигматизъм. Синът ми има също, доста силен при това, аз упорито отказвам да му сложа очила, но виждам, че все повече се взира, за да види картинка, буквички... въобще сме до под кривата круша... и при него много трудно става с упражнения, една форумска дружка ми помогна, направи ми едни карти, с които уж да играем, но той се инати и чуе ли, че става въпрос за очите, не иска нищо да прави. Страх ме е да не му вредя, като не му слагам очила, страх ме е и че като му сложа, все едно му давам патерици, с които ще свикне и няма да може да махне после. А и просто не искам да го гледам с очила, той е спортно и подвижно дете, няма да му е лесно... Както и да е, вероятно няма да участвам активно в темата, но ще се радвам да науча за някакви успехи в алтернативното лечение на астигматизма. Дори само да споделиш някакви интересни неща, които си чела.

# 91
Mariq защо не пробвате с упражненията на Норбеков, чела съм че за очите са невероятни и много хора са махнали очилата с тях. Сега видях на страницата, че организират и детски курс.
http://www.norbekov.bg/index.php?option=com_content&task=blo … =23&Itemid=53

# 92
Mariq защо не пробвате с упражненията на Норбеков, чела съм че за очите са невероятни и много хора са махнали очилата с тях. Сега видях на страницата, че организират и детски курс.
http://www.norbekov.bg/index.php?option=com_content&task=blo … =23&Itemid=53
имаш ли идея каква е цената на кърса за възрастни? много ме заинтересува  Flutter

# 93
И аз съм работила по метода Силва, и с други методи/Фън Шуй с написани утвърждения /  Много съм доволна, защото дава  резултати. Heart Eyes

Това с таблото с детайлите и аз го направих преди време. Сложих картинки на хубава  къща и кола, каквито исках. Освен това  залепих картички от държавите, които исках да посетя! За сега си   "получих  колата"  и  повечето от мечтаните места от таблото,  вече съм посетила Laughing  ...за къщата все още чакам... Joy

# 94
пРИВЕТ НА ВСИЧКИ ! Чета , чета ,чета и да си призная не всицко разбирам .Ясно ми е за какво става въпрос , защото съм карала курса оздравителният на Норбеков , изчела съм всичките му книги , на Кехоу - също , гледала съм филма за Водата , за Тайната / дори ми стана малко като учебник / , НО НЕ РАЗБИРАМ ЗА КАКЪВ МЕТОД НА СИЛВА , СТАВА ВЪПРОС ? И къде мога да разбера повече за него?
За курса на Норбеков мога да кажа , че е страхотен , чудесен - разбираш как си живял до сега , и какви възможности имаш.Целият свят се променя и се наглася спрямо теб- поне моето чувство беше такова.За съжаление не проявих постоянство и си загубих настройката.Но ако имах възможност - бих го изкарала наново .
Ако има желаещи моля ви - обяснете ми за метода Силва... Praynig

# 95
klem4e , може би ще е най-добре да прочетеш книгите на Хосе Силва  Wink Както се казва по-добре е веднъж да прочетеш, отколкото сто пъти да ти разкажат  Hug
Можеш да си ги дръпнеш оттук -  http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%F1%E8%EB%E2%E0
ЧервеноВинце , поздравления за успехите ти   bouquet  Да се похвалиш и за къщата като му дойде времето!  Peace
Ина, спомням си, че и на мен ми беше трудно да определя моментното си състояние, когато четох за процесите на Абрахам  newsm78 Малко от тях съм прилагала и нямам особени впечатления. Май пак ще прочета книгата по-натам - вече с практическа насоченост. Ти започна ли да ги прилагаш?
darena , поздрави  Hug

# 96
Ина, спомням си, че и на мен ми беше трудно да определя моментното си състояние, когато четох за процесите на Абрахам  newsm78 Малко от тях съм прилагала и нямам особени впечатления. Май пак ще прочета книгата по-натам - вече с практическа насоченост. Ти започна ли да ги прилагаш?
Предполагам, че повечето от нас комбинират няколко метода. Лично на мен ми е малко трудно да разбера точното състояние , което се има предвид там между състояние ...........и състояние........., още повече , че обикновенно трябва да предизивкваш в себе си емоция на радост и въодошевление, заради това,че очакваното от теб нещо вече е предизвикало някакви желани положителни емоции.
за сега най-добре се справям с утвържденията - май ми е най- лесно. визуализацията ми се отдава малко трудно , по скоро тече някаква мисъл за определени действия. За съжаление не виждам филм, но пък дори и така ми са се случили някои пожелани неща.
За себе си мога да кажа, че за разлика от други пъти в този отрязък от време съм изключилтелно редовна в упражненията и то поняколко пъти на ден, защото имам време. Резултат ще дойде. Мисля, си че ще е съвсем скоро. В един момент като откриеш подобно учение искаш всичко да се случи наведнъж. така беше и преди месец и половина за мен. Сега вече мисля, че съм си изяснила приоритетите и карам едно по едно.  Опитвам се да правя едно утвърждение и една визуализация, за да са ми по концентрирани мислите. "За всичко има достатъчно време "- едно от утвържденията на Кехоу.

Радвам се ,че споделяме и задаваме въпроси и благодаря на всички които се включват по темата, защото всеки един ни обогатява. Благодаря Ви!

# 97
Здравейте всички!!  bouquet Hug
Аз много отдавна не съм писала, но редовно чета. Много ме радва тази тема.

# 98
О, облаче, привет!   bouquet  Ами пиши, де - и ние да се радваме  Simple Smile
Ина, права си, че всичко това изисква доста време, за да се практикуват упражненията и да има резултат. И си права за това, че резултат ще дойде скоро Peace

# 99
По повод практикуването на утвърждения Луиз Хей пише, че е възможно в началото да настъпи известно влошаване в областта, която се опитваме да променим. Тя казва, че това не е лошо и че е знак, че ситуацията е започнала да се променя. Положителните твърдения са се задействали и че не трябва да се отчайваме, а напротив - да продължаваме. Вие забелязвали ли сте подобен развой?  newsm78  Аз лично нямам такива наблюдения, но явно е възможно...

# 100
имаш ли идея каква е цената на кърса за възрастни? много ме заинтересува  Flutter

преди 3 години в беше към 200 лв... за 10 дни занимания. Сега незная . виж в сайта на Норбеков, сигурно в техния форум се обсъжа, или пък може да направиш запитване
http://www.norbekov.bg/

# 101
За себе си мога да кажа, че за разлика от други пъти в този отрязък от време съм изключително редовна в упражненията и то поняколко пъти на ден, защото имам време. Резултат ще дойде. Мисля, си че ще е съвсем скоро.

Понеже  аз имам много малко време се питам, дали ако заниманията ми не са редовни - правя въобще нещо ? Преди време се занимавах всяка вечер и сутрин със Силва. Сега обаче - не. Всяки ден правя по нещо т.е . поне си повтарям няколко пъти утвърждението, в 50 % от случаите успявам с визуализациите, понякога със методът на Силва, понякога пиша утвърженията. И си измислих нещо - понеже често влизам в пощенската си кутия- смених си паролата- направих я една дума, която изразява утвърждението ми.

Мисля си, дали да не отворим една тема в която да съберем линкове на книги по темата - за теглене или просто книги- защото станаха много. И всеки да споделя - какво съдържа книгата, как му е подействала, кое е полезното и т.н. Особено се интересувам от книгите за теглене , защото ми се иска първо да прочета зада реша дали искам да я имам. Какво ще кажете?

Последна редакция: пт, 19 сеп 2008, 23:37 от darena

# 102
# 103
  • София-в сърцата на моите деца
Радвам ви се... Hug

# 104
Здравейте момичета,
Нуждая се спешно от вашата помощ....
Аз по принцип се определям като силен и позитивен човек, постигнали сме много в този живот с моето семейство.... но от 1 месец имам някакъв проблем с крака /някакъв абцес -зачервява ми се, оттича и ме боли адски/ и съм изпаднала в някаква дупка- плача на моменти, отчайвам се...

Близо 20 дни стисках зъби и си мислех, че ще оздравее местото, докато на 08 септември ме приеха в болница и започнаха да ми слагат 2 антибиотика, преди 3 дни ме изписаха, но пак взе да ми се появява нещо червено.

Моля помогнете ми - как да формулирам утвърждението си - искам да се открие причината за този абцес на крака ми, да попадна на подходящ доктор, който да ми разпознае симптомите на заболяването - втрисане, тръпки, отпадналост на тялото, болки в гърлото, да оздравея напълно...

Много благодаря предварително.... Бъдете здрави

Общи условия

Активация на акаунт