Подсъзнанието може всичко 2

• 78 822
  • 636
  •   2
Отговори
# 495

nataliika, мерси за линка!  Hug
хубав ден на всички!   bouquet

# 496
  • България
Аз си харесах някои работи от сайта Laughing,като това:
Ако човек се намира в тежка жизнена ситуация, ( а той не би бил там, ако вибрацията му не е била в синхрон с вибрацията на тази ситуация), то тогава трябва да намери начин да се почувства малко по-добре, и малко по-добре….докато новата, подобрена вибрация не извика нови ситуации, хора, събития в живота на страдащия човек. Не е възможно, оплаквайки се, да се привлекат по-добри жизнени условия – вибрацията на оплакването и недоволството е твърде далече от вибрацията на Добруването. За да се привлече Добруване, мислите и чувствата на индивида трябва да отговарят на вибрацията на Добруването.

# 497
Интересен е сайтът, но Desss е права, че е с комерсиална насоченост... то не че има нещо лошо в това  Simple Smile
Уффф, тази работа с "пускането" на желанията хич нещо не ми се вижда лесна... Особено ако искаш много да стане дадено нещо. За по-маловажните неща е лесно да пуснеш желанието и да го забравиш, но за по-важните не е така просто  Crazy

# 498
  • Добрич
Според мен и филмът "Тайната" е направен с комерсиална насоченост, за да има приходи от него. Въпреки това като цяло мисля, че влияе положително на тези, които са го гледали. Или поне води до размисли тези, които никога няма да се хванат да прочетат книга на подобна тематика, но биха изгледали един филм. От тази гледна точка може да има полза от филма и сайта. Дори стилът, по който е поднесена информацията на пръв поглед да дразни.

# 499
това не е само сайт, а жената води и такива курсове
(бих са записала дори и само заради освобождаването на желанието  Twisted Evil )

пуснах сайта, защото се надявах някой да е ходил на лекциите и да каже как е  Simple Smile

близо ми е до вкъщи и много му се чудя................. ама сега имам малко командировки
и ще пробвам да се организирам към средата на ноември

"ключът" на джо витале на мен дойде комерсиализиран, всяка глава е представяне на метод на негов "колега", дори и сайтовете им е сложил........... ама е интересна

# 500
  • Добрич
това не е само сайт, а жената води и такива курсове .
(бих са записала дори и само заради освобождаването на желанието   )....

Точно за това според мен информацията изглежда поднесена комерсиално.  Само, че човек може да прочете написаното в сайта и без да се записва на курс. А и какво толкова значение има как точно е поднесена информацията ако допринася за самоусъвършенстването ни?.... Изглежда, че всички сме попадали и на други комерсиално поднесени неща.

nataliika, ако имаш желание да се запишеш винаги можеш да го направиш.  Дори да не научиш много нови неща курсът едва ли ще ти навреди.

# 501
Има още една тема като нашата, тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=340862.0  Simple Smile

# 502
  • Tам през Атлантическия океан
ХихиК  Wink и аз я видях  Whistling  там голяма част са с вчечатления от филма "Тайната"

Чесно да си кажа филма ми попадна когато вече бях чела за  Метода Силва и някак си много "агресивен" ми се видя ....но го изгледах  Sunglasses

Момичета а не сте ли забелязали че вс.автори на подобен вид литература са все американци  Rolling Eyes (поне с такова впечатл.останах Кехоу,Силва, Хей ....)

# 503
Да, вярно, Desss , не се бях замисляла, наистина има такова нещо... Защо ли е така? Явно американската нация е с нещо много по-различна от останалите. Макар че в болшинството си е много материалистична. И консумира материални неща.
И Луиз Хей е американка, и Флорънс Сковал Шин... И различни учители по йога, които практикуват на Запад, отиват именно в Америка.. Но не зная с какво Новия свят е толкова по-различен от Стария..

# 504
Повечето американци са по природа оптимисти и винаги подхождат с вяра в бъдещето си и в собствения си успех. Те просто са свикнали да не се предават лесно. Това си е и до манталитет, и до възпитание.
Няма да забравя един финал или полуфинал бягане на олимпийските игри сега в Пекин! Ами американеца още преди старта имаше излъчване на победител Simple Smile Той вече беше победил още стъпвайки на пистата! А знаем всички колко са изравнени силите там и става въпрос за стотни от секундата. Ами победи си човекът  Whistling
Така че не е никак учудващо, че повечето писатели на подобни книги са американци  Simple Smile
Въпросът е дали ще имаме и успешен български автор?  Rolling Eyes

# 505
ааа, да не забравяме Норбеков, пък и напоследък много се шуми върху книгата не един немски автор - Не пипай тази книга, и Бербел Мор е германка, емил куе пък бил французин....сигурно има още доста примери

# 506

Няма да забравя един финал или полуфинал бягане на олимпийските игри сега в Пекин! Ами американеца още преди старта имаше излъчване на победител Simple Smile

ами онзи, който спечели сума ти медали при плувците- не мога да се сетя името му, много се говореше, че все слушал нещо на айпода си преди всяко състезание и накрая се разбра, че слушал някаква песен, в която се пеело: "аз съм най-добрият, аз не съм позитивен, аз съм определящ" Wink

американците като, че ли са най-склонни да се усъвършенстват май тук на Стария континент като, че ли сме по-мързеливи в това отношение, за нас българите пък да не говорим....

# 507
  • София

Няма да забравя един финал или полуфинал бягане на олимпийските игри сега в Пекин! Ами американеца още преди старта имаше излъчване на победител Simple Smile

ами онзи, който спечели сума ти медали при плувците- не мога да се сетя името му, много се говореше, че все слушал нещо на айпода си преди всяко състезание и накрая се разбра, че слушал някаква песен, в която се пеело: "аз съм най-добрият, аз не съм позитивен, аз съм определящ" Wink

американците като, че ли са най-склонни да се усъвършенстват май тук на Стария континент като, че ли сме по-мързеливи в това отношение, за нас българите пък да не говорим....
ми те не случайно живеят в страната на неограничените възможности, където всичко е възможно. така и мислят....ние иммаме път да извървим за да мислят хората масово като американците , но само в тази насока. иначе аз не съм им привърженик, харесвам само самочувствието, увереността и способността им да си живеят живота..

# 508
  • България
Да ви запитам като на4инаеща... Crazy
Как определяте желанията си  и дали те са добри за вас?Аз съм имала слу4аи, когато желанията ми са се сбъдвали,но после не ги искам и съм се видяла в 4удо как да ги "махна"Mr. Green.
Тоест,как знаем кое е добре за нас или не? newsm78

# 509
Мдаа, Майкъл Фелпс - май го наричаха "извънземния"  Simple Smile

Да ви запитам като на4инаеща... Crazy
Как определяте желанията си  и дали те са добри за вас?Аз съм имала слу4аи, когато желанията ми са се сбъдвали,но после не ги искам и съм се видяла в 4удо как да ги "махна"Mr. Green.
Тоест,как знаем кое е добре за нас или не? newsm78

Ами няма как да знаем дали това, което желаем е най-доброто за нас. Това вече го бяхме обсъждали по-напред в темата  Peace
Има една поговорка - Господ наказва човек като сбъдва желанията му. Затова трябва много внимателно да обмисляме какво искаме и дали то е добро за нас. Защото може да се окаже, че именно несбъдването на някое наше желание е по-доброто за нас от гледна точка на бъдещето.
Напълно е вероятно докато ние страдаме, че някое наше желание не се сбъдва и не се сбъдва, Вселената да ни готви нещо още по-добро от това, което желаем      bouquet

Сега се сещам за един от основните духовни закони, който не трябва да забравяме - Това, което се случва с нас и респективно - това,което не се случва, е най-доброто за нас от еволюционна гледна точка. Лично аз съм имала вече доста случаи да се убедя в неговата истинност      bouquet

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 11:49 от mijjjka

Общи условия

Активация на акаунт