Гледах... Хареса ми... Препоръчвам! - IX. Серия

• 51 674
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
Никол Кидман някак си я възприемам като актриса, но не като нещо кой знае колко специално, за разлика например от Рене Зелуегър Grinning

Ау, не.  Rolling Eyes Аз съм на точно обратното мнение. Предпочитам да гледам Никол К. пред Рене З. Последната гледах скоро в Белият олеандър и се зарадвах като умря (във филма).  Blush Такава преструвана е, и толкова изкуствена...  Sick И как си цупи устните постоянно... Много не дразни това.  Embarassed
Никол К. поне изглежда в много от ролите си естествена и натурална.

Двете заедно съм ги гледала в Cold Mountain (2003). Силен филм, заслужава си гледането. Естествено, че имам забележки и по него...  Blush

Аз изледах Sleuth (2007). Сега ще пусна и Sleuth (1972). После ще коментирам.

П.С. Някоя от вас да е гледала този филм? Girl with a Pearl Earring

Да! Много ми хареса на мен. Препоръчвам ти го. Изпитах наслада като го гледах. Но трябва да се отбележи, че аз съм доста влюбена в холандските художници.  Crazy

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 22:29 от cubbit

# 166
  • в сърцето на един мъж...
Двете заедно съм ги гледала в Cold Mountain (2003). Силен филм, заслужава си гледането. Естествено, че имам забележки и по него...  Blush
П.С. Някоя от вас да е гледала този филм? Girl with a Pearl Earring

Да! Много ми хареса на мен. Препоръчвам ти го. Изпитах наслада като го гледах. Но трябва да се отбележи, че аз съм доста влюбена в холандските художници.  Crazy

В "Студената планина" и на мен ми харесаха двете като тандем, но Никол Кидман по принцип ми хареса като изпълнение само в "Широко затворени очи". Сигурна съм, че е много талантлива актриса, но ми стои ужасно кукленско. Иначе съм гледала почти всичко, което е направила, без "Часовете". Не мога да я изкарам от сянката на Том Круз, не знам защо. Винаги ще ги свързвам като екранен тандем и от там тя ми се губи Confused
Аз съм влюбена в Колин Фърт Embarassed Та докато търсих филми със Силиан Мърфи/героя от "The Wind That Shakes Barely"/ попаднах на този филм и сега реших да си го дръпна, понеже ме заинтригува историята Grinning

# 167
  • Бургас
"Момичето с перлената обица" - не е лош, с голям интерес го изгледах, заради Вермеер (Колин Фърт)  Heart Eyes, но тъй като съм чела книгата, искрено ви я препоръчвам, много е интересна, увлекателно е обяснено и за художника, начинът, по който рисува, направо ще закопнеете да видите и другите му картини. Wink
А Рене Зулуегър (това няма общо с темата за филмите, извинете ме) - наистина много си цупи устните, направо не мога да повярвам, даже наскоро се чудих да не и е някакъв дефект така да и стоят, но не - прави се!
Също ме дразни Сара Дж. Паркър (в прочутия сериал) как все си облизва горната устна, тъкмо се загледам в нещо, заслушам се и тя - хоп! Имат си разни трикове холивудските актриси, явно. Grinning

# 168
Аз съм влюбена в Колин Фърт Embarassed
То това не е много трудно.  Wink
Аз го гледах за първи път в "Pride and Prejudice" (1995) и с нетърпение чакам да гледам Mamma Mia! (2008), където дори пее.  Crazy
performer: "Our Last Summer", "Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)", "Voulez-Vous", "I Do, I Do, I Do, I Do, I Do", "When All Is Said And Done", "Mamma Mia (Reprise)", "I Have A Dream (Reprise)"
Честно казано той хич не е мой тип дори, не знам какво има в него, но много го харесвам.

# 169
Мдаа, там беше моя първи досег с него Mr. Green За мен винаги образа на Дарси е изглеждал по този начин и не знам защо, но Колин Фърт е типичния английски джентълмен от онези години. Има убийствено джентълменско-английско излъчване, което просто ме убива Heart Eyes Мой тип също не е, но както и Рупърт Евърет има някаква енигма в тях, както и в ролите, които правят. А "Мамма миа" го чакам с огромно нетърпение да излезе по-добро качество и да проверя как са се справили Laughing
Ох, личи си колко го харесвам тоя актьор smile3505

# 170
И аз съм от почитателките на Колин Фърт Crazy, и аз като cubbit не знам какво толкова му харесвам, но наистина има нещо в него, което го прави различен.

Че е перфектният джентълмен, това е ясно, оценявам това.

Но за мен Вермеер като Колин Фърт и обратното беше откритието на века. Crazy 

А в Мамма миа не пее кой знае колко (горкият Пиърс Броснан е зает с това през повечето време, хич не му отива, честно казано), да не говорим, че не е и съвсем праволинеен, ако ме разбирате... Но все пак си заслужава да се види.

# 171
А-а-а, в Mamma Mia e  по-скоро забавен, отколкото  Heart Eyes , мога да кажа за филма, че е най-забавният филм, който съм гледала тази година. Но съм на мнение, че много хора ще го охарактеризират като "боза" и "пълна глупост". Според очакванията.... А според мен дори някой да е бил безразличен към АББА след филма ще стане неизбежно почитател (аз, да уточня, не бях горещ почитател до този момент Wink)

# 172
А, аз АББА си ги харесвах навремето (бях ги позабравила напоследък и сега си припомних наистина прекрасни песни), а и филмът откъм визия и атмосфера е страхотен (писах и по-горе).

Но мен този тип филм-мюзикъл ме изнервят (8 жени и т.н., сега не се сещам), просто в момента, в който трябва да се каже нещо сериозно, а героят зине та запее, мен ме напушва истеричен смях.  Laughing

# 173
  • Toronto
Оппа, и аз да скоча във фенклуба на Колин Фърт  Laughing И на Рене Зелуегър, много си я харесвам, каквото щете ми казвайте. И в тази връзка, къде могат да се видят заедно? В "Бриджит Джоууууууунс"! Laughing Laughing Laughing Не знам за вас, но аз си умрях от смях на този филм, изключително много ме разтовари и ми е една от любимите романтични комедии. Бях стигнала дотам, да го пускам на всеки, който дойде на гости и да се сърдя, ако не гледа достатъчно внимателно или пък пропусне да се засмее на някой смешен за мен момент.  Joy
Току що гледах "Жива плът", този Хавиер Бардем ще ме довърши! Пак беше съвършено различен! Rolling Eyes Просто не знам какво да кажа повече, уникален е.

# 174
Но мен този тип филм-мюзикъл ме изнервят (8 жени и т.н., сега не се сещам), просто в момента, в който трябва да се каже нещо сериозно, а героят зине та запее, мен ме напушва истеричен смях.  Laughing

Аз пък точно обратно - винаги съм обичала мюзикалите. Направо полудявам от удоволствие.  Peace
Моят абсолютен фаворит, номер едно за всички времена е Jesus Christ Superstar (1973) с божествения Ted Neeley.
Държа да отбележа, че съм върл атеист и на това произведение се наслаждавам като на изкуство и няма ни най-малък религиозен елемент. Който го е гледал, знае за какво говоря.
Трябва да се има предвид, че мюзикълът е правен по хипарско време, което е видно във всяка секунда от лентата - Джудас е черен, Мери е индианка, Пилат Понтийски носи големи слънчеви очила, цар Ирод е дебилно нахилен, разбирай напушен, Каяфа и Анас са ултра готик и всички вкупом пристигат с раздрънкан рейс... И Тед Нийли е най-божествения човек, който според единствен е в състояние да играе Джизъс.  Peace

http://www.youtube.com/watch?v=pCB_UuQZO4k 1. Overture (разбира се без пеене, в чест на Котка  Mr. Green)
http://www.youtube.com/watch?v=Sa3yG1j_9pc 8. Simon Zealotes (пример за балет  Flutter)
http://www.youtube.com/watch?v=rDHoTOgeNWE 14. Gethsemane ("разговорът" на Джизъс с Господ, много силен момент)

И не на последно място, няма смисъл да гледате мюзикъла, ако не разбирате какво пеят. Тексът е изключително важен. На заинтересуваните, ето версия със субтитри. Надявам се да са преведени читаво. http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=69781 Не се подлъгвайте да гледате рок-операта от 2000. Започнете първо с оригинала от 1973.  Simple Smile

Личи ми колко съм пристрастена, нали...  Rolling Eyes

# 175
  • София
лелее, колко сте изписали ooooh!

В "Студената планина" и на мен ми харесаха двете като тандем, но Никол Кидман по принцип ми хареса като изпълнение само в "Широко затворени очи". Сигурна съм, че е много талантлива актриса, но ми стои ужасно кукленско. Иначе съм гледала почти всичко, което е направила, без "Часовете". Не мога да я изкарам от сянката на Том Круз, не знам защо. Винаги ще ги свързвам като екранен тандем и от там тя ми се губи Confused

мисля, че прави най-добрата си роля в "Часовете". може да ти обърне представата за нея наистина Peace
Том Круз Sick тоя пич ми е абсолютно противен. много се радвам, че раздялата на Никол Кидман с него й се отрази така добре и след това тя направи най-силните си роли. а той се ожени за онова дърво и стана още по-посредствен актьор Mr. Green

Рене Зелката...криво-ляво я харесвам. има и добри, и лоши роли. физически ми е неприятна, но по-скоро я определям като добра актриса Wink

моята любимка е Чарлийз Терон - направо ставам обратна за нея Blush Mr. Green, такава радост ми е за окото, освен че е супер истинска във филмите си. другата ми любимка е Моника Белучи. тая мадама ми е олицетворение на интелигентния сексапил - кво ли значи това, идея нямам, ама така ми дойде, няма да го трия Thinking

Колин Фърт в момента просто не мога да се сетя как изглежда. щом е така, значи ми не ме е впечатлил с нищо. newsm78 извинения пред фен клуба Blush

Jesus Christ Superstar (1973) - нещо не можах да го изтърпя newsm78 май трябва специална нагласа за тоя тип филми, щом така и не догледах "Коса" и "Ах, този джаз" . а иначе уж има и мюзикъли, които харесвам newsm78 да си призная нещо без бой - трудно се решавам да пусна стар филм. много рядко, в много специална нагласа сядам и гледам филм правен преди 1990 г. - така веднъж на един дъх изгледах два-три на Роман Полански, по моята класация ултра стари. обаче тея моменти ми идват много рядко - два-три пъти в годината.

# 176
Хихи, затова сме различни, да харесваме различни неща Wink За Чарлийз Терон ще се съглася с две ръце с теб - невероятна актриса е Peace
Jesus Christ Superstar (1973) - нямах нерви да го изгледам, но това явно е по други причини, а не защото не съм фен на жанра. За сметка на това пък, "Коса" и "Ах, този джаз" са ми любимите и са ми фаворити в класацията за такива филми!
Колин Фърт е пича дето се жени за Рене Зелауегър в "Дневника на Бриджит Джоунс" Laughing

# 177
  • София
Колин Фърт е пича дето се жени за Рене Зелауегър в "Дневника на Бриджит Джоунс" Laughing

не се разминах с търсачката на Гугъл. и АААУУУ, мислех си за един по-готин Колин (Farrell), но не и за този. този ми е супер-анти-не-мой-тип.

# 178
  • Toronto
не се разминах с търсачката на Гугъл. и АААУУУ, мислех си за един по-готин Колин (Farrell), но не и за този. този ми е супер-анти-не-мой-тип.
Eee, той така като го гледаш по снимки не знам чий тип може да бъде, не е някакъв хубавец. Обаче има някакво страхотно излъчване, което те грабва. Ама ти щом не можеш да се сетиш, значе не те е грабнал... от малкото си  Laughing Hug Между другото като гледаш Хавиер Бардем на снимки, какво? И той не е красавец. Вчера даже прочетох мнение, че бил приличал на грубиян и мръсник!  Laughing

# 179
  • Paris

И аз го издирвах, и мой тип не е.
Оня ден си мислех за Чарлийз, докато гледах "Beyond borders". Разочароващо за мен, Анджелина показа доста слаба игра, имаше няколко много силни момента, които тя просто "прецака". За съжаление това красиво лице не показа емоцията, която се очакваше. За разлика от Чарлийз, която освен красота има и много, много талант.
Споделям мнението на Aurora и за Моника Белучи-ненадмината Peace
Гледах вчера "Няма място за старите кучета" и се чудех-струваше ли си да гледам толкова кървища, за да видя поредното превъплъщение на Хавиер. Май не newsm78

Общи условия

Активация на акаунт