Гледах... Хареса ми... Препоръчвам! - IX. Серия

• 51 675
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
  • София
мда, трябва да призная, че Анджелина е доста посредствена актриса. не ме кефи. иначе е хубава много, спор няма.
а пък мъжа й Брад Пит? него още не сме го изклюкарили?
много ми е любим, как пък по-горе като изброявах топ 10-ката ми го забравих?! любимата му роля ми е в "Седем години в Тибет" Heart Eyes
голяма роля прави и в "Гепи".. и не на последно място един от любимите ми "Боен клуб"...ооо, и в "Седем" - и двата  на Финчър, сигурно няма човек не само в темата ни, а в целия форум дето да не ги е гледал:)
гледала съм почти всички филми с него и повечето много ми харесват. а и въпреки, че толкова  лимонадени типове не са баш мой тип, този пич ми е много секси, много мъжкар. както беше казала една певица за него "Една нощ в компания на... да кажем лесбийки, бяхме в бар, където момчета играеха баскетбол в басейна. Бяхме зяпнали Брад и всички се съгласихме, че той би могъл да промени женското съзнание".  Laughing

# 181
  • Universe
За мен Джоли прави много силни роли в
ЛУДИ ГОДИНИ - GIRL, INTERRUPTED -http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=116666&hit=1
и
ДЖИА - GIA - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=135419&hit=1

Тогава не беше толкова известна и толкова тунингована /даже килограмите й са отгоре/, но пък тези й две роли са изключително запомнящи.
Препоръчвам Ви ги, особено, ако не знаете, че Джия Каранджи е първата жена/супер модел/, официално умряла от спин. Ето малко за нея - http://gia-carangi.hit.bg/biography.html

# 182
  • София
За мен Джоли прави много силни роли в
ЛУДИ ГОДИНИ - GIRL, INTERRUPTED -http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=116666&hit=1
и
ДЖИА - GIA - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=135419&hit=1

Тогава не беше толкова известна и толкова тунингована /даже килограмите й са отгоре/, но пък тези й две роли са изключително запомнящи.
Препоръчвам Ви ги, особено, ако не знаете, че Джия Каранджи е първата жена/супер модел/, официално умряла от спин. Ето малко за нея - http://gia-carangi.hit.bg/biography.html

мда, гледала съм и двата. в Джия ми хареса...в Луди години не особено, обаче пак не ми достига много, за да заличи бозите, в които редовно се снима (томбрайдъровци, мисистъримисиссмитовци, неуловими и прочее)...нооо не се гледат лесно 6 деца, трябват си мащабни продукции за тая работа.

п.п. в Джия е неузнаваема, от такъв кофти крак там как успя да извае тея форми по-късно, още ми е чудно newsm78

# 183
  • Universe
п.п. в Джия е неузнаваема, от такъв кофти крак там как успя да извае тея форми по-късно, още ми е чудно newsm78

Даже и целулитче си имаше жената hahaha hahaha hahaha

Хич не ми е чудно - рецептата е банкова сметка +скалпел  Peace Сега, ако мъжът ми чете, ще каже "Много сте злобни, жените... Thinking Crossing Arms"

Angelina Jolie as Gia - http://www.youtube.com/watch?v=3_Y4O8i6YJ0&feature=related

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 12:34 от lenny_pld

# 184
  • Paris
В Джия прави наистина силна роля, може би защото самата тя беше бунтарка. Самата роля и пасваше идеално.
Не знаех, че има силикон, гърдити й изглеждат съвсем естествени. newsm78

# 185
  • София
В Джия прави наистина силна роля, може би защото самата тя беше бунтарка. Самата роля и пасваше идеално.
Не знаех, че има силикон, гърдити й изглеждат съвсем естествени. newsm78

мисля, че Лени имаше предвид скалпел на бедрата.

# 186
  • Пазарджик/Лондон
И мен ме пишете във фен клуба на Колин Фърт - за мен той си остава ненадминат като Дарси, другите не мога да ги възприема, и в "Бриджит Джоунс" много ми хареса , а и в "Наистина любов".За Чарлийз Терон и Моника Белучи мога да кажа - невероятни, направо неземни Heart Eyes.

# 187
Jesus Christ Superstar (1973) си го изслушах с кеф докато работех на компютъра, пуснаха го наскоро по бТВ май беше в късните часове, но да седна да го гледам е друг въпрос, трудно би станало. Simple Smile

А "Коса" и "Ах, този джаз" ги обожавам, гледала съм ги сигурно по повече от 20 пъти, но все пак не става дума за точно този тип мюзикъл, където си пеят вместо да говорят, нали така? Laughing

# 188
  • в сърцето на един мъж...
Аелис, като ти гледам аватарчето - още една качествена актриса има в групата! Peace
Коте, как бе - пеят си хората - отива на война и пее, вместо да се тръшка, че замества приятеля си, тва пак е такъв мюзикъл Laughing

# 189
Коте, как бе - пеят си хората - отива на война и пее, вместо да се тръшка, че замества приятеля си, тва пак е такъв мюзикъл Laughing

Ами не, струва ми се, че не същото, има пеене в определени моменти, но то не замества нормалния разговор все пак. Simple Smile

# 190
Не знам какво ми прещрака, но пускам списък на всичко що е мюзикъл и е гледано от мен, разбира се не в хронологичен ред.  Wink
Убедена съм, че много от вас ще се учудят колко мюзикъли - за възрастни и деца, игрални и анимирани - са гледали, без да ги приемат като такива.
За помощ и сигурност ползвах този списък. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_musical_films_by_year

# Woodstock 1970
# Cabaret 1972 О, йе!
# Jesus Christ Superstar 1972 няма нужда от коментар повече
# New York, New York 1977
# Saturday Night Fever 1977 няма начин да сте пропуснали John Travolta
# Grease 1978 ...и Olivia Newton-John
# All That Jazz 1979 Ах!
# Hair 1979 Велик!

# Grease 2 1982 с Michelle Pfeiffer  #Crazy
# Pink Floyd The Wall 1982  Flutter
# Flashdance 1983 всеки го е гледал  Party
# Yentl 1983 с Barbra Streisand много хубава любовна история
# Staying Alive 1983 отново с Джони, сценарий, режисура и продуценство Sylvester Stallone  Wink
# The Cotton Club 1984 с Richard Gere и Diane Lane
# Purple Rain 1984 с лудия Artist Prince
# Dirty Dancing 1988 com'ooon  Wink
# The Little Mermaid (animated) 1989

# Dick Tracy 1990 с Madonna и куп други известности
# Beauty and the Beast (animated) 1991
# Aladdin (animated) 1992
# Little Nemo: Adventures in Slumberland (animated) 1992
# Tom and Jerry: The Movie 1993
# The Lion King (animated) 1994
# Pocahontas (animated) 1995
# Everyone Says I Love You 1996 на Уди Алън с Woody Allen, Drew Barrymore, Goldie Hawn, Edward Norton, Natalie Portman, Julia Roberts, Tim Roth
# Evita 1996 отново с Каката а.к.а. Мадона
# The Hunchback of Notre Dame (animated) 1996
# Anastasia (animated) 1997
# Hercules (animated) 1997
# Pooh's Grand Adventure: The Search for Christopher Robin (animated) 1997
# Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas (animated) 1997
# Mulan (animated) 1998
# The Prince of Egypt (animated) 1998
# Velvet Goldmine 1998 с Ewan McGregor, Jonathan Rhys Meyers, Christian Bale и Toni Collette. Бях писала в темата за този филм.
# Pocahontas II: Journey to a New World (animated) 1998
# The Lion King II: Simba's Pride (animated) 1998
# Tarzan (animated) 1999

# Dancer in the Dark 2000 на Lars von Trier с Björk и Catherine Deneuve. Прекрасен!
# Moulin Rouge! 2001
# Save the Last Dance 2001
# Chicago 2002 с Renée Zellweger, Catherine Zeta-Jones, Richard Gere и Queen Latifah
# 8 femmes 2002 с Catherine Deneuve, Isabelle Huppert, Emmanuelle Béart и Fanny Ardant
# 8 Mile 2002 ония бял рапър... аааа. Еминем
# The Phantom of the Opera 2004
# Dreamgirls 2006
# Happy Feet (animated) 2006
# Take the Lead 2006 с    Antonio Banderas
# August Rush 2007 писала съм и за този филм в темата
# Enchanted 2007 некви оскари спечели за песен, но според мен е пълна боза  Sick
# Mamma Mia! 2008 още не съм го гледала

Последна редакция: вт, 16 сеп 2008, 17:35 от cubbit

# 191
  • София
Понеже и аз съм сред почитателките на Колин Фърт, се сетих за един филм с него, който съм гледала преди доста години, но много ми хареса. Не го видях по-горе.

It's hard to be earnest (Трудно е да бъдеш сериозен) - малко игра на думи, защото и героя му се казваше Earnest.

# 192
  • Пазарджик/Лондон
Аелис, като ти гледам аватарчето - още една качествена актриса има в групата! Peace

Мда, качествена и красива  bouquet.

Понеже и аз съм сред почитателките на Колин Фърт, се сетих за един филм с него, който съм гледала преди доста години, но много ми хареса. Не го видях по-горе.

It's hard to be earnest (Трудно е да бъдеш сериозен) - малко игра на думи, защото и героя му се казваше Earnest.

Гледала съм го, хареса ми - лек и забавен Heart Eyes.

cubbit , на мен Enchanted ми хареса  Peace.

# 193
Здравейте  днес цял ден ви чета  ,кой харесва Колин Фърт и кой не  Laughing ,че и аз да се изкажа ,определено като артист е интригуващ ..понякога не е задължително да си кой знае колко красив за да  си достатъчно чаровен и пленителен ,за да те грабне с игра  Heart Eyes
Днес    гледах  Falling in Love , много благодаря че ме върнахте   няколко години назад   страхотен филм , Робърт Де Ниро   и Мерил Стрийп  правят прекрасна игра ..толкова естествени ,че притаяваш  дъх докато  ги гледаш Embarassed

# 194
cubbit , на мен Enchanted ми хареса  Peace.

Не съм го написала добре. Имах предвид, че песента, която спечели Оскара е пълна боза. То не че другите номинирани бяха по-добри...

Филмът и на мен ми хареса - любовна приказка и все пак доста Ню Йорк се вижда в него, а както съм писала неведнъж, имам слабост към филми, снимани тук.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт