Къде спортуват нашите деца?

• 259 743
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 660
Привет, за Славия - като дете ходех там на плуване в закрит басейн, но доколкото знам от доста години вече няма нито открит, нито закрит басейн. Ако някой има повече информация нека сподели.

# 661
  • sofia
Към мамите на плувци! Колко градуса е водата на басейна в който децата ви плуват?
Ние плуваме на 26градуса и ми се струва доста студена водата, а и детето винаги трепери от студ.

26 градуса е идеална температура за плуване. Peace Моите деца са били на басейн и при по студена вода.

# 662
  • В светлината на слънцето
Честно казано на едно табло отпред винаги пишат температурата на водата и на въздуха. За въздуха знам, че е 24, но на водата хич не съм поглеждала.  Thinking Но е факт, че след плуване Теди излиза трепереща и с посинели устни, но то така са повечето деца. Утре е на плуване, ще погледна колко градуса е водата.

# 663

Днес купих този модел тапи
Най-рано във вторник ще имам отзиви.

# 664
аз знам че водата е най добра между 25-28,ако е по топла по лесно се уморяваш

# 665

Водя малката и на кънки на "Славия", събота и неделя са заниманията, горещо препоръчвам, плаща се на ходене, а не за цял месец и се изумих колко малки деца се пързалят страхотно.

Славия работи ли вече?
Наистина ли има свободни пързалки?

# 666
  • София
И моето дете излиза от плуването подобно - треперещо, със студена кожа и посинели устни. Ние с таткото не издържахме и я спряхме зимния сезон, напролет по-интензивно Sad

# 667
  • В светлината на слънцето
Днес обърнах внимание какво пише на таблото за температурите. Та значи: на водата е 27 градуса, а на въздуха - 20. Но днес като цяло беше по-хладно в залата. Обикновено поддържат около 24 градуса температура за въздуха.

# 668
  • Sofia

Дъщеря ми ходи в 56 СОУ. Температурата на водата е 27 градуса, а на въздуха не зная колко е, но беше топло. Следващият път ще погледна колко е температурата на въздуха.

Последна редакция: нд, 25 окт 2009, 20:12 от ivben

# 669
  • София

Водя малката и на кънки на "Славия", събота и неделя са заниманията, горещо препоръчвам, плаща се на ходене, а не за цял месец и се изумих колко малки деца се пързалят страхотно.

Славия работи ли вече?
Наистина ли има свободни пързалки?

"Славия" работят от началото на октомври.  За свободна пързалка не мога да дам точна информация, предполагам, че има, но мисля че е по-рано от часа на тренировките. Мога да попитам следващия път, че ние тази седмица пропуснахме.

# 670
Нормалната температурата на водата в спортните бассейни е 24-28 градуса, не повече, защото иначе сърцето на активно плуващия човек сериазно се натоварва.
В детските бассейни, за деца до 7 години, би трябвало да е 30-32.  Но положението е различно обикновено, защото често малките деца плуват в бассейните за възрастни...
Трябва веднага да се разтриват с хавлии като излизат и да се топлят под душ или в сауна.

# 671
тази година още се чудя къде да продължи Робен да ходи на плуване - миналата година започна в Мусагеница в басейна на комплекс "Флайс", беше един път в Спортната палата, но са доста деца в група, а днес разбрах, че има плуване за малки деца и в басейна "Спартак".

Къде точно се намира този комплекс "Флайс"?

# 672
  • София
Здравейте! Моето питане също е за свободни пързалки, само че на Зимния, не на Славия.  Peace Имате ли идея колко са билетите съответно за деца и възрастни? В нета попадам на инфо само за графика. С малката кънки си имаме. А, и още нещо има ли някакви възрастови ограничения, т. е. дали ще я пуснат без проблем (на 4 г. е)? Мисля аз да си я уча да кара. Мерси предварително!  Hug

# 673
Ето графика на пързалката на Славия.

http://www.kunki.org/news.php

Моето питане е за учител, тренировки или нещо подобно за абсолютно начинаещи дечица (моята госпожица е на 5.9 години) на Славия или Зимния дворец. Аз лично не мога да карам, но детето проявява интерес и се чудя как да сложим началото. Помагайте мили мами   bouquet

Прочетох по-назад за Славия, но ако някой има инфо и за Двореца ще съм благодарна

# 674
  • София
Ето графика на пързалката на Славия.

http://www.kunki.org/news.php

Моето питане е за учител, тренировки или нещо подобно за абсолютно начинаещи дечица (моята госпожица е на 5.9 години) на Славия или Зимния дворец. Аз лично не мога да карам, но детето проявява интерес и се чудя как да сложим началото. Помагайте мили мами   bouquet

Прочетох по-назад за Славия, но ако някой има инфо и за Двореца ще съм благодарна

За Славия, отивате към 13ч. в събота и неделя, за да си вземете кънки (номерата на кънките са с около два номера над нормалния номер - примерно Рая носи 27 номер обувки, кънки й взимам 29). На касата казваш за кой учител искаш - знаех само за Еми и за това при нея ходи Рая. Оттам нататък, треньорката си поема децата и в началото можеш да влизаш на леда с детето и да го водиш покрай мантинелата, докато се престраши да се присъедини към групата.

За Зимния дворец, уроците са от 11ч., но повече не мога да кажа, тъй като ни е доста по-далече от Славия и не сме ходили. Предполагам, че цената няма да е кой знае колко по-различна, както и условията.

Избери си къде ти е по-близко и направо отивайте, възрастово ограничение за децата няма, на наша приятелка, момченцето е на 3г. и половина и е абсолютно начинаещо и няма проблеми на леда:)

Общи условия

Активация на акаунт