Къде спортуват нашите деца?

• 259 777
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 645
Моите момчета ги записах на Айкидо в 5-та гимназия.
Доволна съм , тренират доста, изморяват се и поне 3 пъти в седмицата вечер не са на компютъра.
Доволна съм и от учителя, много благ и споретен дух го усещам.

# 646
моя син го записах на футбол

# 647
а дъщеря ми е на 4 и ще я запиша на акробатика

# 648
  • София
marychery На колко години ги записа на плуване?

# 649
  • София
Моята щерка я записах на състезателни танци към "Дъга" - аз съм доволна, има напредък, въпреки че с едно друго момиченце са най-малки в групата. Обаче, Рая малко индивидуалист си пада и не й харесва да танцува по двойки Simple Smile Та идеята ми е да я пробвам и с друг спорт, като художествена гимнастика например. Гледах списък с клубовете, но ми се ще да чуя още мнения, ако има момиченца от тук, които ходят.
Водя малката и на кънки на "Славия", събота и неделя са заниманията, горещо препоръчвам, плаща се на ходене, а не за цял месец и се изумих колко малки деца се пързалят страхотно.

# 650
Аз искам да попитам за повече подробности за кънките на Славия?Мен ме устроива да го водя събота и неделя ,от колко часа са тренировките и колко се заплаща за треньор и за вход просто за да покараш без да те тренира някои,полезна ще ни е информация всякаква.Благодаря

# 651
тази година още се чудя къде да продължи Робен да ходи на плуване - миналата година започна в Мусагеница в басейна на комплекс "Флайс", беше един път в Спортната палата, но са доста деца в група, а днес разбрах, че има плуване за малки деца и в басейна "Спартак".

# 652
  • София
Аз искам да попитам за повече подробности за кънките на Славия?Мен ме устроива да го водя събота и неделя ,от колко часа са тренировките и колко се заплаща за треньор и за вход просто за да покараш без да те тренира някои,полезна ще ни е информация всякаква.Благодаря

Кънките са от 13:30, събота и неделя. Вход за пързалката - 3лв., наем на кънки - 5лв., по мой сметки за треньор остават 2лв., тъй като ние плащаме 10лв. за малката. Треньорката на Рая е Еми, като последният път я замества Надя, и двете са много мили и подхождат с разбиране към децата. Не знам обаче кога точно е свободната пързалка, но не пречи и ти да си вземеш кънки и да влезеш заедно с детето, но ако караш кънки, няма да е съвсем истинско каране Simple Smile

# 653
за ски къде записват,малката е на 5 и има желание

# 654
Витоша на Алеко.

# 655
Аз също мисля да запиша дъщеря ми на плуване в "Славия". Ще ходя да проверя часовете и поне 2 пъти седмично да спортува, а не да стои вкъщи пред телевизора.

# 656
  • BG
Има ли плуване в Славия? Може ли малко подробности?

# 657
viliko  благодаря,а от кога започва записването

# 658
здравейте и от мен някой може ли да ми препоръча във варна школа за народни танци за деца предварително благодаря

# 659
Към мамите на плувци! Колко градуса е водата на басейна в който децата ви плуват?
Ние плуваме на 26градуса и ми се струва доста студена водата, а и детето винаги трепери от студ.

Общи условия

Активация на акаунт