Къде спортуват нашите деца?

• 259 558
  • 2 058
  •   2
Отговори
# 1 305
Здравейте скъпи родители !

Баскетболен клуб ”Академик 17”  набира деца (родени 2000г. - 2003г.) за обучение по баскетбол.
Тренировките се провеждат събота и неделя в салона на 22-ро училище (Адрес: гр София, , бул. "Витоша."134) от 13.00ч.-14.00ч.(момчета) и от14.00ч.-15.00ч.(момичета) , от лицензирани треньори.

Месечна вноска - 20лв.          

Поради ограниченото време , в което салона е на разположение  ,  необходимата организация и подготовка свързани с провеждане на тренировките - желателно е да се свържете с нас преди да дойдете на място .

Телефони за контакт:    
0878 56 73 22                                                      
0883 48 97 58

Последна редакция: пн, 07 мар 2011, 22:33 от Akademik14

# 1 306
По темата:
Синът ми тренира футбол в СФКК Академик ( в ж.к."Младост").

# 1 307
Радвам се ! Не съм запознат с работата на колегите , но е важно  детето да спортува , да се движи , да е активно - посредством спорта да се развиват физическите(здраве,височина,регулиране на теглото и т.н) и психическите (дисциплина , воля за победа , отборен дух , отговорност , самочувствие и т.н.) му качества...

# 1 308
Дъщеря ми тренира синхронно плуване в Спортната палата и тае-куон-до в 66-то у-ще, клуб "Таекион". Синът ми е в клуб "Авитохол" по фехтовка

# 1 309
Моля ви, препоръчайте ми място за тренировки по айкидо за 7 г. момче. Предпочитани райони - център, Лозенец, Иван Вазов, Дианабад, Медицинска академия.
Темата е много обширна, няма как да я прегледам. Може би е хубаво да се направи систематизация на местата за спорт, за да е по-полезна.
Моля, пишете ми на лични. Благодаря предварително!

# 1 310
  • София
Айкидо знам само в 88-мо СОУ в Овча купел (наше приятелче още тренира там, ние се отказахме - все нещо не му харесва на моичкия);

Моят син тренира в 73-то СОУ следните спортове:
- фехтовка всеки вторник и четвъртък от 16 до 17 часа, 30 лв/месец;
- кикбокс семиконтакт понеделник, сряда и четвъртък от 18 до 19 часа, 35 или 40 лв/месец;
- шахмат - понеделник и четвъртък от 12,45, 30 лв/месец;
- баскетбол - понеделник, сряда и петък от 16,30 до 17,30 часа, 35 лв/месец.

От кикбокса се отказахме, въпреки че получи покана за тренировки с националния отбор на стадион Васил Левски, заради болки в ставите.

# 1 311
Браво, Пепеляши, как успява да ходи на всички спортове, че и да си учи уроците?!?

# 1 312
  • Sofia
Пепеляши и аз ако в училището на дъщеря ми имаше толкова възможности бих я записала да спортува. Имат само танци и тя е записана-15лв, и събота и неделя ходи на плуване

# 1 313
  • София
Айкидо знам само в 88-мо СОУ в Овча купел (наше приятелче още тренира там, ние се отказахме - все нещо не му харесва на моичкия);
Моят син тренира в 73-то СОУ следните спортове:
- фехтовка всеки вторник и четвъртък от 16 до 17 часа, 30 лв/месец;
- кикбокс семиконтакт понеделник, сряда и четвъртък от 18 до 19 часа, 35 или 40 лв/месец;
- шахмат - понеделник и четвъртък от 12,45, 30 лв/месец;
- баскетбол - понеделник, сряда и петък от 16,30 до 17,30 часа, 35 лв/месец.
От кикбокса се отказахме, въпреки че получи покана за тренировки с националния отбор на стадион Васил Левски, заради болки в ставите.
И моят първокласник е в 73-то.
До края на миналата седмица ходеше на баскетбол и шах в училище. От днес смени баскетбола с футбол. Пак в училище. Ходят с баща му да плуват някои дни след училище.
Големият тренира бокс в Университета.  
А в ОДЗ-то на малкия направиха истински мънички игрища с изкуствена трева за футбол и баскетбол. Съвсем като истински, но миниатюрни. И като тръгне на детска градина наесен, живот и здраве, ще тренира и двете. Сега е в яслата и още не ги щат.  Grinning
Та така - и тримата тренират /малкият още не, но има перспектива/, всеки в учебното си заведение. Всички сме доволни.

# 1 314
кикбокс яко! Отивайте да се ритате, че като се наложи, после вие да ритате  Peace

# 1 315
Да се уточним - източните бойни изкуства са по-скоро "изкуства", отколкото "бойни". В нашия клуб по тае-кун-до, например, имаме медитация, правим визуализации и други подобни упражнения, които помагат на енергетиката на тялото, пък и на психиката.
Да не говорим за дисциплината и взаимната помощ - все неща, които не се намират на улицата.

# 1 316
Здравейте скъпи родители !

Баскетболен клуб ”Академик 17”  набира деца (родени 2000г. - 2003г.) за обучение по баскетбол.
Тренировките се провеждат събота и неделя в салона на 22-ро училище (Адрес: гр София, , бул. "Витоша."134) от 13.00ч.-14.00ч.(момчета) и от14.00ч.-15.00ч.(момичета) , от лицензирани треньори.

Месечна вноска - 20лв.          

Поради ограниченото време , в което салона е на разположение  ,  необходимата организация и подготовка свързани с провеждане на тренировките - желателно е да се свържете с нас преди да дойдете на място .

Телефони за контакт:    
0878 56 73 22                                                      
0883 48 97 58

Момичета, синът ми ходеше на баскетбол в 22-ро няколко пъти зимата. Треньор му беше Антъни. Изключително симпатичен, внимателен и отдаден на работата си. Ако някоя от вас се двуоми искам да препоръчам възможносттта. Треньорката на момичетата също е бивша националка, млада и надъхана. Освен че треньорите са на ниво/Антъни не се отделяше от синът ми, показваше му, държеше му ръката..../ и базата в училището не е лоша. Когато е студено тренират в големия салон, а предполагам, че после ще ги изкарват на външните игрища.
 Аз много съжалявам, че синът ми не продължи да ходи, но поне вие може да се възползвате!

# 1 317
Моя  син ходи на плуване ,на Дианабад.Много съм доволна,той  също.

# 1 318
  • София
Браво, Пепеляши, как успява да ходи на всички спортове, че и да си учи уроците?!?

Simple Smile
Всичко това е по време на занималнята. Рядко се прибира с недовършено домашно.
Трябва да уточня, че занималнята ни е доста добра - организира се от Училищното настоятелство.
Някак успяват да ни осигурят спокойствието...

Пепеляши и аз ако в училището на дъщеря ми имаше толкова възможности бих я записала да спортува. Имат само танци и тя е записана-15лв, и събота и неделя ходи на плуване

При нас има и футбол, и волейбол, и танци, и други, но оставих на него да реши какво да бъде (освен шаха  Mr. Green ).
Сега сме намерили някакво временно равновесие с тези 3 спорта.

Иначе подивява...

# 1 319
Бих искала да науча повече за това как настоятелството организира занималня - звучи много алтернативно на фона на компромиса детето да "стои" някъде до вечерта.

Общи условия

Активация на акаунт