Къде спортуват нашите деца?

• 259 527
  • 2 058
  •   1
Отговори
# 1 635
Здравейте,

Има ли някое детенце, което да посещава футбол на стадион "Васил Левски"
Синът ми е на 6 и искам от март да го запиша на съботно-неделни тренировки там.

Предварително Благодаря!

# 1 636
  • Там, където ме обичат
В момента не спортуваме никъде. Sad

# 1 637
В началото на октомври писах за тренировките по айкидо, които посещава синът ми (второкласник) в базата на басеин Спартак. Към днешна дата мога да кажа, че сме много доволни, детето продължава да ходи с желание. Пиша тук, защото треньорът много би искал групата да нарасне, за да стане по-интересно и полезно и за самите деца. Сега групата е от 4 деца - три от децата са с жълт колан, едното е начинаещо. Групата е за възраст 7 до 14 години. Заниманията са във вторник и четвъртък от 9,30 до 10,30, защото децата са втора смяна на училище. Първият срок заниманията бяха следобяд. Цената е 40 лв за 8 посещения.
Ако някой проявява интерес, моля да ми пише на лични, за да дам координати на треньора и да кажа името на клуба.

# 1 638
Синът ми ходи на плуване и карате в детската градина. Има желание да продължи с плуването, но още не съм решила къде. Иска да ходи и на футбол -  Славия ни е най-близо като вариант.

# 1 639
Има ли интересни предложения за танци в района на Света Троица, Красна Поляна?

# 1 640
  • София
Моля за препоръка къде да запиша сина си да тренира баскетбол. На 13 години е и досега не е тренирал. Пробвахме в СК Овергаз, но не го взеха, защото бил съвсем начинаещ.  Rolling Eyes

# 1 641
  • I want it all and I want it now.
Моля за препоръка къде да запиша сина си да тренира баскетбол. На 13 години е и досега не е тренирал. Пробвахме в СК Овергаз, но не го взеха, защото бил съвсем начинаещ.  Rolling Eyes
Проверете тука. Баскетболен клуб “БУБА баскетбол”
1000 София, бул. „Евлоги Георгиев” № 38, Национален стадион „Васил Левски”
Направо можеш да питаш по тел.  http://www.bubabasket.com/bg/news.php?m=4&gender=0&age=1 ние тренирахме  преди 3години.    

# 1 642
  • София
Благодаря!  bouquet

# 1 643
  • София
Проверете тука. Баскетболен клуб “БУБА баскетбол”
1000 София, бул. „Евлоги Георгиев” № 38, Национален стадион „Васил Левски”
Направо можеш да питаш по тел.  http://www.bubabasket.com/bg/news.php?m=4&gender=0&age=1 ние тренирахме  преди 3години.    

Обадих се, но за съжаление не приемат нови деца по това време на годината. Sad

Отворена съм за още препоръки. Wink

# 1 644
  • I want it all and I want it now.
Прозвъни  ги и тези. http://www.lukoilacademic.net/page.php?n=18894&SiteID=450&view_id=18894

# 1 645
На стадион Септември (до пазара Иван Вазов) до преди 2 години имаше баскетболни отбори за различни възрасти, които приемаха всички желаещи деца. Питай там.
Преди няколко месеца в училище идваха треньори от някаква школа и набираха деца. Вярно, че става дума за 2-3 клас, но нищо не пречи да се провери и за по-големи. Тренировките бяха в зала Арена. За съжаление не помня името на школата, защото не ми е било нужно, но бих могла в следващите дни да проверя дали на таблото в училище е останало съобщението с координатите.

# 1 646
  • София
На стадион Септември (до пазара Иван Вазов) до преди 2 години имаше баскетболни отбори за различни възрасти, които приемаха всички желаещи деца. Питай там.
...

До пазара Ив. Вазов е стадион Раковски...  newsm78

# 1 647
...

Да, права си! Много се извинявам за грешката. Благодаря, че отбеляза! Става дума за стадион Раковски.

# 1 648
  • София
...

Да, права си! Много се извинявам за грешката. Благодаря, че отбеляза! Става дума за стадион Раковски.

Hug

# 1 649
  • София
Благодаря ви!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт