Къде спортуват нашите деца?

• 259 564
  • 2 058
  •   2
Отговори
# 105
Здравейте, синът ми е на 3,5 год и искам да го запиша на плуване и бойни изкуства.
Интересувам се за квартал Люлин или някъде около него, за да не е трудно воденето
Моял някой ако има инфо да пише
Мерси

# 106
Здравейте, синът ми е на 3,5 год и искам да го запиша на плуване и бойни изкуства.
Интересувам се за квартал Люлин или някъде около него, за да не е трудно воденето
Мерси
Плуване има в басейна на 56-то у-ще.
За бойни изкуства и аз удрям на камък, ако получиш информация, сподели я.

# 107
Мерси
Плуване има в басейна на 56-то у-ще.
За бойни изкуства и аз удрям на камък, ако получиш информация, сподели я.
ок Мама Галя, имам идея ще проверя и ще споделя
мерси за инфото за 56
доволна ли си

# 108
mama Bobo, моите си имат басейн в детската и баткото плува втора година там, а малкия ще почне от догодина, но съм ходила до басейна - добре поддържан, чист.
В 56-то има и бойни изкуства, но на момчето не му се занимава с мъници и ни върна след 1 тренировка. Каза, че ще изисква много индивидуално внимание да се работи с толкова малко дете. И това при положение, че навсякъде рекламират, че приемат деца от 4 годишна възраст.

# 109
  • Sofia
Прекрасна инициатива  Peace

# 110
ДЪЩЕРЯ МИ ХОДИ В СПАРТАК ОТ МИНАЛАТА ГОДИНА ПРИ СТЕФКА СОТИРОВА. [smilie=smile3501.giСТРАШНА ТРЕНЬОРКА ДИСЦИПЛИНАТА Е НА НИВО И МНОГО ГИ ЮРКА.КАТО ЗНАМ ДЪЩЕРЯ МИ КАКВА Е СТРАХЛИВА И ПРИТЕСНИТЕЛНА.В НАЧАЛОТО ПОПЛАКВАШЕ НА МОМЕНТИ,НО КАТО РАЗБРА ЧЕ ТАКА НЕ СТАВА.ВЕЧЕ ВСИЧКО Е 6 newsm10

# 111
Ние от средата на септември ходим на плуване на Младост до гребната в Пловдив. Много и харесваше в началото, но не обича да си мокри косата( на 3 години и 9месеца е) и вчера орева цялата тренировка, защото учителката и потопи главата във водата. Учителката, според мен е супер. Но съм много объркана, досега не беше плакала, а иначе и вкъщи като мием косата са едни разправии, циркове.  Сега казва, че не иска повече да ходи на плуване. Не знам какво да правя.  newsm78

# 112
emisal  ние живеем близо до басейна академик наистина ли са направили ремонт  и как ти изглежда сега
а треньорката как е, защото ако е същата за която си мисля казват че идвала на тренировки с дъщеря си и необръщала внимание много много на тренировките, но това само съм го чувала не съм го виждала
ние също тренираме като дъщерята на usmivka79  при Сотирова в Спартак вече 2 години и сме страшно доволни но ни едва далеч.......е няма пълно щастие

# 113
Здравейте на всички.

Благодаря на всички, които дават информация, както и на тези, които тепърва ще дават Laughing

Понеже получаваме на пощата си писма, в които ни питате къде се намират определени клубове, както и къда да записвате децата си, то отново да поясня: каквото знаем и имаме, като информация, веднага го публикуваме в www.sportnaslava.com Тези от Вас, които не се притесняват да ползват сайта по предназначение, могат да публикуват информацията, с която разполагат направо там.

Нещата са лесни и човешки, не се плашете да пишете  Simple Smile

# 114
  • София
http://www.aikideka.hit.bg/ ето тук тренира детето.
Пуснах информация и в Спортна слава, както за айкидо клуба, така и за ски училището ни  Peace.

Последна редакция: сб, 25 окт 2008, 11:01 от bifana

# 115
emisal  ние живеем близо до басейна академик наистина ли са направили ремонт  и как ти изглежда сега
а треньорката как е, защото ако е същата за която си мисля казват че идвала на тренировки с дъщеря си и необръщала внимание много много на тренировките, но това само съм го чувала не съм го виждала
ние също тренираме като дъщерята на usmivka79  при Сотирова в Спартак вече 2 години и сме страшно доволни но ни едва далеч.......е няма пълно щастие

Направен е ремонт на съблекалните и душовете. Мисля, че се сещам за коя треньорка говориш, не е нашата. От Вили Атанасова сме доволни, тя се занимава повече с деца в училищна възраст.

# 116
  • София
какви са цените на час

# 117
  • София
Сега разбирам защо в басейна на Спортната палата е лудница, цените са все още старите. Много ми се струва 70 лева за месечна карта. ooooh! Дано не ги вдигнат много и тук, сегашната цена от 42 лева ми струва прилична.  Rolling Eyes

# 118
А някой води ли детенцето си в Спартак при Стоян?Интересуват ме дните за тренировки и дали може да се запише не в началото?На ~3г. водих Александър, но той се изплаши като го оставих сам в басейна и не искаше повече да ходи, сега с удоволствие се гмурка нон стоп и няма никакъв страх от водата та ми се иска да подновя тренировките ама все не мога да стигна до там и да питам Confused

# 119
  • Някъде в Матрицата
От два дни водя синовете си на карате - киокушин. Тренировките се провеждат в залата по джудо на стадион Васил Левски всяка вечер от 19.00. Те са много доволни. Клубът се казва Шогун - имат си и сайт http://www.shogunsofia.hit.bg/. Интересното е, че тренировките са безплатни.
 Peace

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 00:55 от Queeny

Общи условия

Активация на акаунт