Януарче във кошарка - пълен хаос, мама tedsan чака нова радост!

• 15 894
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
жужу, отговарям блиц само на теб, че нещо ме е подгонила суматохата за утрешния пръв учебен ден - ризи, рокли, цветя,... дъждобрани... Така.... аз и през лятото не й миех косата всеки ден, а през ден. Шишета и биберони много отдавна не изварявам. Hug Hug Hug

# 181
  • Бургас
М-даааа! Аз не преварявам шишета и биберони от май месец. Косицата лятото всеки ден я изплаквах с вода, с шампоан - на 2-3 дни горе-долу.
Браво на пловдивчано-софиянците!!! tuli, бях сигурна, че и вие ще сте там Heart Eyes Peace. Ние смятаме в скоро време да запознаем Ксения с Калин и батко му Ясен, защо не наминете и вие Heart Eyes Hug?
Честити 8 месеца на сладураната ДАНАЯ!!!(на патерици вече)

Честити 9 месеца на Мия!!!
И на ВСИЧКИ осеммесечковци, родени на 15 януари!!!
Аз бях 3 дни с ужасно главоболие и не смея да доближа лаптопа. Е, доближавах го Whistling, но за по-малко Embarassed.
Ханна, благодаря за книгата. Но с това главоболие, по-добре да понамаля времето пред компютъра, та ще купувам "истинската" Peace.
Още нещо щях да пиша newsm78, но вече явно ми се спи доста - не мога да се сетя. Нищо, друг път.

# 182
Добро утро! Grinning

Честит първи учебен ден и успешен старт на братчетата и сестричките на януарчетата! Hug  bouquet

жужу, мисля да мия всеки ден, защото косата й поне веднъж на ден се поти дори и сега, в студеното.

# 183
Честит първи учебен ден на батковците и какичките на сладките ни януарчета  bouquet bouquet  bouquet
juju1, не мисля да му мия всеки ден косичката, а шишета и биберони не стерилизирам отдавна, мия ги с четка и препарат Peace

# 184
Честит първи учебен ден на всички ученици!!!
И моят батко го заведох днес за първи път на детска градина. Влезе с любопитство с една негова приятелка. Но всички около него врещяха та не сикам да ви казвам колко ми е напрегнато...Седя на телефонаи чакам да ми звънят да си го прибирам. Никога не е ходил на ясла и рядко съм го оставяла при баба му. Тоест очаквам драматични събития днес.
Лек ден и да ви върви по вода. Wink

# 185
Bibun, дано всичко мине гладко. Peace
Та по този повод да ви питам кога мислите да пускате януарчетата на ясла, аз мисля Мърко да почва до година на есен.
За шишетата от 4-5-тия месец не ги изварявам, плакна ги с топла вода, през 1-2 дни и с четка и течен сапун.
Косата лятото се е случвало и по няколко пъти на ден да я мия, или сутрин като стане и вечер, или след сурешната разходка преди следобедния сън, да му е приятно на човека. За зимата още не съм решила, замислям се, ще видим какъв режим ще изградим.
Ние сме се наспали, наяли, и сега мама трябва да чисти, ама много ме мързииииииииии. Мърко почти цял нощ спа в неговото си креватче, и то много спокойно.Сутринта го взех да си го гушна, той каза 2-3 приказки и пак заспа, та до 8.30. Много ми е сладичък сутрин. Той си спеше, а аз си го наблюдавах.
Ох, отивам да чистя, ама да знаете, чр много не ми се чисти.

# 186
Бибун, дано бързо се адаптира юнака Peace
Ама и да поплаче, не се шашкай, ще свикне Simple Smile

Еви, то няма смисъл да го пускаш другата есен само за няколко месеца на ясла.
По-добре направо на градина.
Аз все още не знам, може би на пролет ще пробвам, нямам конкретни планове.
А и то е едно кога ние сме решили, съвсем друго дали ще стане.
Пресил го пробвах на 1,6г, не се получи, много лошо се разболя.
После на 2,3г всичко беше различно, стана много гладко и лесно и за двете страни Grinning

Днес ще ходя на преглед в Тутракан, родното място на децата Simple Smile
Ама без тях, малка екскурзийка на саме с таткото, ура!

# 187
Честит първи учебен ден на всички какички и батковци на малките януарчета!!!   bouquet  bouquet

Честито и на днешните месечинки!!!

# 188
  • София
Честит първи учебен ден на всички ученици и успех на малчовците, които тръгват на градина!!!
Жалко, че времето е лошо, но дано пък този дъжд който се изля сутринта да им е на късмет и да им върви по вода през тази учебна година!
За сега темата за яслата ми е още далечна - така или иначе преди другия септември няма как да е. Дано не ми се наложи да се върна по-рано на работа (по финансови причини само).

Алекс- браво за търпението ти. Аз се отказах да пробвам метода с оставянето да плаче, защото още на 5 мин. беше изпаднала в истерия и после половин час се успокоявахме, та повече не повторих. Продължаваме да заспиваме на цицата.....

Ханна, и аз благодаря за книгата. Сега остава да намеря време и да я прочета.

Иначе ние се възстановяваме, но бавно.Мъчат ни сополи и едвам спим, разстройството като че ли понамаля. Днес ще захранвам най-сетне с твърда храна.

Приятен и мързелив дъждовен ден на всички!!!

# 189
  • до една звездичка
Честит първи учебен ден на всички малки ученичета Hug Hug Hug

Аз на ясла едва ли ще пусна Стела, направо на градина...Е, това, разбира се, е при положение, че останем тук. Ако се върна в София, друг план ще ми трябва, но затова ще мисля по-късно, дала съм си време до края на годината newsm78 Tired

И аз се замислих вчера как ще процедирам с къпането занапред, в студеното newsm78 Засега не мисля да ги разреждам, ама newsm78

Хубав ден на всички Hug Днес съм решила да се отдам на пазаруване - да видим в кой номер дънки ще се вместя Blush, че наличните са или големи, или малки  Laughing

Последна редакция: пн, 15 сеп 2008, 10:50 от *dega*

# 190
ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН  Hug

Миенето на косата засега не мисля да го разреждам, той и без това няма много коса. По натам - със сешоара  Mr. Green
Аз сега го мия през вечер с шампоан, през вечер само вода.

Шишета още май-юни спрях да изварявам, сега само с четка и препарат  Whistling

Браво за срещата в Пловдив, много са хубави снимките. А Лъчи палавник, знае какво да пие  Mr. Green

За яслата - мисля и аз да го пробвам на есен  Peace

Ох, времето е ужасно и го дават още по отвратително да става http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid=100727011

# 191
Ewito, аз също смятам догодина на есен живот и здраве да го пробвам на ясла и се ориентирам вече да кандидатстваме! Само знам, че колкото по-рано тръгне детенцето на ясла толкова по-добре. На много мои приятелки децата тръгнаха направо на градина и адаптацията е много по-сложна, защото детето е свикнало да си е само с мама и е голям шок за него, незнам така смятам!
Времето е много скапано, ту вали, ту спира, как да излезеш Whistling, ще се разхождаме май с колата и за кухнята трябва да ходим към обяд!

# 192
Оф, аз съм с грешка, бе хора Rolling Eyes
Мисля, че догодина на есен децата ни ще са на 2,8-9г, за туй казвам че няма време, по-добре на градина.
Явно живея с година напред Tired

# 193
  • София
*dega*, днес и на мен ще ми се наложи да пазарувам нови дрешки... Само дето причината е че все още нямам никакъв шанс да си вляза в старите есенни дрехи. Голям срам...
Все си мислех че до есента ще успея да си върна формата. От както родих чак лятото смъкнах 2 кг, които бързо наваксах на морето. От кърменето ли е, от хормоните ли, ама като не съм свикнала да съм пухкавка, ми е много терсене. Пък всичките ми дрехи се по мен, та ща не ща ще трябва да се обзавеждам с нови по-голям размер.

# 194
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ,КОИТО ИМАТ ПОВОД ДА ПРАЗНУВАТ ДНЕС И НА ВСИЧКИ ПЪРВОЛАЦИ И УСПЕШНА НОВА УЧЕБНА ГОДИНА!!!

Здравейте!!! На мен пловдивската среща ми се отрази добре и ми беше особено приятно да съберем тези сладки бебоци. За съжаление чак утре ще мога да пратя на Хана снимките и да ги качи в албума /мисля,че съм споменавала,но аз съм компютърен инвалид/,защото съм си забравила кабела. Но снимките са страхотни!!!

katenok колко му е да дойдем и на тази среща!!! За нас разстоянията не са от значение,стига времето да е хубаво. А и като става дума пък за морето,просто никакви грижи!!! Laughing Hug

Аз косата я мия през ден, а шишетата все още ги стерилизирам. Embarassed

Искам да попитам мамите със сополивите бебета какво им слагате,защото Калоян вече 8ми ден е със запушен нос и неможе да диша горкото и му пръскам физиологичен разтвор,но резултата е никакъв. Вече сериозно започнах да се притеснявам,да не стане по лошо. Педиатърката ми каза,че нямало капки за бебета под 1 годинка. Cry Thinking

Общи условия

Активация на акаунт