Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява кардиотокграфията?
Какво представляват хасетът и трикото в контекста на избора на спални комплекти за бебета?
Каква е темата на публикацията?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява кардиотокграфията?
-
Какво представляват хасетът и трикото в контекста на избора на спални комплекти за бебета?
Хасетът и трикото са различни материали, използвани при производството на чаршафи за бебета. Хасетът е по-твърд и може да бъде по-неудобен за деликатната кожа на бебето, докато трикото е по-меко и удобно. В контекста на избора на спални комплекти майките предпочитат трикото, тъй като смятат, че е по-меко и удобно за бебетата.
-
Каква е темата на публикацията?
-
Какви съвети се споделят за болки в кръста и гърба по време на бременност?
-
Какви са препоръчителните начини и съвети за повишаване на нивата на хемоглобина?

...днес ми се обадиха да ми сменят часа при докторката за утре сутринта и ме предупредиха да си взема всичко за болницата ако евентуално се наложи да остана което донякъде ме зарадва аз така или иначе искам вече да раждам съгласна съм дами предизвикат ако плацентата е напълно узряла и бебчо не се храни пълноценно вече та стискм палци за утре 

Дано педиатърката те успокои, а и някоя мама с опит оттук да ти даде съвет!
/ако правилно съм те разбрала май за това говориш /.

... Ти ако се сещаш къде са, ще ми пуснеш ли линк, да кача снимчицата
.чао за сега и лек ден на всички
Та дано бебинка се сети да се смъкне малко надолу. Днес на записа на тоновете постоянно шаваше и раздаваше юмручета 

.и сега малко се успокоих
.още в мига във който ме погали по-коремчето и ме попита дали днес е лодувала тя започна да ме рита и подскача ,:jumpuu:.явно преди това е спала дълбоко
.според мен още когато са в коремчетата ни те усещат кой са родителите им.направих си експеримент като не ритна си пипна корема все едно го галя и тя се обажда в мига когато аз си махна раката умрях от смях
.чао за сега и поздрави
добре, че накрая ми се отвори този апетит, направо съм неудържима
ям и хубава храна разбира се, но първо опустошавам лошата