С филийка с мед и масълце, чакаме ОКТОМВРИЙСКОТО дете!

• 16 724
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
sisilia може да се снимаш, особено ако имаш преди и след  Flutter  newsm78
паднал, непаднал, най-добре ще каже доки като те прегледа  Peace , иначе незнам колко време  може да е паднал  newsm78

за гъбите, на мен ми помогна гинодактарина в комбинация с канестен-той се прилага външно за мазане и миене с вода със сода бикарбонат-лъжичка на литър/като ме мързи да го бъркам ползвам едно интимно гелче със съответното PH/  Simple Smile ама след седмица ще видя всъщност дали съм ОК, но засега нямам оплаквания  Peace по принцип, даже и преди да забременея съм забелязала, че един път имам гъби, един път нямам и така.много е важна и хигиената на партньора, а и да се лекувате едновременно  Blush също лекарката ми е казвала , че добре действа по едно кисело мляко на ден да се яде  Peace Да се ползват само лични и чисти кърпи всеки го знае, може и да се глади/без пара/ памучното парче на бикините ако някой иска да е съвсем стриктен, абе май прекалявам със съветите... Mr. Green

да ви се похваля, свекърите ми донесоха едни стари пелени и одеалца, които са били на таткото на бебчо-от много приятни материи/и естествени/има от тънки до най-дебели, че и две възглавнички.много са запазени и смятам да ги ползвам, добре, че не прекалих с купуването на спално бельо  Simple Smile по магазините май повечето неща са изкуствени, даже забелязах, че на някои пише памук, но не са  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 10:29 от adina

# 166
Добро утро и от мен  Hug
alliss3, а мислила ли си за избор не на лекар, а на акушерка?
Болницата е в съседен град (точно в Сливен, Хеленка) , не в моя и събирането на инфо за персонала - и лекарски, и акушерски е затруднено. Вярно е, че акушерката е също толкова важна, колкото и лекаря, когато говорим за нормално раждане. Явно не съм изразила ясно, че също съм против даването на пари на ръка, никога не съм го правила нито с лекари, нито с администрации и затова толкова ме смущава и размисля становището на хората около мен, че е добре да се застраховам по "втория начин". По ред причини не съм избрала варианта на Мимисофия, който е един от най-добрите  newsm10. Няма да раздувам повече, далеч не съм само аз и моите главоблъсканици, имаме толкова по-интересни теми за раздумка  Laughing. За себе си взех решение, благодаря най-искрено за мнението, опита и идеите, които споделихте, за да ми помогнете   bouquet
Сисилия, моя корем не беше паднал до последно преди раждането, и бебето си беше високо, така че не мога да помогна. Гъбки си имам и аз, от 1-2 дни, отново както казваш  Cry. Преди месец се излекувах с Полижинакс сутрин и вечер по една глобула, при мен подейства за 4-5 дни. Но ето пак се появиха  Whistling
Енигма, съвсем нормално е да искаш вече да раждаш, по-нормално няма накъде  Peace
Варненки и добричлийки, сега са на съвещание  Mr. Green. Блазе им и чакаме снимки !

# 167
Добро утро, мамчета!

sisilia, о ходих аз до 17-та при моя си личен лекар и той каза, че ще ме запише при педиатър. Даже каза, като вляза в болницата само да му звънна и като родя той ще му се обади да знае. А същия тоз педиатър е бил и мой и майка ми е много доволна от него.

За хълцукането на малчо, какво да ви кажа, при нас е минимум 2-3 пъти на ден и през нощта, същи поне по 1-2 пъти... много хълцука и то като главичката му е ниско долу... направо е "забава"  Crazy

За падналото коремче и на мен ми казаха, че уж започнал да пада, ама според мен все още не е, защото аз отначало го нося много ниско... и за това винаги съм се дразнила на констатации от типа корема ти е остър начи е момче  #2gunfire

Енигма, а на теб мила ти се чудя откъде направи толкоз голям корем, дето си като вейка)))

Трикс, моля, моля 160 си друг път, ти си колкото мен, а аз съм 168, айде да не се снижаваме  Laughing hahaha

# 168
sisilia, моят корем падна още преди 10-ина дена, както си беше много горе почти до гърдите ми, сега беб ме рита под пъпа. Сигурно наближава и за мен-термина ми също е края на октомври, ама малчо може да има други планове Grinning
Не се бой, нали и то трябва да се подготви милото / не че и мен не ме е страх/.
Трикси успокои ме ,благодаря  Peace

# 169
  • София
Абе що моя корем не пада бе newsm78 не че се натискам да раждам ама  newsm78 Мариелка, ти що бързаш, бе мила.....някакви признаци имашли?
Сиска, стягай се кака, явно бебо иска да се запознаете по - раничко, да не пропуснеш лекцията във вторник  smile3532 .... споко, няма нищо страшно, дай да видим коремчето! Акушерката ще ти каже в неделя като се видите!
Аз също си мислех, че имам гъбки, но изследванията излязоха чисти за мое учудване! На мен може да ми дадат да си слагам нещо профилактично другата седмица!
Инче, айде добре, няма да се втилясваме за мерки и теглилки, нали?!  smile3503

# 170
Инче по мерки толко показва ама ше те черпя за тая приказка за вейката  Grinning  Hug да бях така и по дупеее  Grinning
Нелка нищо си нямам  Laughing  ама нещо вече не ми се бременее - искам вече бебе  Heart Eyes

# 171
Енигма, Кака да не забравиш ма черпиш, ще си поискам  hahaha

Мамчета искам да питам, преди време някоя от вас беше пускала снимка на една много хубава възглавничка за бебо против обръщане, като две опорки все едно от двете страни на главичката нещо като буквата "Н". Ако се сещате бихте ли казали откъде да си взема такава.

Трикс, айде от мен да мине няма да са вталясваме кикиик  Mr. Green

# 172
  • София
Мариелка, представям си бебко как се подхилква в коремчето ти и си вика Мамоооооо, ти искаш ама немааааааааа, когато аз кажа тогава  smile3533 това да не ти е концерт пожелание  smile3534 ( шегичка )

# 173
  • София
Аааааа, Трикси, хич не си го и помисляй! На лекцията във вторник съм на линия, ма да няма други липси  Mr. Green
Не съм си правила снимки по гол тумбак досега за съжаление, така че не мога да пусна такива за сравнение  Sad
Ей го шкембо, в целия си блясък - 104см в изправено положение http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=225542&pid=7560130
Мога да кажа само, че имам 4 пръста разстояние между него и циците, а преди си почваше направо от тях  Laughing Бебо, като хълца, го усещам почти на изхода, а ме рита отстрани на пъпа(преди беше доста по-високо)
Аааа да и като седна, корема блаженно се разлива по краците  Mr. Green

# 174
Добър ден и от мен.
Браво на всички за хубавите новини от прегледите.
По отношение на разкритието е съвсем нормално при положение,
че повечето от нас вече са в 9-месец. Освен това на мен ми казаха, че
е нормално още в 6-7 да имаш такова, така че без паника.

Искам да Ви попитам някоя от Вас да си е купила регулируема стойка
за бебешкото корито и ако е така моля да сподели от къде.

Лек ден за сега от мен.   bouquet

# 175
  • Бургас
sisilia ма той много спортен твоя тумбакчо.

Прибраничък и кръгличък пу-пу да не му е уроки.

# 176
Здравейте, сладурки! Днес много добре се наспах!
Да ви кажа от виртуалните разговори с вас вече се настроих за по-ранно раждане. Много исках да е след 01.10., ама и по-рано да е пак ще съм щастлива, пък и вече не мога да го търпя ужасния сърбеж от разтягането на корема  ooooh!

sisilia
, мила, на мен твоето коремче не ми изглежда да се е смъкнало. Не, че съм експерт, но си го представям по по-различен начин като е "паднало"

Енигма, хайде, мила с теб да се стягаме, дано не се забавят много бебчетата.

Чакаме и варненки да кажат как е минала срещата им  Wink

# 177
Нелко верно никой не ме пита ама аз си искам пък  Laughing аз му казвам малко по малко да събира багажа и да се ориентира към изхода ,че къщата отесня  Mr. Green
Сиска ще те видя във вторник на живо как си  - да се подготвиш за оглед  Laughing
Инче ше черпя рабира се - ама друг път ,че сега не е интерсно да те черпя с минерална вода и сок  Mr. Green
r_adi аз имам стойка но не се регулира никак. Да ти кажа май не съм виждала такива регулиращи се и не мога да си ги представя  newsm78
Nedialka исках и на теб да кажа нещо ама незнам в случая какво та ето ти една  Hug
Сев аз съм за  Hug кажи и ти на девойката че договора за наем на къщата изтича и да се стяга  Laughing
Да ви кажа аз като една клюкарка гледах темата на юнските мами и видях ,че имат готини линкове към интересни теми.Даже има линк към книга на д-р Спок и сега отивам да чета ,че негови неща не съм чела и ми е интересно.Споделих  Grinning

# 178
  • София

sisilia
, мила, на мен твоето коремче не ми изглежда да се е смъкнало. Не, че съм експерт, но си го представям по по-различен начин като е "паднало"

Бе да ти кажа като гледам снимката и аз почвам да се чудя  newsm78 Ама усещането е по-различно, разбираш ли, пък и е кофти, че не мога да пусна стара снимка за сравнение.
Незнам паднало ли е или не, ама при всички случаи е започнало да се смъква, в това поне съм сигурна  Peace

Неди, мерси за комплимента, ма на мен хич не ми изглежда "прибран" с всичките сланинки отстрани  Mr. Green
В интерес на истината си стои на 104 см от 7-ми месец, ама тогава беше по-сланинест  Mr. Green, а сега е по-плътен, някак си  Rolling Eyes

# 179
  • София
Сиска, много ти съ мола, да си ги нямаме такива, на линия сме в целия си блясък  Mr. Green Аз не мога да преценя от снимката ама ще те огледаме добре във вторник!
Мариелка, на твоя бебо му отеснява вече къщата, а какво да кажа за моята беба в тая боксониера, а аз се чудя що така блъска и разтяга милата! А тия интересните линкчета ги дай насам, че да има с какво да се занимавам, че умирам от скука на моменти!

Общи условия

Активация на акаунт