С филийка с мед и масълце, чакаме ОКТОМВРИЙСКОТО дете!

• 16 715
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Арианче, забравих да кажа, но Лили ме допълни Party ПОлзвай течен перилен препарат Hug

Не е Лили. Wink  Майлили или Марианка е.

За обръщането на бебоците, Шивани 100 пъти поне е обяснявала къде и как да търсите мисля. Ако не се лъжа в сайта на Естествено имаше нещо по темата, но не съм гледала защото нямам тоя проблем.

# 196
mylili, мерси за възглавничката))), миналта седмица като ходихме до Джъмбо не видях такава, ама може и да не съм докледала, че там като отида и ми се връзват очите.

Ето и предложение за една темичка, това измъдрих сега.
Къщурката на бебчо отеснява, а ОКТОМВРИ с пълна сила наближава!

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 13:42 от ina.gg

# 197
Извинявам се на mylili за правописната грешка с nickname-a и. Не  е  било умишлено, а плод на моята разсеяност Crazy
Пуканка благодаря за поправката, както казах аз съм Разсейко - Пейко Mr. Green

# 198
  • Бургас
Инче това заглавие май се явява най-актуално към момента. smile3501

# 199
  • Варна
Извинявам се на mylili за правописната грешка с nickname-a и. Не  е  било умишлено, а плод на моята разсеяност Crazy
Пуканка благодаря за поправката, както казах аз съм Разсейко - Пейко Mr. Green

Споко бе. Не че аз съм сигурна Майлили правилно ли е  Mr. Green. Ама за Лили знам че не е съгласна,щото и преди някой така й беше написал. Нищо не е станало. Спамя си просто, на приказка да се намирам. Вече ми се очертава скука голяма. Незнам мъжа ми кво го е прихванало, ама от няколко дни не ми дава да правя нищо. Каза че не иска да готвя, не иска да чистя, не дава до магазина да ида и иска постоянно да лежа. Shocked Настоява до термина си вече само това да правя. newsm78 И естествено сега не ми остава нищо друго, освен цял ден да спамя тука и да отварям работа на Севка и на Ина да правят нови теми през 2 дена. Mr. Green
Ще ме изтърпите надявам се.

# 200
Nedialka_81докато се тъпча с поредната доза храна, се чудя какво да правя и викам айде да измъдря нещо, ахах... а иначе ме мързи да чета по другите теми, ама сега ще поклюкарствам  Laughing

Пуки, ще си спамиме заедно, хехе, аз пък ни мога да легна, ни да седна, бе изобщо картинка голяма, само се тъпкам с храна като за последно... Чудя се откъде какво да купя на бебчо, ама нямам избор, че без кола и до един магазин не мога да отида(((( От нямане кво да правя ходих да си пусна една молбичка за Интернет банкиране.

# 201
  • София
Еличка_мама - виждам те!
Кажи какво стана вчера? Ти така изхвърча на тръгване, чее не се класирах да те питам как сте?
Надявам се всичко е ок и сте големиии Simple Smile
Чакам да се отчетеш Wink

# 202
Пуки, сестрата на моята кума има проблеми с кожата и ми каза, че кремчето против подсичане на Себамед много добре й действал, за кратко време всички пъпки завяхвали. Та, вчера ощетих малко бебка и се мацнах с нейния крем и да кажа има малко подобрение, ама още не са ми се махнали пъпките. Взех си и крем Бочко и се цапотя. Дано скоро да ти минат.
И между другото си пиши, колкото си искаш, аз обичма да ви чета. Пък ние ще си пускаме темички  Grinning

Ариана, аз взех за бебка едно поларено одеалце и две от акрил, всичките изпрах в пералнята и не са мръднали, така че действай  Peace

# 203
  • Варна
Варненската среща завърши за съжаление  Sad. 3 часа не ни стигнаха да се наприказваме. Има и много снимки, очакваме фотографите да ги публикуват  Mr. Green. Пуки и Мими, липсвахте ни  Heart Eyes

# 204
  • Варна
Привет  bowuu
Мими от Вн-ето защо те нямаше на срещата, много е неприятно това с бъбреците, дано по-скоро те отпусне и не се повтаря
Срещата мина екстра, дъра-бъра, дъра-бъра.... и така 3 часа,ама то женска работа-все има за какво да се говори
Някой да ми прати на ЛС парола за албума, че след "промените" не ми се е налагало да качвам снимки и сега не мога да правя нищо там
Освен това съм изостанала с четенето още от 2ра страница и сега отивам да чета какви трепети и притеснения са ви обладали последната нощ

# 205
Ина, доколкото знам възглавничката за рефлукс е с формата на триъгълна призма, а това дето го описваш е една безполезна според мен подпиралка за тяло... или се лъжа?  newsm78
Аз имах и двете джаджи, но ако и тоя път бебето ми връща толкова много мисля направо да повдигна малко матрачето, защото от възглавницата имах опасения, че ще му изкривя вратлето.

Тук кампанията "Back to sleep" е с цел ограничаването на SIDS случаите и докторите навсякъде настояват бебетата да спят ПО ГРЪБ.

Ако нещо с прането на бебешките одеалца ви притеснява, защо не пуснете едно допълнително изплакване, моля ви се?

Пуки, добре, че ме подсети вчера за страничните еърбег-ове, щото на голямата кола и ние имаме  ooooh!...

# 206
[sfkbfk]еми знам ли дали е полезна или не... идеята ми беше че като сложиш бебчо да спинка и уж да го предпазиш само да се обърне. Реално под главичката му няма нищо, само отстрани, а възглавничката за рефлукс е повдигната. Честно казано не знам и от двете дали имам нужда... ама да питам...

Айде на хълцанетоооо...  Shocked

Отивам морна т...тка да положа и мускулите бавно да разложа, че нещо се изморих от седене  hahaha

# 207
Фотографите... Whistling
Аз верно не разбрах кога минаха 3ч. Само седенето ме измори, иначе можех да откарам с вас поне още толкова.

Да се саморедактирам с един майтап, който ми пратиха преди малко:
Мили сине,
Тъгуваме по теб. Много ни е тежко откакто си в затвора, няма кой да изкопае лозето,няма кой да засади картофите

Мила мамо,
И вие ми липсвате. Лозето по-добре въобще не го копайте, че за това, дето ще го намерите ще ми лепнат поне още 20 години, че и вас ще ви вкарат при мене

Мили сине,
С писмото ти дойдоха някакви полицаи. Изкопаха цялото лозе, нищо не намериха.

Мила мамо,
Каквото можах да направя оттук - направих. Засадете си картофите сами

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 14:22 от barabina

# 208
  • Велико Търново
Сев, да те успокоя и аз за разкритието - моя колежка от магистратурата имаше 1 см в края на осмия месец, ама си изкара всички семестриални изпити до края, а даже роди 3 дни след термина. Така че споко  Peace

Да споделя и аз за израждането. Адски много си харесвам гинеколога, който ме наблюдава, но за мое наи-огромна съжаление той не изражда  Sad  Поради тази причина мислех просто да си отида в АГ-то и който е на смяна. Ама майка ми нали е медицинска сестра, няма да ме остави и тия дни ще ме води да се запозная с доктора, който ще ме изражда. Поне знам, че щом тя го е избрала, значи е добър специалист. И още нещо - ясно ми е разбира се, че всяка частна болница сама си определя таксите, ама поне в държавните не трябва ли да са еднакви  newsm78 Доколкото знам, в Търново таксата за избор на екип е 200 лв за нормално раждане и 250 лв за секцио...

# 209
  • София
Споко бре хора...Лили, Мили, все тая  Laughing Нали знам, че за мен става въпрос  Laughing

Айде да отворя нова тема за дебати, че си изчудих чуденката. Моите роднини не са от София. Та като се роди бебка, живот и здраве, всеки ще иска да дойде до София да ни види. До тук всичко е в реда на нещата. Единия вариант е да дойдат всички на изписването (не е задължително да идват в самата болница), което означава, че само родителите ми ще са у нас а сестра ми и приятеля й примерно на хотел. Обаче да ви кажа хич няма да ми е до навалица около мен в такъв момент.
Другия вариант е да идват един след друг, т.е. на три пъти ще посрещаме гости (ще спят у нас) за по 2-3 дена. В този случай ме притеснява, че ако ми е ревливо бебето или яде на често, аз ще съм като изцеден лимон и пак няма да имам сили за гости.
Очевидно и двата варианта не са най-добрите, затова реших че може да има трети за който не съм се сетила. Моля ви да споделите при вас как ще е или как е било с предните ви деца. Защото хем разбирам, че роднините няма да имат търпение да видят бебка, хем ако аз не помисля за себе си никой няма да го направи.

Общи условия

Активация на акаунт