С филийка с мед и масълце, чакаме ОКТОМВРИЙСКОТО дете!

• 16 720
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Абе тая работа със смъкването на коремите не е много сигурна.
На мен ми казват, че не се е смъкнал, но аз усещам промяна. Освен това от
смъкването до раждането си има време. Споко!
При мен влизането в 9-ия се очерта някак много точно с рязка промяна на всички усещания,
адски ми натежа този корем, вкиселих се и т.н. Ама се успокоявам, че не остана вече за чакане Simple Smile
Искам да помоля Адина /помня че тя се беше изявила компетентно по въпроса/, а и всеки койото знае
да каже кога започва везната и до кога е девата, защото намирам доста разнообразни дати, пък ми е важно някак  Embarassed
Предварително благодаря..   bouquet

Последна редакция: пт, 12 сеп 2008, 12:25 от Еленцето

# 181
Е, не, пак се депресирах от това как ще изглеждам външно след раждането. Търесх си клиника, където да си направя химичен пилинг или някакъв вид дермбразио за заличаване на стриите и вижте на каква услуга попаднах  ooooh! http://www.aestheclinic.com/?go=plastic&p=women
Дано не ме биете, ама много се връзвам на такива работи  Sad

# 182
# 183
Сев чувала съм,че се правят такива манипулации ама предполагам,че може да я бая скъпичко  newsm78
Нелка ще дам линк към темата на юнските мами - нещата са там.Първо има за кърмене,после за бебето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=329764.0
Ейй Бебочка здрасти  Grinning

# 184
  • Варна
Имам гадни сърбящи пъпки по лицето.  smile3516 smile3511Откачам.

# 185
  • София
Пуканка, аз по лицето нямам, нооо за сметка на това ме сърби злокобно цялото тяло
и се дръгна като магаре..   ooooh!

# 186
Здравей Енигма Wink Hug
Здравейте сега и от мен, аз ту се губя, ту се приземявам за по-дълго.
Сега бях да чета предната тема. За даването на водичка знам, че ако се кърми няма никаква нужда, защото в кърмата има многоооо вода Peace Ако е на Ам бебето се дава водичка, поне аз така знам от сестра ми. Тя е на АМ и му дава вода на бебето Flutter
Пуканка аз имам гадни сърбящи пъпки по корема от началото на бременноста и гнусна алергия по ръцете и краката, която ме кара да си издирам кожата от сърбеж,цялата съм в рани, така че напълно те рабирам, но потърпи още малко и ще си ок Wink При мен е още по - тежко, но не обръщам внимание, че време не остана Wink

# 187
  • Бургас
Енигмичко ми това е най-доброто изказване.Връщам Hug на n-та степен.

Севче не се втелясвай,нека първо родим живот и здраве и чак тогаве ще видим има ли, няма ли нужда от козметични промени.

Никоя моя приятелка не се е оплаквала по тази тема.Та не вярвам да е чак такъв проблем.

Пуки да не е алергия.

Бебоче  newsm51

# 188
  • Варна
Добре де, ако е алергия досега трябваше да се оправя. Това е повече от седмица. Мажа с Фенистил гел, не минават. Смених си сапуни, шампоани, кремове и всички козметики и пак е същото. ooooh!Не се увеличават ,но и не намаляват. И са само по бузите.

Ох, варненската банда сигурно ядат еклери в Лучаното.

# 189
Здравейте и от мен!Аз първо с хубавите новини от прегледа вчера.Бебо е супер,тежи около 2,500кг.Плацентата е идеална и всички други органчета са си нормално развити.Аз тежа вече 58кг.  Embarassed ама ще се отслабва няма как.  animal085.И сега да се оплача снощи ме хвана бъбречна криза и съм охкала и пъшкала цяла нощ.Итази сутрин ме отпусна малко че реших малко да се раздвижа.Ами той моя бъбрек небеше се обаждал отдавна крайно време беше Mr. Green.За голямо съжаление неможах да отида на срещичката,но се надявам да е минала супер и скоро да има втора newsm51  love001

# 190
  • София
Лелееее, ама какво става бе мацки! Днес да не е ден за оплаквания  hahaha?
Сев, не се притеснявай, не при всяка жена се получават такива промени. От друга страна секциото е винаги опция  Mr. Green, тогава ще имаш един незабележим белег. Като ще има операции - поне да е по-конвенционална  Laughing
Стиите също ще ги заличиш след това с мазила и масажи. Междудругото при отслабването също се мажете с кремчета, получават се още по-гнусни стии!
Вени, аз преди седмица - две умирах от болка от дясно, под гърдите. Мисля, че бебунчо беше притиснал дроб или жлъчка, защото се чуваха едни такива специфични къркорения, като изпускане на секрет през много тесен отвор. Слава Богу, реши след дълги преговори от страна на баща му  Laughing и побутвания надолу (от страна на не толкова нетърпеливата му майка  Crossing Arms) да се попремести. Иначе направо не се спеше.
На мен също вече ми се прииска да раждам вече! Не ми тежи тумбата, много ми е приятно даже, но нямам търпение на нагуша малкото човече! Сега съм сложила да му пера дрешките и ако изсъхнат до следобед ще ги изгладя. В тая връзка да споделя за тези, които още не са я свършили тая работа - внимавайте с чорапчетата! Аз допуснах глупавата грешка да ги пусна ей така безконтролно в пералнята и вече 3 бройки са се залепили за гумата, която е до стъклото...и добре че са там, а не например във филтъра. Много са миниатюрни и е добре да ги сложите в торбичка или джобче или нещо такова.
А пък тези, които вече са прали - кажете с одеалцата как процедирахте? Прахте ли ги? Имам едно поларено, за което много се притеснявам да го изпера с прах за пране newsm78, дайте акъл!
Иначе няма новини около бебо - чак другата седмица по някое време съм на чичо доктор и тогава ще видим как се развиват нещата.
Хълцука милия по 15-тина минути, целия подскача и ми е много жал  Heart Eyes, че нямам как да го обекча!
Хайде до скоро!

# 191
ПУКИ защо неопиташ с ПЕНАТЕН или някое друго бебешко кремче за подсичане.Ако непомогне поне няма да раздразни още повече  bouquet

# 192
Северинка, въобще не се притеснявай, може да си ходиш с това разкритие до термина Wink
Ариана да май се получи като ден на оплакванията hahaha Въпреки че аз не се оплаквам, понасям стоически всички болки, алергии и настинки, не им обръщам внимание. Казала съм на мъжа ми, че само да го чуя да ми мрънка, че го боли нещо, ще го бия  Mr. Green
Изпрах и трите одеялца, които съм купила, едното е плюшено, вдигна малко пяна, ма оцеля в пералнята. Извода- по малко прах за пране Wink
Оказа се че съм накупила толкова много дрехи за това бебе, че ще се окаже с по - голям гардероб от мен и баща си hahaha Тряя да се мятам сда гладя, а такаааа мразя, че ще откача Sick Пфууу що няма пералня дето глади Crazy

# 193
  • София
Алис, според мен няма как да платиш и на останалия персонал. Особено ако се сменят няколко смени докато родиш. Поне не ти искат официална такса избор на екип. В някои софийски болници сега се получава така че преди ако докторът е взимал под масата 800лв сега и с официалната такса за избор на екип, упойки, вип стая и т.н., раждането ти излиза колкото в частна клиника. Наистина трябва да си сигурна, че ще се яви на уговорката ако зараждаш посред нощ, защото съм чувала много истории за платена уговорка а докторът не дошъл щото било вечер или след дълга смяна (някои направо те предупреждават, че ако зараждаш след дълга тяхна смяна в болницата няма да дойдат). Затова парите се дават накрая.

Пуки, и моята щерка хълца почти всеки ден, даже понякога не само веднъж на ден. Много ми е забавно.  Party  Като се родят май продължават, поне така споделят септемврийките. Казват, че не е мъчително за бебето.
Шики, как така на две места усещаш хълцане? Да не са две бебчета  Wink

Мимозиня, аз в 34г.с. съм с обиколка на корема 102 см легнала.

Сисилия, в коя поликлиника записахте педиатър?
Абе щом казваш че преди си усещала тумбака по-високо значи се е смъкнал. Моя явно винаги съм го носила ниско, защото е като твоя сега.

Елза, много кофти. Пробвай с упражнения за обръщане, някой май ги правеше ама не помня кой. Друг вариант не се сещам. Но имаш време да се врътне пак.

Инче, такава възглавничка подпиралка ми казаха че има в Джъмбо. Аз още незнам дали настрани или по гръб е по-правилната поза за спане. Каквото каже педито това.

Сев, нямаше ли си друга работа та сега да ни пускаш мухата и за неестетичния външен вид на някои важни органи след раждането?!  Mr. Green Майтапя се....аз съм чувала, че не е задължително да се случи точно така.

И мен ме сърби кожата по тялото..особено вечер. Дали не е на нервна почва?

Ариана, аз бих ползвала течен перилен препарат за одеалцата. По-пухкави стоят дрехите.

# 194
Арианче, забравих да кажа, но Лили ме допълни Party ПОлзвай течен перилен препарат Hug

Общи условия

Активация на акаунт